Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Wiko Highway Pure - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

10
1 geverifieerde review
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Aad

29 juli 2015

10
5 sterren
Fantastisch

Fijne telefoon

Heb het toestel nu twee weken in gebruik en ik kan zeggen: Echt een fijne telefoon.

Snel genoeg voor alle normale taken, alleen bij zware games merk je dat het wat langzamer gaat. Alle overige apps draaien uitstekend. Accuduur is uitstekend, bij gemiddeld gebruik is er 's avonds nog zo'n 40% over.

Erg mooi ook, netjes afgewerkt. De rand op de grijze uitvoering is in werkelijkheid eigenlijk een zilverkleurig randje, mooi glad (spiegelend) afgewerkt. De voorkant en achterkant zijn van glas, daar zit een oleofobe coating op, zodat je niet snel vingerafdrukken krijgt. Dit heeft echter wel een nadeel, het is namelijk erg glad. Zeker in combinatie met de dikte (slechts 5mm dun) en het lage gewicht, voelt het daardoor alsof het toestel snel uit je hand kan glijden. Gelukkig wordt er een goed passende back-cover meegeleverd, waardoor de achterkant niet meer zo glad is. Hierdoor houdt het toestel veel steviger vast en toch wordt het toestel hierdoor nauwelijks dikker (slechts 1 mm extra dikte). Een goede zet van Wiko.

Het scherm is mooi scherp, met zeer goed contrast. In fel zonlicht komt hij net iets te kort aan helderheid, maar dat is bij veel toestellen het geval.

Met z'n 16Gb geheugen waarvan een kleine 12Gb beschikbaar is, heb ik voldoende ruimte voor apps (ongeveer 80 gedownload), muziek (20 albums), gps-kaarten (copilot west-europa), enkele honderden foto's en wat filmpjes. En dan heb ik nog 3 Gb over. Het afwezige SD-kaart slot mis ik dus niet.

Ondanks de geringe dikte, voelt het toestel erg degelijk aan. Ook bij zware taken wordt hij niet erg warm, alleen bij het opladen van de accu een beetje.
Oppakken vanaf een tafel is wel wat lastiger omdat hij zo dun is.

Al met al ben ik dik tevreden met de Wiko Highway Pure Black Grey.

Video's over de Wiko Highway Pure

Belsimpel-productvideo voor de Wiko Highway Pure