Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Vodafone Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels en voordelen van Vodafone

Vodafone Zakelijk Abonnementen

Altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn, is een must voor de ondernemer van nu. Vodafone speelt hierop in met haar zakelijke abonnementen met smartphone. Zowel de kleine als grote verbruiker op het gebied van mobiele telefonie en dataverbruik kan terecht bij Vodafone. Opereren als een goed en betrouwbaar netwerk staat daarbij hoog in het vaandel. Het Vodafone-netwerk wordt dan ook gezien als een van de meest betrouwbare netwerken van Nederland.

Vodafone Red Pro EU

Bij alle Red Pro-abonnementen ontvang je bundels voor onbeperkt bellen en sms’en in Nederland maar ook in de rest van de EU. Daarbij kies je uit verschillende databundels, die variëren van ruim voldoende tot enorm veel data. Met Red Pro EU zit je dus goed als je maar af en toe internet, maar ook als je altijd en overal online wilt zijn. Je gebruikt je MB’s bovendien ook in de rest van de EU, Albanië en Turkije, zodat je eenvoudig internationaal zaken doet.

Vodafone Biz Basic

Doe je alleen zaken in Nederland en zoek je een goedkoop abonnement? Biz Basic voldoet aan de basisbehoeften van de zakelijke beller. Je gebruikt je abonnement binnen de nationale grenzen, waarbij je onder andere een bundel voor onbeperkt sms’en krijgt. Biz Basic voldoet aan al je basisbehoeften voor mobiel zaken doen binnen de nationale grenzen. Ook bij dit basis-abonnement geniet je uiteraard van alle extra’s die bij Vodafone gewoon Part of the Deal zijn, zoals service en advies van ervaren zakelijke experts en Vodafone NEXT!

Voor de bovenstaande abonnementen geldt dat je voor internetten buiten de bundel een vast bedrag per MB betaalt. Deze kosten komen bij de maandelijkse abonnementskosten op, het zijn dus extra kosten. Voor een zakelijke Vodafone verlenging of zakelijke Vodafone Sim Only gelden dezelfde prijsplannen.


Vodafone Zakelijk Sim Only

Wil je als zakelijke klant een abonnement afsluiten zonder toestel, dan kies je voor een Zakelijk Sim Only-abonnement. Je bent dan extra voordelig uit, omdat je niets extra’s betaalt voor een nieuwe smartphone. De opzet van de Zakelijk Sim Only-abonnementen is hetzelfde als de Zakelijke abonnementen met toestel, maar de prijzen liggen een stuk lager doordat je de kosten van een nieuwe telefoon uitspaart.


Vodafone Non-Stop Gratis Extra's

Door een mobiel abonnement van Vodafone te combineren met een abonnement voor vast internet en digitale televisie van Ziggo, ontvang je Non-Stop Gratis Extra’s. Heb je minimaal één Start, Smart, Scherp, Red of Black abonnement van Vodafone en een Ziggo digitale TV en internet met een minimale snelheid van 30 Mb/s op hetzelfde adres? Dan heb je automatisch recht op verdubbeling van je databundel, een gratis Ziggo TV-pakket en het Veilig Online Pakket! Non-Stop: dus elke maand opnieuw! Vanaf het moment dat de geselecteerde abonnementen voor vast internet, digitale televisie en mobiel op hetzelfde adres of KvK-nummer actief zijn, geldt het recht op Non-Stop Gratis Extra’s. Meer informatie vind je in ons dossier over Vodafone Non-Stop Gratis Extra's.


Vodafone Zakelijk Voordeelbundels

Vodafone biedt haar zakelijke klanten een hoop interessante extra opties. Met deze voordeelbundels breidt je de mogelijkheden van de maandelijks bundels uit je abonnement uit. De voordeelbundels van Vodafone kunnen alleen door de werkgever worden aangezet, tenzij anders vermeld.

Alles-in-1 op Reis XL

De Alles-in-1 op Reis XL bundel is een bundel waarmee je een dag onbezorgd sms’t, belt en internet in de Vodafone voordeellanden. Zo ben je in het buitenland van alle gemakken voorzien. De bundel is één dag geldig en vervalt om 23:59 Nederlandse tijd. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als je de bundel ook daadwerkelijk gebruikt. Alles-in-1 op Reis XL is alleen beschikbaar voor Vodafone Biz Basic-abonnementen. Voor Red Pro-abonnementen is er de Alles-in-1 op Reis Wereld-bundel. Deze dagbundel is beschikbaar buiten Europa (afgezien van de Uitzonderingslanden, die je terugvindt op Vodafone.nl).

Internet op Reis Dagbundel Wereld

Als je buiten de Voordeellanden op reis bent en je gebruik wilt maken van internet, dan kan je kiezen voor de Internet op Reis Dagbundel Wereld. Met deze voordeelbundel internet je een dag onbezorgd op reis. Let op: wanneer de daglimiet bereikt is, betaal je per MB. Internet op Reis Dagbundel Wereld is alleen beschikbaar voor Vodafone Biz Basic-abonnementen.

Extra Internet Europa

Is je datategoed voor het einde van de maand op en wil je toch voordelig blijven internetten met je Red Pro-abonnement? Schaf dan een Extra Internet Europa-bundel aan. Met deze bundels krijg je een aantal MB’s voor een vast bedrag per maand om te gebruiken in Nederland en Europa. De bundel is gedurende een maand geldig en wordt automatisch verlengd. Stopzetten kan op elk gewenst moment. Een nieuwe bundel aanvragen binnen dezelfde maand is niet mogelijk. Extra Internet Europa is alleen beschikbaar voor Vodafone Red Pro-abonnementen.

Favourite Country

Reis je regelmatig naar hetzelfde land? Met de Favourite Country-bundel bel en sms je vanuit een specifiek land tegen een extra voordelig tarief naar Nederlandse en lokale nummers. Superhandig wanneer je veel internationaal zaken doet met één land in het bijzonder. De Favourite Country-bundel is beschikbaar voor Brazilië, China, Rusland en de Verenigde Staten & Canada. Wanneer je de bundel hebt aangezet, is deze actief voor zes maanden. Na deze zes maanden beslis je maandelijks zelf of je de bundel wilt opzeggen. Voor het Red Pro-abonnement is de Favourite Country-bundel niet beschikbaar voor de Verenigde Staten & Canada. Voor een vast bedrag per maand is het wel mogelijk om een Uitbreiding USA & Canada aan te zetten, waarmee je je Red Pro-abonnement ook in deze landen gebruikt.

MultiSim Business

Voor een vast bedrag per maand krijg je met MultiSim Business een extra simkaart om op een tweede apparaat gebruik te maken van je abonnement. Je houdt één abonnement, maar kunt de data delen. Zo internet je ook buitenshuis op je tablet of laptop, gewoon met je reguliere mobiele abonnement!

Vervangend Toestel

Als je toestel kapot is en je maakt gebruik van de Vervangend Toestel Service, dan krijg je een vervangend toestel. Zo blijf je bereikbaar, terwijl je eigen toestel wordt gerepareerd. Als je toestel weer gemaakt is komt de koerier deze bij je langsbrengen. Deze service zit standaard bij alle Red Pro-abonnementen. Iedereen met een Biz Basic-abonnement kan deze service aansluiten voor een klein bedrag per maand. De opzegtermijn is één maand.

Office 365

Office 365 is een online Office-pakket, waarmee je eenvoudig in contact blijft met klanten, leveranciers en collega’s. Je weet waar je collega’s mee bezig zijn en maakt de nieuwste data en documenten veilig beschikbaar binnen je hele organisatie. Je maakt gebruik van verschillende diensten, zoals Exchange Online, Sharepoint, Skype for Business en Office Web Apps. Daarnaast heb je een online cloud opslag tot je beschikking, zodat je bestanden altijd en overal binnen handbereik zijn.

Vodafone Garant

Vodafone Garant is een toestelverzekering voor je mobiele telefoon. Hierbij heb je de keuze uit twee varianten: Garant Basis en Garant Top. Met Garant Basis is voor een vast bedrag per maand je toestel verzekerd tegen val- en vochtschade, en diefstal na een inbraak. Ga je voor het Top-pakket dan is je toestel ook nog eens verzekerd tegen verlies en zakkenrollen.

Vodafone Secure Device Manager

Met Vodafone Secure Device Manager kan je alle smartphones en tablets binnen het bedrijf op afstand instellen, beveiligen en beheren. Op deze manier heb je de volledige controle middels een online beveiligingsoplossing. Je kunt op ieder moment vermiste toestellen zoeken en op afstand vergrendelen of wissen, zodat er geen gevoelige of persoonlijk informatie verspreid kan worden.

Groepsbundel delen

Wanneer je ene collega veel gebruikmaakt van zijn databundel en de ander juist niet, dan kan het soms lastig zijn om dit te balanceren in een abonnementskeuze. Heb je meerdere Red Pro- of Biz Basic-abonnementen? Dan kan je de bundels delen tussen meerdere toestellen, zonder extra kosten. Elke bundel wordt opgenomen in een gezamenlijke groepsbundel. Bundels kunnen alleen gedeeld worden tussen abonnementen van hetzelfde soort en met databundels van dezelfde grootte. Het totale verbruik van de groepsbundel zie je terug in een handig overzicht op je factuur.

Vodafone Mobile Protect

De Mobile Protect-app is gratis en zorgt ervoor dat je je toestel kunt vinden, vergrendelen en wissen vanaf je computer. Erg handig als je telefoon gestolen is. De app bestaat er ook in de premium versie en is aan te schaffen tegen betaling. Met Mobile Protect Premium is je telefoon ook nog eens beschermd tegen virussen, dankzij de antivirus software.


Voordelen van Vodafone Zakelijk

Maximale 4G-snelheid

Bij alle zakelijke abonnementen heb je toegang tot het dynamische 4G-netwerk van Vodafone. Up- en downloaden van documenten, foto’s en video’s gaat op dit netwerk razendsnel. Bovendien heb je bij alle abonnementen van Vodafone 30 dagen netwerkgarantie. Dit betekent dat je 30 dagen per maand gegarandeerd goed bereik hebt voor zowel bellen, sms’en als internetten.

Vodafone NEXT

Wissel van telefoon wanneer het jou uitkomt! Is je telefoon stuk of kwijt? Of wil je gewoon de allernieuwste smartphone? Bij alle abonnementen van Vodafone mag je al na vier maanden tijdens je contract wisselen van telefoon. Bij Sim Only zelfs al vanaf twee maanden. Je bepaalt zelf of je je huidige telefoon houdt of inruilt voor euro’s. Zo hoef je nooit meer twee jaar te wachten tot je kan verlengen of overstappen om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Vodafone NEXT is gewoon Part of the Deal en kost dus niets extra’s! Ben je op dit moment al klant van Vodafone en wil je gebruikmaken van Vodafone Next? Als je nu een Vodafone Sim Only hebt, kun je bij Belsimpel je Vodafone Next-aanvraag indienen en een nieuw abonnement uitkiezen. Heb je op dit moment nog een toestelbundel bij je Vodafone-abonnement? Dan regel je Vodafone Next via Vodafone zelf.

Bundels delen

Gebruikt je bedrijf meerdere smartphones, laptops of tablets? Bij Vodafone deel je je bundels eenvoudig met je collega’s. Schommelingen in dataverbruik worden zo eenvoudig opgevangen. Heb je meerdere Red Pro of Biz Basic abonnementen? Dan kun je je bundels op meerdere apparaten gebruiken, zonder extra kosten! Elke bundel wordt opgenomen in een gezamenlijke groepsbundel, waarvan je het verbruik terugziet in één handig overzicht op je factuur. Bundels kunnen alleen gedeeld worden tussen bundels van het hetzelfde soort abonnement. Bundels van twee Red Pro Select abonnementen kunnen gedeeld worden, maar met die van een Red Pro Connect abonnement.

Up-to-date beveiliging

Bedrijven worden steeds mobieler en data is een van de meest belangrijke bezitten van een bedrijf geworden. Met de Vodafone Secure Device Manager beheer en beveilig je de smartphone en tablets van je medewerkers op afstand. Internetten op openbare wifi-netwerken wordt beveiligd en alle toestellen zijn voorzien van de beste antidiefstal- en antivirussoftware. Vermiste toestellen kunnen bovendien op ieder moment gelokaliseerd, vergrendeld en gewist worden. Ook toegang tot bedrijfsdata manage je eenvoudig zelf. Bij alle Red Pro-abonnementen zit Secure Device Manager standaard inbegrepen.

Vervangend Toestel Service

Telefoon kapot? Met een leentelefoon van de Vervangend Toestel Service van Vodafone ben je snel weer bereikbaar. Vodafone haalt je defecte toestel ook op en brengt hem weer terug, zodra hij gemaakt is. De Vervangend Toestel Service zit standaard inbegrepen bij alle zakelijke Red Pro abonnementen met telefoon. Voor andere abonnementen is de service aan te vragen voor een klein bedrag per maand. Let op: Vervangend Toestel Service is geen verzekering en dekt geen reparatiekosten.


Vodafone Klantenservice

Als zakelijke klant van Vodafone kun je altijd terecht op website van Vodafone voor antwoord op je vragen. Als je een Vodafone Zakelijk-abonnement hebt, bel je met dat nummer gratis naar 1200. Met een vaste telefoon bel je naar 0800 0094. Vanuit het buitenland is de klantenservice bereikbaar via het nummer +316 5450 0100. Dit is gratis vanaf een Vodafone-nummer. Deze nummers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Als je nog geen klant bent van Vodafone, bel je naar 0800 0500 (gratis). Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 17.30 uur.