Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

T-Mobile Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels, en mobiel internet

T-Mobile Zakelijke Abonnementen en bundels

Bij T-Mobile heb je de keuze uit drie type abonnementen. T-Mobile Stel Samen Zakelijk EU is een abonnement dat je geheel naar eigen verbruik kan samenstellen. Ben je op zoek naar een abonnement waarbij je altijd bereikbaar bent, dan is T-Mobile Zakelijk Altijd iets voor jou. T-Mobile Zakelijk Internationaal biedt grote voordelen voor de zakelijke beller die veel reist binnen de EU en/of de VS. Bij ieder abonnement maak je gebruik van het snelle 4G-internet.

T-Mobile Stel Samen Zakelijk EU

Het Stel Samen Zakelijk EU-abonnement van T-Mobile is geschikt voor gebruikers met een specifieke wens voor het aantal minuten, sms’jes en MB’s dat ze willen verbruiken. Eerst kies je het gewenste aantal belminuten: 90 min, 150 min, 300 min of onbeperkt bellen. Daarna kies je de gewenste databundel: 500 MB, 1 GB, 3 GB, 6 GB of 12 GB. Alle varianten zijn voorzien van een onbeperkt sms-bundel. Zo stel je het abonnement samen dat precies bij jouw verbruik past! Je kunt je belbundel gebruiken in gehele EU. Gebeld worden en sms’en is gratis in de EU. Je abonnement kan tussentijds bijgesteld worden, zowel naar boven als naar beneden tot aan uw oorspronkelijke instapniveau.

T-Mobile Zakelijk Altijd

Is altijd bereikbaar zijn een topprioriteit en zijn je werknemers bijna altijd telefonisch aan het werk? Dan is Helder Altijd wellicht een goed idee. Dit abonnement bestaat uit een onbeperkte bel- en sms-bundel en een zelfgekozen databundel. Je hebt de keuze uit 500 MB, 1 GB, 5 GB, 10 GB of 20 GB aan data. Daarnaast heb je 200 belminuten vrij te besteden naar en tussen landen in de EU.

T-Mobile Zakelijk Internationaal

Wanneer je binnen Europa en de Verenigde Staten veel reist is het handig om het T-Mobile Zakelijk Helder Internationaal-abonnement af te sluiten. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en naar en tussen de Verenigde Staten en landen in de EU. Zo ben je dus ook op je zakenreis altijd bereikbaar! Daarnaast heb je bij dit abonnement de keuze uit databundels van 1 GB, 5 GB, 10 GB of 20 GB aan internet. Je krijgt 1 GB om mee te kunnen internetten binnen Europa of de VS. 

T-Mobile kent verschillende voordeelbundels die je aan kunt schaffen naast je abonnement. Zo is er de MB-verdeler, voor flexibel gebruik van je databundel op meerdere apparaten. Bovendien zijn er verschillende toestelverzekeringen en kun je met de Altijd Extra Veilig Online-bundel altijd beschermt internetten. Ook bestaat de Onbeperkt muziek met Deezer-bundel, een streaming-dienst voor muziek op smartphone, tablet of PC.


T-Mobile Zakelijk Sim-Only

Voor de personen die wel een abonnement willen, maar geen nieuwe telefoon, is er T-Mobile Zakelijk Sim Only. Deze abonnementen beschikken over extra voordeel, omdat je niet betaalt voor een toestel naast je abonnement. T-Mobile Sim Only wordt ook aangeboden in de varianten Zakelijk Altijd, Zakelijk Internationaal en Stel Samen Zakelijk EU. Hoe deze abonnementen zijn opgebouwd is gelijk aan de abonnementen met toestel en staat hierboven beschreven.


T-Mobile Internet op je telefoon

Met T-Mobile Zakelijk heb je internet op je telefoon, zowel bij gewone als bij Sim Only-abonnementen. Wanneer je telefoon er geschikt voor is, gebruik je zelfs het snelle 4G-internet. Een groot voordeel aan T-Mobiles mobiele internet, is dat je nooit onverwachte internetkosten zult hebben. Wanneer je bundel op is, wordt de snelheid namelijk vertraagd. Met deze vertraagde snelheid maak je nog gerust gebruik van e-mail en WhatsApp. Zo blijf je internetten, zonder dat dit voor extra kosten zorgt.

T-Mobile biedt haar zakelijke klanten ook verschillende voordeelbundels met internet aan. Zo is er de Travel & Surf-voordeelbundel. Met deze bundel internetten jij en je collega’s in het buitenland. Hierbij kun je kiezen uit een dagpas, een drie-dagenpas, een weekpas of een pas die twee weken geldig is. Zo bepaal je zelf wat je nodig hebt, en zit je niet direct vast aan een bundel. Een andere voordeelbundel voor internet in het buitenland is Altijd EU Internet. Hierbij heb je per maand 1 GB internet om mee te internetten in EU-landen, Noorwegen, Zwitserland en IJsland. Als de bundel op is kun je blijven e-mailen en WhatsAppen. Als jij of je werknemers buiten Europa reizen, dan is Altijd Wereld Internet een goed alternatief. Met deze bundel heb je in het buitenland de beschikking over 1 GB, 500 MB én 100 MB aan data. Deze hoeveelheden hangen af van waar in de wereld je precies bent.


T-Mobile Klantenservice

Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht op de website van T-Mobile. Wil je een medewerker spreken? Zakelijke klanten bellen dan gratis naar 0800-7112 en vanuit het buitenland naar +316-2400 7112. Voor telefoontjes uit het buitenland geldt het normale buitenlandtarief. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.30 uur. Als je nog geen klant bent, bel je gratis naar 0800-8102. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Je hebt ook de mogelijkheid om met T-Mobile Zakelijk contact op te nemen via LinkedIn, Twitter, of Facebook.


Voordelen van T-Mobile Zakelijk

Als zakelijke klant van T-Mobile heeft u meerdere voordelen. Zo kunt u internetten op het razendsnelle 4G-netwerk, maakt u gebruik van een erg betrouwbaar netwerk, hoeft u nooit kosten voor internetten buiten de bundel te betalen en kunt u uw belminuten en sms’jes delen met collega’s. Wanneer uw internetbundel op is hoeft u daarnaast niet bang te zijn voor extra kosten, want de internetsnelheid wordt vertraagd en u hoeft geen extra kosten te betalen. De snelheid is nog goed genoeg om te kunnen WhatsAppen en e-mailen.