Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony Xperia Z4-aanbiedingen , de beste Sony Xperia Z4 deals voor €0,- bij abonnement!

Sony Xperia Z4

De Sony Xperia Z4 zal de opvolger worden van de Xperia Z3. Er gaan al vele geruchten rond en dit zal het geval blijven totdat de Xperia Z4 is aangekondigd. De aankondiging heeft niet plaatsgevonden tijdens het Mobile World Congress in maart 2015, waar Sony alleen een Xperia Z4 tablet toonde. De datum blijft daardoor onbekend en ligt mogelijk pas in de zomer van 2015. De Sony Xperia Z4 zal een groter scherm krijgen dan de Xperia Z3, namelijk 5.5 inch. Bovendien krijgt het scherm meer pixels, waardoor de beelden nóg verbluffender zullen zijn! Daarnaast zal het vlaggenschip onder andere gaan genieten van een nieuwe processor, Android Lollipop en betere camera&acuete;s. Ook gaan er geruchten rond over een Sony Xperia Z4 Ultra, welke een 6.44-inch scherm zou krijgen, en een Sony Xperia Z4 Compact met een 4.7-inch scherm.

Sony Xperia Z4 scherm

Het Sony Xperia Z4 scherm is volgens geruchten 5.5-inch groot: een stukje groter dus dan die van de Xperia Z3. Daarnaast zal het scherm naar verwachting een Quad HD-resolutie krijgen van 2560x1440 pixels. Hierdoor zijn beelden nog scherper dan voorheen! Het scherm zal hoogstwaarschijnlijk een ips-LCD zijn, net als de Xperia Z3.

Sony Xperia Z4 camera

De Sony Xperia Z4 camera zal naar verwachting niet meer megapixels krijgen dan de Xperia Z3. Daardoor blijft het aantal megapixels op 20,7. De beeldkwaliteit zal waarschijnlijk wel verbeterd worden, dankzij een nieuwe sensor. Deze sensor kan meer licht vangen, waardoor de kwaliteit van fotoís omhoog zal gaan. Ook videoís zullen in betere kwaliteit geschoten kunnen worden, namelijk in 4K-kwaliteit. De frontcamera van de Xperia Z4 zal wel meer megapixels krijgen, namelijk 4,8! Hierdoor krijgen selfies betere kwaliteit en is een foto met de frontcamera ook een goede optie!

Sony Xperia Z4 Android Lollipop

Waarschijnlijk zal de Sony Xperia Z4 Android Lollipop hebben als besturingssysteem. Dit is Android versie 5.0, welke voor Sony een aantal vernieuwingen met zich meebrengt. Zo is het design aangepast en kunt u dus gebruik maken van Material Design: een minimalistisch uiterlijk. Daarnaast zijn de notificaties aangepast en kunt u zonder een andere app te verlaten reageren op binnenkomende berichten.

Sony Xperia Z4 waterdicht

De kans is reŽel dat ook de Sony Xperia Z4 een waterdichte behuizing zal hebben. Al zijn voorgangers hadden een stof- en waterdichte behuizing, dus we kunnen bijna met zekerheid zeggen dat ook de Xperia Z4 van zoín goede behuizing kan gaan genieten. Er zijn al enkele fotoís uitgelekt van het uiterlijk van de Sony Xperia Z4, waarop we kunnen zien dat het uiterlijk past binnen de Xperia-serie. Grote veranderingen wat betreft het uiterlijk zullen er waarschijnlijk niet aankomen, daarvoor moeten we toch binnenin het toestel kijken.

Sony Xperia Z4 processor

De Sony Xperia Z4 processor zal een Qualcomm Snapdragon 805 of Snapdragon 810 zijn. Deze heeft een snelheid van 2,7GHz. Het werkgeheugen zal 3 of 4 GB groot zijn, waardoor acties snel verwerkt kunnen worden en het toestel ook te gebruiken is voor zware taken. De Sony Xperia Z4 is dus een snelheidsmonster en zal zorgen voor een goede ervaring bij simpele ťn moeilijke taken.

Sony Xperia Z4 release

Over de Sony Xperia Z4 release zijn verschillende berichten geschreven. Enkele berichten verwachten dat de Sony-smartphone in maart 2015 tijdens het Mobile World Congress aangekondigd gaat worden, terwijl andere berichten juist melden dat we moeten wachten tot de zomer. Natuurlijk hopen we dat de presentatie in maart zal zijn, zodat we het toestel voor de zomer nog in onze handen kunnen houden. De Xperia Z2 van Sony werd wel aangekondigd op het MWC, dus wie weet dat we het toestel toch in maart 2015 kunnen bewonderen.

Sony Xperia Z4 kopen

Zodra u de Sony Xperia Z4 kunt kopen zal er op deze pagina alle informatie komen te staan. U kunt hier dan de prijzen vinden van een los Xperia Z4 toestel, maar ook van een Xperia Z4 in combinatie met een abonnement.

 

Sony presenteert de Sony Xperia Z4 21-4-2015 13:30

De geruchten gingen al rond en nu is het werkelijkheid: de Sony Xperia Z4 is op 20 april officieel gepresenteerd! Het toestel heeft een 5.2-inch Full HD-scherm, een lichtere en dunnere behuizing dan de Xperia Z3 en een rappe Snapdragon 810-processor met acht kernen. De Xperia Z4 camera heeft 20,7-megapixels en heeft iets meer mogelijkheden gekregen, doordat de camera-applicatie wat is uitgebreid. De frontcamera heeft een Exmor R-sensor en optische beeldstabilisatie, waardoor selfies elektronisch gestabiliseerd worden en dus scherper zullen zijn. Het design is niet erg veranderd en nog steeds water- en stofdicht. De Sony Z4 zal in Europa mogelijk de naam Sony Xperia Z3 Plus krijgen en komt uit in de kleuren zwart, wit, koper en groen. Wanneer het toestel uitkomt en tegen welke prijs, is nog onbekend.

 

Gerucht: Sony presenteert de Sony Xperia Z4 niet later dan 20 april 14-04-2015 16:39

Nu de vermoedelijke benchmark run, specificaties en foto´s van de Sony Xperia Z4 al uitgelekt zijn, wordt verwacht dat het niet lang meer zal duren tot het nieuwe toptoestel van Sony officieel aangekondigd zal worden. Volgens een onbekende bron zal Sony snel "een nieuwe Xperia smartphone" lanceren en zal dit niet later zijn dan 20 april. Tot nu toe wordt verwacht dat de Z4 zal beschikken over een Snapdragon 810 processor, 5.2-inch display, 3 of 4 GB werkgeheugen en een 20.7 megapixel camera. Qua design ziet het er volgens de gelekte foto´s naar uit dat het ontwerp niet verrassend vernieuwend zal zijn, met uitzondering van grotere speakers aan de voorkant. Wanneer de datum van 20 april de werkelijke datum wordt, zou dat betekenen dat de Xperia Z4 acht dagen eerder is dan de bevestigde aankondiging van de LG G4 op 28 april.

 

Gerucht: Benchmark run van Sony Xperia Z4 uitgelekt 2-4-2015 17:01

Volgens de geruchten zal Sony haar nieuwe vlaggenschip Xperia Z4 pas onthullen tijdens de IFA Show in Duitsland in september. Dit is hetzelfde evenement waar ook de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact werden onthuld. Dat zou betekenen dat Sony terugschakelt naar een jaarlijkse cyclus voor het lanceren van nieuwe toestellen. Ondertussen lijkt wel de eerste benchmark van het nieuwe toptoestel te zijn uitgelekt. Daarop zijn een 5.1-inch Full-HD touchscreen, Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor en 2.8 GB werkgeheugen te zien. Verder zou de Xperia Z4 volgens deze benchmark uitgerust zijn met een 19-megapixel camera met Full-HD video-opties, een 5-megapixel frontcamera met Full-HD video-opties en sensoren als een snelheidsmeter, barometer en stappenteller.

 

Nieuwe Sony Xperia Z4 render uitgelekt 17-3-2015 10:29

Er is een persrender uitgelekt waarop de Sony Xperia Z4 te zien zou zijn. Op deze afbeelding is duidelijk zichtbaar dat het toestel veel op de Xperia Z3 lijkt. Qua ontwerp lijkt Sony niet veel te gaan wijzigen. Zo is te zien dat de ontgrendelknop, de volumeknoppen en de fysieke cameraknop nog steeds aan de rechter zijkant zitten. Verder zal de telefoon vermoedelijk een 5.2 inch scherm krijgen en ongeveer dezelfde afmetingen houden. Grootste verschil tussen de Xperia Z4 en Xperia Z3 is zichtbaar bij de frontcamera; deze is groter en zit op een andere plek. Of de gelekte Sony Z4 foto´s echt zijn moet nog blijken. Rond september wordt de Sony Xperia Z4 release verwacht en dan zullen we weten of de afbeeldingen echt zijn.

 

Gerucht: Sony Xperia Z4 aangekondigd voor september 2015 16-3-2015 12:21

Nog steeds is er geen zekerheid over de datum waarop Sony haar nieuwe vlaggenschip de Sony Xperia Z4 zal aankondigen. Onlangs liet de vicepresident van het bedrijf weten dat er geen teruggang zal plaatsvinden naar een cyclus van het presenteren van één toestel per jaar. Aangezien de Sony Xperia Z3 in september 2014 werd aangekondigd, zou dit betekenen dat de Z4 voor september 2015 geintroduceerd zou moeten worden. Er wordt beweerd dat Sony moeite heeft met de nieuwe Snapdragon 810 processor, die het nieuwe vlaggenschip zou moeten gaan aansturen. Deze processor zou zorgen voor oververhitting, een probleem dat Sony probeert aan te pakken, terwijl het bedrijf toch probeert de Z4 zo dun mogelijk te houden. De Snapdragon 810 werd al wel door Sony gebruikt in de onlangs aangekondigde Xperia Z4 tablet.

 

Gerucht: twee versies van de Sony Xperia Z4 9-1-2015 11:00

Het nieuwe toptoestel van Sony, de Sony Xperia Z4, komt waarschijnlijk in twee versies op de markt. De ene versie zou op de markt komen met een Full-HD scherm, de andere zou zelfs beschikken over een Quad-HD scherm. Op deze fantastische schermen draait het Android 5.0 Lollipop, het nieuwste besturingssysteem! Het is nog niet zeker of de Sony Xperia Z4 QHD scherm wel in Europa te verkrijgen is. Volgens de geruchten wordt dit toestel namelijk alleen in de Verenigde Staten uitgebracht. Het nieuwe vlaggenschip krijgt naar verluidt een Snapdragon 810 processor en een 5.2-inch scherm. De verwachting is dat de Sony Xperia Z4 lancering plaats vindt in mei 2015.