Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Vodafone Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels, en mobiel internet

Vodafone Zakelijke Abonnementen en bundels

Vodafone heeft voor haar zakelijke klanten twee soorten abonnementen: Red Business en Business Basic. Bij alle abonnementen krijg je service en advies van zakelijke experts en heb je controle over kosten en gebruik. De Red Business-abonnementen zijn vooral geschikt voor mensen die veel gebruik maken van hun telefoon. De Business Basic-abonnementen zijn meer geschikt wanneer je collega’s slechts soms tot regelmatig gebruik maken van hun smartphone. Binnen die categorieën heb je de keus uit verschillende abonnementen, om zo precies aan te sluiten op de wensen van jou en je collega’s.

Vodafone Business Red Essential

Met een Vodafone Business Red Essential-abonnement krijg je 4 GB internet en een onbeperkt aantal sms’jes en belminuten. Bovendien maak je gebruik van Vodafones supersnelle 4G-netwerk. Met dit abonnement maak je bovendien gebruik van de Vervangend Toestel Service.

Vodafone Business Red

Het Vodafone Business Red-abonnement bestaat uit 4 GB internet en een onbeperkt aantal sms’jes en belminuten. Ook hier gebruik je het 4G-netwerk van Vodafone. Van je databundel is 1 GB ook beschikbaar in 43 Voordeellanden, voor gemakkelijk internationaal zakendoen. Je krijgt ook een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes in deze 43 landen. Ook met dit abonnement maak je gebruik van de Vervangend Toestel Service.

Vodafone Business Red Super

Met een Vodafone Business Red Super-abonnement krijg je 7 GB internet en een onbeperkt aantal sms’jes en belminuten. Natuurlijk heb je ook met dit abonnement toegang tot Vodafones snelle 4G-netwerk. Net als bij het Vodafone Business Red-abonnement is internationaal zakendoen supergemakkelijk: je krijgt hierbij namelijk een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes. Van de 7 GB in je databundel is 1 GB te gebruiken in de 43 Voordeellanden. Met een Vodafone Business Red Super-abonnement maak je daarnaast gebruik van de Vervangend Toestel Service en van Multi-Sim.

Vodafone Business Basic 100

Met Vodafone Business Basic 100 krijg je 100 belminuten, 200 MB internet en een onbeperkt aantal sms’jes. Dit abonnement is geschikt voor mensen die weinig internetten en weinig bellen. Internetten met Basic 100 doe je op het snelle 4G-netwerk van Vodafone.

Vodafone Business Basic 275

Het Vodafone Business Basic 275-abonnement bestaat uit 275 belminuten, 500 MB internet en een onbeperkt aantal sms’jes. Dit is erg geschikt voor personen die regelmatig bellen, sms’en en internetten. Ook met Basic 275 heb je toegang tot Vodafones snelle 4G-verbinding.


Vodafone Zakelijk Sim-Only

Wil je als zakelijke klant een abonnement afsluiten zonder toestel, dan kies je voor een Zakelijk Sim Only-abonnement. Je bent dan extra voordelig uit omdat er geen toestel bij zit. De opzet van de Zakelijk Sim Only-abonnementen is hetzelfde als de Zakelijke abonnementen met toestel, maar de prijzen liggen een stuk lager.


Vodafone Internet op je telefoon

Met een Vodafone Zakelijk-abonnement internet je met je mobiele telefoon. Er zijn verschillende internetbundels beschikbaar. Als klant van Vodafone maak je gebruik van het razendsnelle 4G-internet. Hiermee heb je downloadsnelheden tot wel 150 MB per seconde!


Vodafone Zakelijk Extra Opties

Vodafone biedt zijn zakelijke klanten een hoop interessante opties. Zo zijn er Extra Opties die je extra zekerheid bieden, zoals Vodafone Garant. Hiermee verzeker je je toestel tegen diefstal en schade. Daarnaast heb je extra veel controle over je apparaten met de Device Manager. Ook zijn er Extra Opties die telefoneren een stukje gemakkelijker maken. Zo is er dus voor elk wat wils!


Vodafone Klantenservice

Als zakelijke klant van Vodafone kun je altijd terecht op website van Vodafone voor vragen. Als je een Vodafone Zakelijk-abonnement hebt, bel je met dat nummer gratis naar 1200. Met een vaste telefoon bel je naar 0800-0094. Vanuit het buitenland is de klantenservice bereikbaar via het nummer +316-5450 0100. Dit is gratis vanaf een Vodafone-nummer. Deze nummers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 20:00 en op zaterdag van 8:00 tot 18:00.

Als je nog geen klant bent van Vodafone, bel je naar 0800-0500 (gratis). Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 19:00 en op zaterdag tussen 9:30 en 17:30.


Voordelen van Vodafone Zakelijk

Met een Vodafone Zakelijk-abonnement maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Je kunt, wanneer je telefoon er geschikt voor is, gebruikmaken van 4G-internet. Als je op de site van Vodafone inlogt op My Vodafone, houd je gemakkelijk je verbruik in de gaten. Ook pas je hier je gegevens aan en bekijk je je online rekeningen. Installeer de My Vodafone-app om dezelfde mogelijkheden op je smartphone te hebben. Bij alle zakelijke abonnementen van Vodafone zit standaard service en advies van zakelijke experts en controle over kosten en gebruik. Daarnaast heb je een ruime keus uit Extra Opties. Hiermee stem je het abonnement extra goed af op de wensen van jou en je collega’s.