Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

T-Mobile Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels en voordelen van T-Mobile

T-Mobile Zakelijke Abonnementen

T-Mobile denkt mee met haar zakelijke klanten. Om optimaal zaken te doen, sta je voortdurend in contact met collega’s, klanten en externe specialisten in binnen en buitenland. Om alles in goede banen te leiden en naar vooruitgang te streven, is het nodig om vooruit te denken. Laat je bedrijf groeien met de oplossingen van T-Mobile op het gebied van mobiele telefonie. Met de flexibele zakelijke T-Mobile abonnementen kunnen jij en je collega’s je focussen op de toekomst. Met T-Mobile Go Zakelijk doe je ongelimiteerd zaken, ook in de rest van de EU. Ben je op zoek naar een abonnement waarbij je altijd bereikbaar bent, dan is T-Mobile Zakelijk Altijd iets voor jou. T-Mobile Zakelijk Internationaal biedt grote voordelen voor de zakelijke beller die veel reist binnen de EU en/of de VS. Bij ieder abonnement maak je gebruik van het snelle 4G-netwerk.

T-Mobile Go Zakelijk

Het Go Zakelijk-abonnement van T-Mobile is ideaal voor alle ondernemers die ongelimiteerd zaken willen doen. Bellen en sms’en doe je namelijk volledig onbeperkt. Ook als je regelmatig de grens overgaat is Go iets voor jou, want je gebruikt je databundel kosteloos in alle landen van de EU. Bovendien krijg je iedere maand een bundel met belminuten om te gebruiken in de rest van de EU, oplopend tot een onbeperkte hoeveelheid minuten. Flexibel blijf je gedurende de rest van je contractperiode, want je past je abonnement maandelijks eenvoudig aan: zowel naar boven als naar beneden.

T-Mobile @Work

Met T-Mobile @Work doe je unlimited zaken: je belt en sms’t onbeperkt in Nederland en de rest van de EU. Je kiest uit verschillende databundels, waaronder de unlimited databundel waarmee je een onbeperkt aantal MB’s tot je beschikking hebt. Met een @Work-abonnement heb je bovendien een aantal specifieke zakelijk innovaties tot je beschikking. Je koppelt je abonnement bijvoorbeeld aan de T-Mobile Cloud, waarmee je vaste telefonie en mobiel bellen integreert. Zo zijn jij en je medewerkers altijd bereikbaar: of je nou onderweg of op de zaak bent of tijdens een dag thuis werken. Je abonnement is net zo flexibel als je onderneming: je kunt je @Work-abonnement een keer per maand aanpassen, omhoog of omlaag. De wijziging gaat meteen in.

T-Mobile Zakelijk Altijd

Is altijd bereikbaar zijn een prioriteit? Zijn je werknemers bijna altijd telefonisch aan het werk? Dan is Helder Altijd iets voor jou. Dit abonnement bestaat uit een onbeperkte bel- en sms-bundel en een zelfgekozen databundel. Daarnaast heb je 200 belminuten vrij te besteden naar en tussen landen in de EU.

T-Mobile Zakelijk Internationaal

Wanneer je binnen Europa en de Verenigde Staten veel reist is het handig om het T-Mobile Zakelijk Helder Internationaal-abonnement af te sluiten. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en naar en tussen de Verenigde Staten en landen in de EU. Zo ben je dus ook op je zakenreis altijd bereikbaar! Je krijgt 1 GB om mee te kunnen internetten binnen Europa of de VS.


T-Mobile Zakelijk Sim Only

Voor wie een abonnement wil maar geen nieuwe telefoon, is er T-Mobile Zakelijk Sim Only. Deze abonnementen beschikken over extra voordeel, omdat je niet maandelijks betaalt voor het toestel naast je abonnement. De abonnementstypen van T-Mobile Sim Only komen overeen met de abonnementen inclusief toestel. Hoe deze abonnementen zijn opgebouwd staat hierboven beschreven.


T-Mobile Zakelijk Voordeelbundels

T-Mobile kent verschillende voordeelbundels die je aan kunt schaffen naast je abonnement. De voordeelbundels kunnen alleen geactiveerd worden door de werkgever, tenzij anders vermeld.

MB-aanvuller

Met een MB-aanvuller schaf je eenvoudig en snel extra MB’s aan. Handig als je de vaste internetbundel van je abonnement volledig verbruikt hebt en je wilt blijven internetten met de snelheid die je gewend bent. De MB-aanvullers koop je voor een eenmalig bedrag en zijn beschikbaar in verschillende groottes, tot maar liefst 5000 MB! Let er wel op dat de grootste MB-aanvuller die je kan aanschaffen niet hoger kan zijn dan de bundel die je bij je abonnement hebt aangeschaft. Voor de zakelijke klant staat de MB-aanvuller automatisch aan, zodat elke medewerker zelf een MB-aanvuller kan activeren wanneer dat nodig is. Als beheerder kan je hier een blokkade op zetten en activeer je vervolgens zelf per medewerker een MB-aanvuller.

Travel & Surf

Als je voor een korte tijd naar het buitenland gaat en daar graag wilt internetten, dan kun je de Travel & Surf bundel aanschaffen. Deze bundel zorgt ervoor dat je geen onverwachte internetkosten hebt, want je met Travel & Surf schaf je een eenmalige internetbundel aan. Er zijn verschillende bundels en daarnaast ook drie verschillende zones. Als werknemer koop je Travel & Surf via de Travel & Surf-app of via de welkomst-sms die je ontvangt zodra je de grens over gaat.

Altijd EU Internet

Als jij regelmatig binnen de EU reist en daar gewoon wilt internetten, kies dan voor de bundel Altijd EU Internet. Hierbij ontvang je iedere maand een internetbundel om te gebruiken binnen Europa (zolang de landen horen bij Zone 1, zie de site van T-Mobile). Als de bundel op is stopt het internet automatisch. Zo kom je nooit voor onverwacht hoge kosten te staan. Wil je toch meer internet tot je beschikking, dan kan je een eenmalige MB-aanvuller aanschaffen voor de rest van de maand.

Altijd Wereld Internet

Met Altijd Wereld Internet ben je onbezorgd online tijdens je reizen over de hele wereld. Deze aanvullende internetbundel schaf je aan naast je internetbundel in je reguliere abonnement. Je ontvangt voor een vast bedrag per maand drie internetbundels van verschillende grootte voor de verschillende landenzones van in de wereld (zie de site T-Mobile voor deze zones). Je komt niet voor onverwachte kosten te staan, want het internet stopt automatisch zodra een bundel op is. Om online te blijven in het buitenland kun je een eenmalige MB-aanvuller aanschaffen voor de rest van de kalendermaand.

Onbeperkt EU Bellen

Als je voor je werk regelmatig binnen Europa reist en daar onbeperkt wil kunnen bellen, dan is de Onbeperkt EU Bellen iets voor jou. Met deze belbundel heb je een onbeperkt aantal belminuten tot je beschikking om te gebruiken binnen de EU, IJsland, Noorwegen en Zwitserland. Je schaft de bundel aan naast je reguliere abonnement. De bundel is helaas niet te gebruiken in Nederland.

BlackBerry Bundel

Met een BlackBerry Bundel gebruik je jouw BlackBerry-telefoon optimaal. Deze bundel geeft je toegang tot internet, ping en push e-mail. Let op: deze bundel is niet nodig voor Blackberry 10-toestellen. Om naast deze diensten van BlackBerry ook nog gebruik te maken van optimale IT-beveiliging kies je voor de bundel ‘BlackBerry Bundel Solution'. Als laatste optie is er ook ‘BlackBerry World', waarbij je wereldwijd gebruik kunt maken van de BlackBerry-diensten.

MB-verdeler

Met de MB-verdeler kan je internetten vanuit je reguliere databundel met al je apparaten. Je kan je internetbundel dan op je smartphone gebruiken, maar ook op meerdere verschillende mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld een tablet. Zo ben je niet langer afhankelijk van wifi. Voor een eenmalig bedrag worden 1 of 2 simkaarten naar je toegestuurd. Zodra je deze in je mobiele apparaat hebt aangebracht kan je gebruik maken van de internetbundel van je smartphone. Je bepaalt dus zelf via welk apparaat je jouw data gebruikt.

Deezer Music

Met Deezer Music geniet je van een bibliotheek met een groot aanbod aan muziek. Je kunt onbeperkt zowel on- als offline luisteren. Er zijn drie soorten Deezer Music bundels: flexibel, vast en familie. Bij de vaste bundel loopt de bundel gelijk met de looptijd van jouw contract, de flexibele bundel kan je maandelijks aan- en uitzetten. Met Deezer Familie luister je tot zes gebruikers tegelijkertijd naar muziek. Iedereen kan zijn eigen profiel met favoriete nummers aanmaken en er is de mogelijkheid om een playlist met gezamenlijke lievelingsliedjes te maken. Alleen de hoofdgebruiker hoeft klant te zijn bij T-Mobile.

Datavrije Muziek

Voor de muziekliefhebber heeft T-Mobile een hele fijne extra service: Datavrije Muziek. Hiermee stream en luister je je favoriete muziek zonder dat het je MB’s kost! Via verschillende streamingsdiensten beluister je je favoriete nummers onbeperkt, zónder dat je data van je internetbundel hoeft in te leveren. Handig als je bijna door je bundel heen bent, maar toch muziek wilt blijven luisteren. T-Mobile werkt samen met verschillende streamingsdiensten, zoals bijvoorbeeld Spotify. Houd altijd in de gaten welke diensten op dit moment worden aangeboden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je ontvangt Datavrije Muziek gratis bij alle Stel Samen & Stel Bij en Toptoestellen-abonnementen met een internetbundel van 6 GB of hoger!

T-Mobile Cloud & Clear

Met T-Mobile Cloud & Clear kan jij overal en altijd op al je apparaten jouw bestanden bekijken en opslaan. Je slaat bestanden dus op één online locatie op, waardoor je hier op verschillende andere locaties makkelijk weer bij kunt. Er zijn verschillende bundels voor een vast bedrag per maand. Je krijgt gratis 5GB aan opslagruimte. Deze bundels zijn maandelijks aan- en uit te zetten.

Extra Veilig Online

Met Extra Veilig Online ben je altijd beschermd tegen onveilig dataverkeer vanuit je apps en de websites die je bezoekt. De bundel werkt als antivirussoftware, maar dan via het mobiele netwerk van T-Mobile. Zodra onveilig dataverkeer gesignaleerd wordt krijg je hier een notificatie van. Je bepaalt vervolgens zelf of je het gebruik van de site of app stopt of doorgaat. De Extra Veilig Online bundel is beschikbaar voor alle abonnementen met een databundel.

ACE Toestelverzekering

Met een ACE Toestelverzekering bundel is jouw toestel verzekerd tegen val-, stoot- en waterschade. Daarnaast krijg je binnen 24 uur nadat de claim is goedgekeurd hetzelfde type toestel terug bij een defect. Dat is wel zo handig, want zo zit je nooit zonder toestel!

ACE Toestelverzekering Plus

Bij ACE Toestelverzekering Plus is jouw toestel verzekerd volgens de voorwaarden bij de gewone ACE Toestelverzekering, maar krijg je net iets meer service. Zo is jouw toestel ook verzekerd tegen diefstal en zijn al je accessoires ook meeverzekerd. Na diefstal worden je gesprekskosten bovendien tot een bepaald bedrag vergoed. Voor 12 uur 's middags nadat de claim is goedgekeurd krijg je hetzelfde type toestel terug.

Mobiel-Vast Extra

Bij Mobiel-Vast Extra kunnen medewerkers onbeperkt bellen naar andere mobiele en vaste nummers binnen jouw bedrijf. Ook kan er makkelijk doorverbonden worden, kunnen er wissel- en groepsgesprekken gehouden worden en kan je verkort kiezen. Mobiel-Vast Extra is een vaste bundel en loopt tot het einde van het contract. De bundel is alleen verkrijgbaar bij Helder abonnementen.

Mobiel-Mobiel Totaal

Bij Mobiel-Mobiel Totaal kan je een (vast of mobiel) nummer koppelen aan je mobiele telefoon. Zo ben je op één mobiel nummer bereikbaar en kan je overal ook gebeld worden via het vaste telefoonnummer. De bundel loopt gelijk met het contract en kan alleen i.c.m. Helder abonnementen worden afgesloten.

Mobiel-Vast Totaal

Met Mobiel-Vast Totaal kan je één vaste voicemail voor mobiel en vaste telefoon instellen en één nummer gebruiken om zowel gebeld te worden op het vaste als het mobiele nummer. Zo zijn jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar voor klanten. Deze bundel is gekoppeld aan het contract en loopt daarom tot het einde van het contract. De bundel is alleen mogelijk in combinatie met een Helder abonnement.


Voordelen van T-Mobile Zakelijk

Best geteste netwerk van Nederland

Internetten bij T-Mobile doe je op een zeer betrouwbaar netwerk met landelijke 4G-dekking. Dit netwerk is bovendien in 2016 getest als beste netwerk van Nederland. Wel zo handig als je altijd en overal online wilt zijn om goed contact met klanten en partners te onderhouden. Zakendoen gebeurt namelijk al lang niet meer vanachter het bureau, ook onderweg worden deals gesloten. Wanneer je internetbundel op, is maak je bovendien geen extra kosten. De internetsnelheid wordt vertraagd, maar is nog snel genoeg om te whatsappen en e-mailen.

MB-verdeler

Altijd en overal internetten op je tablet of laptop, gewoon met je mobiele abonnement. Met MB-verdeler gebruik je de MB’s uit je maandelijkse internetbundel op meerdere apparaten, waardoor je dus niet aan een extra data-abonnement vastzit. Voor een eenmalig bedrag ontvang je één of twee extra simkaart en ben je ook onderweg altijd online zonder afhankelijk te zijn van wifi of persoonlijke hotspots.

T-Mobile Samen

T-Mobile Samen is een gratis dienst waarmee je met je collega’s, klanten, vrienden en familie onderling gratis belt binnen Nederland. Daarnaast ontvangt iedereen een zelfgekozen cadeau, variërend van maandelijks gratis MB’s of iedere maand tot wel €5,- factuurkorting. Hoeveel korting je ontvangt, hangt af van het type abonnement dat je hebt en de grootte van je T-Mobile Samen groep. Het enige dat je hoeft te doen voor deze voordelen is het aanmaken van een groep van minimaal twee tot maximaal zes personen via My T-Mobile of de app. En heb je geen vrienden, familieleden of collega's met een abonnement van T-Mobile? Geen probleem! Meld je aan voor een van de besloten T-Mobile Samen facebookgroepen. Daar vind je gemakkelijk andere T-Mobile klanten om een T-Mobile Samen groep mee te vormen.

Veilig Ondernemen

T-Mobile biedt dé optie tot veilig ondernemen via zakelijke en privé-apparaten. Je hebt ongeacht tijd en plaats toegang tot je zakelijke netwerk, zonder risico’s of wachttijden. Dat is flexibel en veilig ondernemen anno nu. Met verschillende partners beveiligt T-Mobile je werkomgeving en krijg je onder andere toegang tot internationale netwerken via beveiligde wifi-hotspots. Ook vind, vergrendel en wis je de gegevens op verloren of gestolen apparaten. Dat zijn nog eens oplossingen die met je bedrijf meegroeien. Voor veilig ondernemen met je zakelijke abonnement neem je contact op met T-Mobile.


T-Mobile Klantenservice

Wanneer je vragen hebt met betrekking tot je T-Mobile-abonnement, kun je altijd terecht op de website van T-Mobile. Wil je een medewerker spreken? Zakelijke klanten bellen dan gratis naar 0800 7112 en vanuit het buitenland naar +316 2400 7112. Voor telefoontjes uit het buitenland geldt het normale buitenlandtarief. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.30 uur. Als je nog geen klant bent, bel je gratis naar 0800 8102. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Je hebt ook de mogelijkheid om met T-Mobile Zakelijk contact op te nemen via LinkedIn, Twitter of Facebook.