Sony Xperia P Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,8
24 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,4
  • Scherm: 9
  • Snelheid: 8,7
  • Batterijduur: 8,7
  • Prijs/kwaliteit: 8,3
8,5
4,5 sterren
Erg goed

Na 14 maanden nog altijd prima!

T.T.E. Hamers | 13 september 2014 over de Sony Xperia P Black

Ik heb de Sony Xperia P nu al 14 maanden en ik heb weinig tot niks te klagen. Wat betreft vormgeving vind ik dit een van de mooiere telefoons binnen de prijsklasse. Binnen deze prijsklasse sowieso een topper op prestatie niveau, absoluut geen spijt gehad van deze aankoop. Alleen de accu van de telefoon is iets minder dan ik voorheen gewent was. De accuduur is overigens nog niet afgenomen sinds mijn aankoop, dus dat compenseert wel. Daarnaast werkt de NFC functie slecht en gebruik ik deze daarom ook niet (heb er ook niet echt behoefte aan). Camera werkt overigens perfect! Mooie foto's geschoten op de vakanties! Geluid komt maar uit 1 speaker aan de zijkant van de telefoon, dus als je geen oortjes in hebt is het geluid even wennen. Het swipen tussen apps of in apps werkt nog altijd soepel.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Perfecte middenklasser!

I. van der Krieke | 30 augustus 2013 over de Sony Xperia P Grey

Telefoon voldoet aan alle verwachtingen. Heldere kleuren, super camera en film (HD-kwaliteit), ruim werkgeheugen dus lekker snel werken. Voor mij ook belangrijk: accu snel opgeladen. Werkt super met Android 4.0 (via directe update).
Bovendien een relatief milieuvriendelijke telefoon (European Green Smart Phone Award).

8,0
4 sterren
Erg goed

Wat een camera op deze smartphone!

R. Leichel | 27 augustus 2013 over de Sony Xperia P Red

Prima telefoon, gebruiksvriendelijk, mooi look & feel en wow, wat een prachtige camera!

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Duitman | 22 augustus 2013 over de Sony Xperia P Red

Degelijk, solide toestel met luxe uitstraling.
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
We werken al enkele maanden met deze toestellen en ze bevallen prima.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Goede service

gerrits | 6 april 2013 over de Sony Xperia P Grey

Ik heb bij Belsimpel.nl mijn Sony Xperia P gekocht.
Ik was op zoek naar deze telefoon en via Kieskeurig.nl kwam ik bij deze site terecht, die overigens ook de goedkoopste was. Ik las positieve reviews dus heb de gok gewaagt.

Ik zelf heb nog nooit zo'n bedrag online uit gegeven, ben zelf meer iemand die naar de winkel gaat zodat ik het eerst kan zien. Helaas liet mijn budget het niet toe, in de winkel was hij aanzienlijk duurder.
Verder had ik ook nog achtergrond informatie gezocht over deze site want ik sta nogal negatief tegenover dit soort zaken.
Dit bleek allemaal in orde en dus gedaan.

Mijn ervaring met Belsimpel is nu erg positief.
Ik heb aanzienlijk geld kunnen besparen en verder is alles netjes afgehandeld. De dag na betaling had ik mijn pakketje al in huis, zeer tevreden daarover dus. Verder werkt de telefoon ook prima, helemaal volgens verwachting.
Een negatief puntje is dat de handleiding niet in het Nederlands werd meegeleverd, maar die staat ook gewoon online op internet.
Verder werd ik verrast doordat mijn simkaart er niet in paste, er bleek dus een micro-sim in. Ik ben hier niet goed over geïnformeerd, weet niet of dat aan mij lag dat ik niet goed achtergrond informatie had gezocht over de telefoon of dat Belsimpel mij daarover had informeren. Gelukkig kon ik op dezelfde dag nog naar de Belcompany om mijn simkaart te laten knippen voor maar 1.50 euro.