Sony Xperia ZR - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
5 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 6,0

Review van: Remco

23 juni 2015

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima!

Is nu twee jaar oud en doet het nog steeds prima. Inmiddels Lollipop erop en ook goed. De accu houdt het nog steeds meer dan een dag vol! Het is aan te raden een sd-kaart toe te voegen voor wat extra geheugen.

Review van: Erik van Dijk

9 januari 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooie dunne telefoon

Mooie vormgeving, licht in gewicht.
Heel mooi groot beeld.
Handig te bedienen.
Veel al geÔnstalleerd.

Review van: Remco

1 oktober 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima toestel

De Sony Xperia ZR is een prima toestel. De snelheid is zeer goed en kan, volgens mij, met de beste mee. Er kunnen verschillende apps tegelijkertijd draaien, zonder dat je dat echt merkt. De waterdichtheid heb ik nog niet kunnen testen, maar met de klepjes voor headset en micro-USB weet ik niet of dat lang goed gaat. Het belangrijkste voor mij is de stofdichtheid en dat gaat prima. Het toestel is (gelukkig) niet al te groot, waardoor hij prima in je broekzak past. De resolutie van het scherm is dan wel iets minder dan van de 'grote broer', maar daar merk je bij dit formaat weinig van. Alles is helder en duidelijk! Kortom, met dit goedkopere toestel heb je een apparaat dat alles aan kan en niet echt onder doet voor de topmodellen van de verschillende merken.

Review van: Jan Willem

28 augustus 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

"Klein" maar gaaf

Zelf was ik opzoek naar een toestel die waterdicht is maar niet zo groot is zoals de Sony Xperia Z of Samsung Galaxy S4 Active. Dit toestel is de oplossing exact even groot als mijn oude toestel de Samsung Galaxy S2.

De voor camera valt tegen maar de camera achter maakt het helemaal goed! Wat me ook opviel is dat Samsung naar mijn ervaring van de S2 meer onzin installeer dan de Sony die puur essentiŽle en bruikbare apps installeer.

Het gebruik/ervaring van het toetsenbord is gelijk aan de iPhone. Wat ik zelf prettig vind.

Review van: Mildred van den Bungelaar

2 augustus 2013

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig

Leuke telefoon, makkelijk in gebruik, veel functies en werkt prima!