Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Vodafone informatie over abonnementen, bundels, mobiel internet en Vodafone Thuis

Vodafone Abonnement & bundels

Vodafone biedt keuze uit verschillende soorten Vodafone abonnementen: Start, Smart, Red en Black. De Smart- en Start-abonnementen zijn voor de kleine tot gemiddelde verbruiker. Beide abonnementen bevatten 150 belminuten en onbeperkt sms’en. Bij het Start-abonnement is daarnaast keuze uit 0, 500 of 1000 MB aan internet. Bij het Smart-abonnement kies je bovenop je minuten en sms’jes tussen 1500 of 5000 MB. Met de Red- en Black-abonnementen kan meer gebeld worden. Iedere variant van het abonnement bevat onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast is er bij het Red-abonnement keuze uit een internetbundel van 1500, 5000 of 12000 MB. Red-abonnementen zijn voor de grote verbruikers, maar het Black-abonnement spant de kroon. Bij dit abonnement bel en sms je niet alleen onbeperkt, dit abonnement bevat ook nog eens een internetbundel van 25 GB! Daarnaast bel en sms je met je Black-abonnement ook gratis vanuit het buitenland.

Bij ieder abonnement wordt naar keuze een toestelbundel toegevoegd. Deze bundel kan variëren in prijs om het eenmalige aankoopbedrag van je toestel te verlagen. Alle toestelabonnementen zijn beschikbaar in een 1- of 2-jarig contract. 

De extra bundels die je bij Vodafone aanschaft bij je abonnement heten BloX. Er zijn verschillende soorten BloX: BloX Extra Data, BloX Beperkt Internet en Buitenland. Er is dus veel keuze en er is altijd wel een BloX die bij je past. Een BloX kan op elk moment aangevraagd worden via de My Vodafone of sms. Voor sommige Vodafone abonnementen geldt dat BloX niet beschikbaar zijn. Raadpleeg daarom de website van Vodafone voor meer informatie over deze BloX.


Vodafone Sim-Only

Wil je wel een abonnement, maar geen toestel erbij? Ook dan zit je bij Vodafone goed met Vodafone Sim Only. Ook de Sim Only-abonnementen abonnementen bestaan in de varianten Start, Smart, Red en Black. De hoeveelheid minuten, sms’jes en MB’s waaruit de abonnementen opgebouwd zijn komen ook overeen. Het enige verschil is dat er geen toestelbundel toegevoegd wordt bij het Sim Only abonnement. Je bepaalt zelf of je een 1- of 2-jarig Sim Only-abonnement wilt.


Vodafone Internet op je mobiele telefoon

Bij Vodafone kun je kiezen voor een abonnement met een internetbundel, zodat je op je smartphone gebruik kunt maken van internet. Ook is er binnen Vodafone BloX keuze voor internetbundels. Als je bijvoorbeeld de BloX Beperkt Internet inschakelt, gaat na verbruik van de internetbundel de downloadsnelheid omlaag naar 64 kbps. Zo blijf je toch gewoon bereikbaar, maar betaal je geen buiten-bundelkosten. Zonder internetbundel is gebruikmaken van het internet buiten WiFi-netwerken om niet mogelijk. De internetbundels van Vodafone beginnen vanaf 500 MB en variëren tot maximaal 25 GB!


Vodafone Thuis

Des te meer abonnementen van Vodafone je hebt, des te voordeliger ben je uit! Vodafone biedt namelijk Vodafone thuis aan. Hiermee krijg je allerlei leuke extra’s, afhankelijk van hoeveel abonnementen je bij Vodafone hebt. Zo krijg je bijvoorbeeld extra mobiele data als je Vodafone Thuis en een Vodafone Red-abonnement hebt. Daarnaast is je precieze pakket helemaal zelf samen te stellen. Voor meer informatie hebben we bij Belsimpel.nl een speciale dossierpagina over Vodafone Thuis voor je gemaakt.


Vodafone Klantenservice

Voor klanten van Vodafone is de klantenservice met een mobiel Vodafone nummer te bereiken op 1200. Dit nummer is gratis en altijd bereikbaar! Als je direct een medewerker wilt spreken, dan bel je gratis 1201. Met een vaste telefoon bel je gratis naar 0800-0094. Vanuit het buitenland bel je naar +316 5450 0100. Vanaf een geregistreerd Vodafone-nummer is de klantenservice ook vanuit het buitenland gratis te bereiken! De telefonische klantenservice van Vodafone is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Als je nog geen klant bent van Vodafone, is de klantenservice bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800-0560. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur.

Als je liever online je zaken regelt, bekijk dan de website van VodafoneHier vind je bijvoorbeeld veel informatie over allerlei zaken, veel gestelde vragen (met antwoorden) en een forum waar klanten elkaar kunnen helpen. Daarnaast is er een klantenservice-chat en is er een speciale pagina waar je overlast kunt melden. Ook is de Vodafone klantenservice bereikbaar via Facebook en Twitter.


Voordelen van Vodafone

Als klant van Vodafone maak je gebruik van een uitstekend netwerk, dat bekend staat om de snelheid en stabiliteit. Op de site van Vodafone heb je met een My Vodafone-account direct inzicht in je verbruik en kosten. Zo kom je nooit voor onverwacht hoge facturen te staan. Ook stel je bij je My Vodafone-account je abonnement zelf bij. Bij Vodafone maak je in heel Nederland gebruik van het 4G-netwerk, als je toestel dit ondersteunt. Dit geldt voor alle Vodafone abonnementen, zowel Sim Only als met toestel. Daarnaast biedt Vodafone een zeer variërend aanbod in abonnementen, voor zowel de kleine als grote verbruiker.