Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Telfort informatie over abonnementen, bundels, mobiel internet en Telfort CombiVoordeel

Telfort Abonnement & bundels

Bij Telfort staat de term ‘eenvoud’ centraal zodra je een abonnement afsluit. Omdat Telfort het zo simpel mogelijk wil houden voor de klant, hebben ze voor je uitgezocht wat de vijf meest gekozen combinaties van belminuten met internet zijn. Deze hebben ze voor je vastgelegd in vijf verschillende abonnementen en er vervolgens een zo voordelig mogelijk prijskaartje aan gehangen. Dit scheelt dus een hoop uitzoekwerk en keuzestress voor jou! Als je aan het eind van de maand belminuten of MB’s over hebt, kun je deze nog twee maanden meenemen. Telfort maakt gebruik van het KPN-netwerk, waardoor je altijd via het meest betrouwbare netwerk van Nederland belt, sms’t en internet.

Als je naast een abonnement van Telfort ook een nieuwe telefoon wilt, heb je de keuze om de telefoon in een keer af te betalen of om elke maand een klein deel af te lossen. Deze tweede optie noemen we een toestelabonnement. Hierbij bepaal je zelf de verhouding tussen je maandelijkse afbetaling en het restant dat je eventueel alsnog direct betaalt. De vele opties vindt je bij het toestel onder het kopje overzicht per provider.

De vijf abonnementen verschillen in belminuten en de hoeveelheid internet. Met het kleinste abonnement heb je geen internet en 300 belminuten. Wil je wel internetten, dan kan dat natuurlijk altijd door via WiFi een internetverbinding te maken. Het kleinste abonnement met internet heeft 500 MB’s en 150 belminuten. Wil je van beide wat meer, dan kies je voor de combinatie van 1000 MB’s met 300 belminuten. Als de internetbundel bij deze combinatie niet groot genoeg is, kies je voor het abonnement met 2000 MB’s en 300 belminuten. Het grootste abonnement geeft je 3000 MB’s in combinatie met onbeperkt bellen. Bij alle internetbundels maak je gebruik van het 4G-netwerk, waardoor je razendsnel internet met een downloadsnelheid tot maximaal 150Mbit/s. Ook zit bij alle abonnementen standaard onbeperkt sms inbegrepen. De lengte van je abonnement (een één- of tweejarig contract) bepaal je zelf. Voor de actuele prijzen van alle abonnementen kijk je hier


Telfort Sim-Only

Een Telfort Sim Only-abonnement is een abonnement zonder toestel. Je krijgt alleen een simkaartje. Omdat er geen toestel bij zit, betaal je hier niet voor en dat scheelt weer kosten. Je hebt de keuze uit vijf vastgestelde abonnementen die verschillende combinaties van belminuten en MB’s hebben. Het kleinste abonnement geeft je 300 belminuten en geen MB’s. Je kunt dus niet op het 4G-netwerk, maar natuurlijk wel internetten via een WiFi-verbinding. Het kleinste abonnement met 4G-internet heeft 500 MB’s en 150 belminuten. Als dit beide niet genoeg is, ga je voor een verdubbeling van zowel minuten als internet: 1000 MB’s en 300 belminuten. Als deze internetbundel niet groot genoeg is, kies je voor het abonnement met 2000 MB’s en 300 belminuten. Het grootste abonnement waaruit je kunt kiezen, heeft een combinatie van 3000 MB’s met onbeperkt bellen. De lengte van je abonnement (een één- of tweejarig contract) bepaal je zelf. Voor de actuele prijzen van alle abonnementen kijk je hier.


Telfort Internet op je telefoon

Bij Telfort heeft elk abonnement een andere hoeveelheid internet. Je kiest daarbij uit 0 MB, 500 MB, 100 MB, 2000 MB of 3000 MB. Bij alle internetbundels zit je op het 4G-netwerk, waardoor je razendsnel surft en een maximale downloadsnelheid van 150 Mbit/s haalt. Als je internetbundel op is, is deze ook echt helemaal op, tenzij je een extra losse bundel aanschaft. Zo voorkom je torenhoge kosten wanneer je per ongeluk buiten je bundel op het 4G-netwerk zit. Internetten in het buitenland gaat vanuit een aparte bundel die je los van je abonnement aanschaft. Deze Internetbundel EU met 125 MB kost €5,- en is zeven dagen geldig. Je ontvangt een sms als je 80% en 100% van dit tegoed hebt verbruikt.


Voordeel als klant van Telfort

Als klant van Telfort ben je extra voordelig uit. Als je een Telfort Thuis abonnement of Telfort Mobiel abonnement hebt, krijg je voor dezelfde prijs extra MB’s en minuten. De abonnementen bestaan dan uit de combinaties 0 MB en 400 minuten, 700 MB en 175 minuten, 1500 MB en 400 minuten, 3000 MB en 400 minuten en 5000 MB met onbeperkt bellen.


Telfort CombiVoordeel

Als je Telfort Thuis met Telfort Mobiel combineert, ben je extra voordelig uit met Telfort CombiVoordeel. Je hebt dan de keuze uit verschillende aanbiedingen. De opties zijn: gratis twee keer zoveel MB’s en minuten, elke maand €5,-korting op je Thuis-factuur, een gratis HBO pakket (t.w.v. €15,50 per maand) of het Gratis Opnemen pakket (t.w.v. €5,- per maand). Deze laatste twee zijn alleen verkrijgbaar bij interactieve TV. Voor een volledig overzicht hebben we bij Belsimpel.nl een handig dossier over Telfort CombiVoordeel voor je gemaakt


Telfort Klantenservice

Op de site van Telfort vind je veel informatie en antwoorden op bijna al je vragen. Daarnaast is er een forum voor Telfort-klanten, waar men je ook graag helpt bij problemen. De klantenservice van Telfort is bereikbaar via e-mail of Twitter. Via Mijn Telfort regel je veel zaken zelf en bekijk je je facturen.

Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0900-9596 (€ 0,50 per gesprek). De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +31 88 7650 200 (voor het bellen naar dit nummer gelden de tarieven voor bellen in het buitenland).


Voordelen van Telfort

Klanten van Telfort maken gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk, dat bovendien overal in Nederland goede dekking heeft. Daarnaast krijg je als klant van Telfort toegang tot Mijn Telfort. Hier vind je veel informatie over je abonnement en houd je je verbruik in de gaten. Daarnaast vindt je alles over je abonnement en facturen. Ook zet je hier eenvoudig je bundels omhoog en weer terug. Hoewel er al verschillende keuzes zijn in het aantal belminuten, hoeft de belgrage Telfortklant zich bij geen enkel abonnement zorgen te maken. Telfort heeft namelijk een goede deal: als je langer dan tien minuten belt, is het hele gesprek gratis! Heerlijk lang bijkletsen met je oma of beste vriendin, zonder dat je aan de kosten moet denken. Ook zorgt Telfort ervoor dat je geen onverwachte kosten maakt doordat je teveel op het mobiele internet zit. Zodra je internetbundel op is, kun je geen gebruik meer maken van het 4G-netwerk. Hierdoor voorkom je onvoorziene kosten. Wil je wel verder internetten, dan verhoog je de internetbundel of koop je eenmalig een losse internetbundel. Daarnaast is je tegoed drie maanden geldig en heb je razendsnel 4G-internet!

De beloften van Telfort op een rijtje:

  • Belminuten en MB’s kun je twee maanden meenemen;
  • Betrouwbaar KPN-netwerk;
  • Extra MB’s en minuten als je al klant bent bij Telfort;
  • Alle internetbundels hebben 4G;
  • Na tien minuten bel je gratis;
  • Mobiel internet zonder onverwachte kosten;
  • Je betaalt nooit teveel voor je toestel;
  • Geen verrassingen in het buitenland;
  • Altijd inzicht in je verbruik en kosten;
  • Gratis nummerbehoud.