Sony Xperia XZ - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
8 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Blessing

11 september 2018

4,0
2 sterren

Het is dat het een gunstige prijs heeft...

De batterij loopt - zelfs met het minste gebruik- zienderogen leeg. Daarbij komt dat deze telefoon een andere oplaad-aansluiting heeft dan alle andere Androids wat betekent dat je verplicht bent meerdere opladers aan te schaffen om je telefoon ook in de auto en/of op je werk te kunnen opladen.

Review van: X Fu

15 september 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Very very nice service!

I had a very nice experience by Belsimpel. They email, call me for problems and questions. Solves in profession and very good English. That what i most appreciate!

Review van: van den Brink

18 maart 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Alles wat je verwacht, prachtig toestel

Vanaf HTC overgestapt naar deze Sony en niet teleurgesteld. Ligt lekker in de hand en het heeft een standaard Android interface. Mooi toetstel met bijna alle mogelijkheden die er (nodig) zijn.

Minpuntjes zijn het geluid, het klinkt wat vlak. Zeker in vergelijking met Boomsound van HTC. Ook is de telefoon vrij glad, een hoesje lost dit probleem echter zo op.

Al met al: een van de betere telefoon op dit moment in mijn ogen.

Review van: Sandra

1 maart 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Perfect

Al sinds de eerste walkmantelefoon ben ik verknocht aan Sony. Ook dit keer weer een perfecte aankoop gedaan. Beeld en geluid zijn geweldig. Maar ook het gebruiksgemak, de telefoon installeert zich zelf bijna en heeft een goede tutorial als je van het ene naar het volgende toestel overstapt.
Maar ook de ondersteuning van het Belsimpel team is bijzonder vriendelijk en professioneel. Tijdens de online aankoop heb ik even gebeld met een aantal vragen, waardoor ik overtuigd werd datie alles zelf kon regelen en installeren en dus iets naar een telefoonwinkel hoefde. Super!

Review van: C Bakker

6 februari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Fantastisch toestel

Een heerlijk toestel van Sony met veel mogelijkheden. Ziet er prachtig uit en werkt razendsnel. Het is z'n prijs helemaal waard!

Video's over de Sony Xperia XZ

Belsimpel-productvideo voor de Sony Xperia XZ