Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Tele2 Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels en voordelen van Tele2

Tele2

Tele2 Zakelijk Abonnementen

Bij Tele2 staat internetten voorop, omdat een whatsappje zo veel sneller gaat dan een telefoongesprek. Tele2 is de ideale provider als je op zoek bent naar een abonnement met heel veel data en een voordelig prijskaartje. Je trekt het internet helemaal leeg, tegen een genadeloos lage prijs. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Je stelt je Tele2 abonnement met smartphone of Tele2 Sim Only zelf samen door te kiezen voor de bundels die bij je passen. De databundels verschillen van ruim voldoende tot gigantisch veel MB’s. Vervolgens kies je daar een belbundel bij met 100 belminuten of je gaat voor maandelijks onbeperkt bellen. Een toestelbundel voeg je toe om het eenmalige bedrag voor je telefoon te verlagen. Een Tele2-abonnement sluit je af voor twee jaar. Als je internetbundel al op is voor de maand voorbij is, kun je kiezen voor een Extra Internetbundel. Met deze bundel krijg je een extra internetbundel waarmee je tot de volgende factuurperiode internet.


Tele2 Zakelijk Voordeelbundels

Om je abonnement uit te breiden met voordelige extra's kies je voor de voordeelbundels van Tele2. Deze activeer je gemakkelijk door te sms'en naar 1280. Activeren kan ook in de Mijn Tele2 app.

Internet Buitenland Bundels

Wil je graag internet hebben als je in het buitenland bent? Dat kan met de Internet Buitenland Bundels! Zodra je in het buitenland komt ontvang je een sms van Tele2 met de aanbiedingen. Hier vind je ook de instructies om de bundels te activeren.

Extra Internet Bundels

Heb je het voor elkaar gekregen om je volledige internetbundel te verbruiken? Als je snel wilt blijven internetten, koop je voor een klein bedrag een extra internetbundel voor de resterende periode van de maand. Deze is geldig tot de volgende factuurperiode en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Je houdt in de Tele2-app het verbruik van je gewone en extra internetbundel bij.


Tele2 Zakelijk Internet op je mobiele telefoon

Met een abonnement van Tele2 trek je het hele internet leeg. Of je een grootverbruiker bent of juist niet zo heel veel op internet zit, er is altijd een geschikte bundel te vinden bij Tele2! Alle bundels van Tele2 ondersteunen 4G-internet, wat betekent dat je altijd supersnel internet. Is je maandelijkse databundel op voor het einde van de maand? Dan kan je geen gebruik meer maken van het internet en voorkom je torenhoge kosten buiten je bundel. Wil je toch snel blijven internetten? Ga dan voor een Extra Internetbundel, zodat je er de rest van je factuurmaand weer tegenaan kunt!


Voordelen van Tele2 Zakelijk

4G-only internetten

Tele2 heeft haar eigen razendsnelle 4G-only-netwerk. Dit netwerk is het nieuwste 4G-netwerk van Nederland met betrouwbaar en goed bereik. Als je ergens bent waar je onverhoopt geen 4G-internet kunt ontvangen, dan schakel je terug naar het 2G- of 3G-netwerk van T-Mobile. Dit netwerk is het best geteste van Nederland!

Altijd en overal inzicht

Als klant van Tele2 houd je je verbruik in de gaten met de Mijn Tele2-app. Dit is een applicatie voor je smartphone, die eenvoudig inzicht geeft in je verbruik, kosten en je resterende tegoed voor de rest van je contractmaand. Alles over je verbruik zie je ook in door in te loggen bij Mijn Tele2. Daarnaast ontvang je een waarschuwings-sms'je als je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Smartphonedeals

Bij Tele2 kies je uit verschillende deals voor de nieuwste mobiele telefoons. Je kan dus met de allerlaatste trends meedoen, zonder dat je daar heel veel voor moet betalen. Kies je favoriete smartphone en krijg een topdeal bij Tele2, gewoon omdat het kan!

VoLTE

Tele2 is de eerste provider ter wereld die alle klanten bedient via een 4G-netwerk en niet alleen voor internetten, maar ook met bellen. Bij Tele2 bel je namelijk ook via 4G: voice over LTE (VoLTE). Het grootste voordeel hiervan is dat het volledig digitaal is, waardoor de geluidskwaliteit stukken beter is en het minder tijd kost om een nieuw gesprek op te zetten!


Aandachtspunten

  • Als je niet kiest voor nummerbehoud en wordt aangesloten met een nieuw nummer bij Tele2, zijn er een aantal dingen die je niet kunt in de eerste twee maanden na de start van je nieuwe abonnement. Je kunt in Nederland niet bellen naar internationale nummers, je kunt in het buitenland niet naar internationale nummers bellen, behalve naar Nederlandse nummers en je kunt nog niet gebruikmaken van premium sms-diensten en 0906- of 0909-nummers. Na twee betaalde facturen vervalt deze blokkade.
  • Als je een tweede Tele2-abonnement op je eigen naam wilt bestellen, moeten in ieder geval de eerste twee facturen van je eerste Tele2-abonnement betaald zijn. Als dit gedaan is, is het mogelijk om een tweede abonnement op je eigen naam te bestellen. Je kunt het tweede abonnement ook op de naam van je partner of familielid bestellen, zodat je niet hoeft te wachten op de tweede factuur van je eerste abonnement.

Tele2 Zakelijk Klantenservice

Voor de meeste vragen over je Tele2-abonnement kan je terecht op de website van Tele2. Hier vind je antwoord op de veelgestelde vragen, kijk je op het Tele2-forum en chat je met een medewerker. Heb je liever telefonisch contact? De klantenservice is bereikbaar op 020 754 4444. Tele2 klanten kunnen met hun Tele2-nummer ook bellen naar 1200. Bellen kan op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +31 640 191 602.