Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Sony Xperia X Compact - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
28 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Peter

28 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Lekker compact toestel

Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat er van die foeilelijke toestelen worden verkocht die zo groot zijn zodat ze niet eens in je broekzak passen, ieder zijn eigen keuze. Maar de sony Xperia compact is een goed en degelijk toestel die geheel aan mijn eisen voldoet.
Ook belsimpel is vlot met zijn bezorging , keuze gemaakt en volgende dag in huis, Super.
Alleen er is maar 1 grote maar, het loont de moeite om de prijs van de door jouw gekozen toestel een aantal keren per week te controleren. De prijs schommelt nog al, in mijn geval scheelde het nogal en dat heb je dus snel verdient als je niet te happig bent.

Review van: J.H. van Dongen

9 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Heerlijk compact met alle mogelijkheden van een groter model

Een fantastische telefoon. Ondanks de geringe afmeting voorzien van alles wat je van een mobiele telefoon kan verwachten. Perfect!

Review van: J.H. van Dongen

5 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Een erg fijne telefoon.

Via Belsimpel gemakkelijk een keuze uit de vele toestellen kunnen maken. Wat Belsimpel beloofd doen ze ook, de volgende dag het toestel al in huis. Een fijne telefoon, precies wat ik zocht. Ik hoop er nog lang plezier van te hebben.

Review van: Wouter

31 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn toestel dat goed in de hand past

Voor mij is een smartphone nog altijd gewoon een telefoontoestel en mijn eisen liggen niet hoog; een niet al te groot formaat zodat de telefoon goed te bedienen is; liefst niet al te duur want het blijft een telefoon; een USB-C aansluiting; Android 8; en minimaal 32 GB opslag - het liefst met de optie om de opslag uit te breiden.

Het was even wat zoeken, het merendeel van de huidige toestellen is 5" of groter wat mij te groot is. Ik kom af van de oude Motorola G, fijn toestel, maar die was wel eens aan vervanging toe naar 3 jaar. Na eerst een Xiaomi Mi in handen gehad te hebben kom ik uit bij de Sony Xperia X.

Nu heb ik het toestel 2 weken in gebruik en ik ben er erg tevreden mee. Doet wat het moet doen, goed handzaam en voldoet aan al mijn eisen. Prima!

Echter is dit geen high-end toestel, voor mij geen probleem maar het is wel te merken. De camera is prima als er veel licht is maar in donkere situaties is het beeld al snel grainy en vallen kleuren weg en tevens heb ik al een aantal keren gemerkt dat het toestel toch even blijft hangen, niet altijd even 'snappy' is.

Maar voor mij geen probleem dus, prima toestel!

Review van: Mr. J

8 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Fijne compacte telefoon

Mijn vorige telefoon was ook een Xperia X Compact, deze is helaas gestolen. Omdat ik er zo tevreden over was, heb ik nu - een jaar later - nog een keer hetzelfde model besteld, ondanks dat er al verscheidene nieuwere modellen beschikbaar zijn.

Video's over de Sony Xperia X Compact

Belsimpel-productvideo voor de Sony Xperia X Compact