Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Telfort - informatie over abonnementen, Sim Only en voordelen van Telfort

Telfort Abonnementen

Geniet ook zonder te veel te betalen! Telfort is een voordeeldenker, die kwaliteit biedt voor een lage prijs. De provider wil het zo eenvoudig mogelijk voor je houden en heeft daarom de meest gekozen combinaties van belminuten en data voor je uitgezocht. Deze hebben ze voor je vastgelegd in een aantal abonnementen en er een zo voordelig mogelijk prijskaartje aan gehangen. Dit scheelt dus een hoop uitzoekwerk en keuzestress voor jou! Bij Belsimpel vind je altijd het actuele aanbod van Telfort abonnementen met smartphone en Telfort Sim Only-abonnementen.

Mobiel

Bij alle abonnementen van Telfort sms je onbeperkt, bel je na 10 minuten gratis en beschik je standaard over 4G-internet op het betrouwbare netwerk van KPN met een maximale internetsnelheid van 14,4 Mb/s. Bovendien zijn je MB's bij Telfort maar liefst drie maanden geldig. Heb je nog data over aan het einde van de maand, dan kun je deze MB's in de daaropvolgende twee maanden nog opmaken. Zo vergaan er dus nooit MB's waar je wel voor hebt betaald. Heb je je databundel voor het begin van een nieuwe contractmaand wel weten op te maken, dan stopt je internet automatisch. Zo kom je niet voor onverwacht hoge kosten te staan. Bovendien ontvang je een sms’je, zodra je internetbundel bijna verbruikt is. Telfort is een provider die met je meedenkt, doe er je voordeel mee!

Mobiel met CombiVoordeel

Wanneer je al gebruikmaakt van andere Telfort-producten zoals Vast Internet of interactieve tv, dan krijg je van Telfort een extra dosis voordeel en gemak. Met Telfort Combivoordeel verdubbel je zowel je belminuten als data. Voor hetzelfde geld krijg je krijg dus twee keer zo veel. Let op: indien je achteraf Telfort Vast Internet en Combivoordeel aanvraagt, geldt er alleen een verdubbeling van de bundels waarmee je bent aangesloten. Je voordeel gaat in bij de eerstvolgende mobiele factuur. Kies je voor CombiVoordeel zonder te voldoen aan de voorwaarden, dan bestaan je bundels uit minder minuten en MB’s.


Telfort Sim Only

Een Telfort Sim Only-abonnement is een abonnement zonder toestel. Je krijgt alleen een simkaartje. Omdat er geen toestel bij zit, betaal je hier niet voor en dat scheelt flink in de maandelijkse kosten. De abonnementen bestaan, net als de abonnementen inclusief toestel, uit de meest gekozen combinaties van data en bellen. De lengte van je abonnement, één- of tweejarig, bepaal je zelf.


Telfort Voordeelbundels

Met de voordeelbundels van Telfort breid je heel voordelig je abonnement uit. Er zijn verschillende categorieën, zo kies je bijvoorbeeld een bundel voor in het buitenland of breidt je je abonnement uit met extra internet. De bundels activeer je per sms of in Mijn Telfort.

Internet Versneller 4G

Abonnementen die afgesloten zijn voor 2 mei 2016 hebben niet standaard 4G-internet. Met deze internetversneller verhoog je de snelheid van jouw internetbundel naar 4G-snelheid. Je internet dan over het 4G-netwerk van KPN met een maximale snelheid van 150Mb/s. De 4G Versneller is makkelijk aan en uit te zetten, zodat je niet vast zit aan een extra bundel.

Extra Internet

Als je internetbundel op is en je graag meer wilt internetten, schaf je de Extra Internet bundel aan. Hierbij ontvang je eenmalig een extra hoeveelheid internet. Als je nog een keer extra internet wilt ontvangen, vraag je de bundel opnieuw aan. Je ontvangt een sms als je 100% van de bundel hebt verbruikt.

BlackBerry Internet

Als je gebruik maakt van een BlackBerry-toestel (met uitzondering van BlackBerry 10-toestellen) heb je een BlackBerry Internet-bundel nodig om gebruik te kunnen maken van de diensten die BlackBerry aanbiedt. Hierbij kun je denken aan push e-mail, pingen en internet. Deze bundel is maandelijks opzegbaar.


Telfort CombiVoordeel

Als klant van Telfort ben je extra voordelig uit. Niet alleen omdat de provider zeer scherp geprijsde abonnementen heeft, maar ook omdat je door te combineren vele extra’s krijgt. Als je een Telfort Thuis-abonnement hebt, voor bijvoorbeeld vast internetten, bellen of televisie, en een Telfort Mobiel-abonnement bestelt, profiteer je van CombiVoordeel. Je krijgt voor dezelfde prijs meer MB’s en minuten, elke maand weer!

Heb je bijvoorbeeld een abonnement met 500 MB en 300 minuten, dan krijg je met CombiVoordeel automatisch 1000 MB en 600 minuten per maand. Dat is voordeel waar je echt wat aan hebt! Voor elk extra abonnement met een bel- of databundel op hetzelfde adres, verdubbel je je data en minuten. Er geldt een maximum van vijf mobiele abonnementen per adres. Voor een volledig overzicht hebben we een handig dossier over Telfort CombiVoordeel voor je gemaakt. Doe er je voordeel mee!


Voordelen van Telfort

Betrouwbaar netwerk

Klanten van Telfort maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN, dat bovendien overal in Nederland goede dekking heeft. Bij alle databundels van Telfort maak je automatisch gebruik van 4G-internet. Zo internet je razendsnel met downloadsnelheden tot maar liefst 150 Mb/s.

Gratis bellen na 10 minuten

Hoewel Telfort een breed aanbod heeft als het gaat om belbundels, hoeft de belgrage klant zich bij geen enkel abonnement zorgen te maken. Telfort heeft namelijk een goede deal: als je langer dan tien minuten belt, is de rest van het gesprek gratis! Heerlijk lang bijkletsen met je oma of beste vriendin, zonder dat je om de kosten hoeft te denken. Deze voorwaarden gelden automatisch voor alle Telfortklanten, je hoeft er dus niets extra’s voor te doen!

Minuten en MB’s drie maanden geldig

Bij Telfort zijn de belminuten en MB’s uit je maandelijkse bundels drie maanden geldig. Dus als je data of minuten overhebt aan het einde van de maand, dan mag je die in de twee daaropvolgende maanden gewoon opmaken. Zo vergaan er nooit MB’s of minuten waar je wel voor betaald hebt en ben je geen dief van je eigen portemonnee.

Altijd inzicht in je verbruik en kosten

Als klant van Telfort krijg je toegang tot Mijn Telfort. Hier vind je veel informatie over je abonnement en regel je allerlei zaken eenvoudig zelf. Zo zet je gemakkelijk je bundels omhoog of weer terug en vraag je hier extra bundels aan. Ook vindt je in Mijn Telfort je facturen en houd je je verbruik in de gaten. Zo ben je dus altijd op de hoogte van je maandelijkse kosten en de hoeveelheid sms’jes, minuten en MB’s die je nog hebt voor de rest van de maand. Mijn Telfort is bereikbaar via de site van Telfort, maar ook te downloaden als app voor op je smartphone.

Geen onverwachte kosten

Telfort zorgt ervoor dat je geen onverwachte kosten maakt, doordat je teveel op het mobiele internet zit. Zodra je internetbundel op is, kun je geen gebruik meer maken van het 4G-netwerk. Zo voorkom je onvoorziene kosten buiten je bundel. Wil je wel verder internetten, dan verhoog je je maandelijkse internetbundel of koop je eenmalig een losse internetbundel bij voor de rest van de lopende contractmaand.

Roam like at home

Vanaf 15 juni 2017 betaal je niet langer extra voor bellen, internetten en sms'en in de rest van de EU. De sms'jes, minuten en MB's die je gebruikt, worden dan verrekend uit je nationale bundels. Heb je geen bundel of is je bundel al op, dan betaal je het gebruikelijke buiten bundel tarief. Meer informatie over het gebruik van je bundels in de EU, vind je in ons dossier over roaming in de EU.


Telfort Klantenservice

Op de site van Telfort vind je veel extra informatie. Daarnaast is er een forum voor Telfort-klanten, waar je terecht kan bij problemen met je Telfort-abonnement. De klantenservice van Telfort is verder nog bereikbaar via e-mail of Twitter. Via Mijn Telfort regel je veel zaken zelf en bekijk je je facturen.

Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0900 9596 (€ 0,50 per gesprek). De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +31 88 7650 200 (voor het bellen naar dit nummer gelden de tarieven voor bellen in het buitenland).