Sony Xperia M2 Aqua Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,6
4 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 8,8
  • Scherm: 8,1
  • Snelheid: 9,4
  • Batterijduur: 8,1
  • Prijs/kwaliteit: 8,8
8,5
4,5 sterren
Erg goed

Prima toestel

Monique | 6 mei 2015 over de Sony Xperia M2 Aqua Black

Gekozen voor dit model vanwege goede ervaring met Sony producten en prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ook erg handig dat deze waterdicht is, zeker in ons regenachtige klimaat. Scherm is heel helder, en reageert prima.
Kortom prima telefoon voor weinig geld.

8,0
4 sterren
Erg goed

De echte Xperia M2

Niels | 24 februari 2015 over de Sony Xperia M2 Aqua Black

Voordat ik de Xperia M2 Aqua had gekocht, had ik de normale Xperia M2. Op dat moment bestond de M2 Aqua nog niet. Toen mijn normale M2 kapot was gegaan, besloot ik zijn waterdichte tweelingbroer te bestellen. Deze zag er op het eerste gezicht al mooier uit. Aluminium randen in plaats van plastic en een matte achterkant in plaats van glad. Door de matte achterkant komen er nu minder snel krassen op en blijft hij er beter uit zien en als grootste voordeel heeeft hij dat deze smartphone waterdicht is. Verder zijn de twee telefoons inhoudelijk hetzelfde, maar desondanks is het kleine bedrag dat de waterdichte variant meer kost dan de normale het dubbel en dwars waard. Naar mijn mening had de M2 Aqua niet de opvolger moeten zijn, maar in eerste instantie al de Xperia M2.

10
5 sterren
Fantastisch

Supergoede telefoon!

M Zwaan | 23 februari 2015 over de Sony Xperia M2 Aqua Black

Ik ben echt supertevreden over deze telefoon, waar ik na lang zoeken op ben uitgekomen. Hiervoor had ik een Samsung S2, deze kreeg kuren en batterij problemen waar ik gek van werd. Vandaar de keuze voor deze Sony. Hij bevalt me erg goed. Ik vind het fijn dat hij supersnel is, mooi geluid heeft en wat ik het allerfijnste vind aan deze telefoon, is dat hij waterdicht is. Ik vind dat de service, ondanks dat ik lang moest wachten op de telefoon (2 weken) goed was. Ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail of telefoon. Als ik vragen had, werden deze goed beantwoord. Ik ga in de toekomst nog vaker gebruik maken van de diensten van Belsimpel.

8,0
4 sterren
Erg goed

Beste in deze prijsklasse

Sue | 14 december 2014 over de Sony Xperia M2 Aqua Black

Ik koos deze telefoon omdat hij het meest te bieden heeft voor deze prijsklasse. Met als bonus dat die waterdicht is!

Deze telefoon heeft een goede camera met leuke effecten. De batterij gaat lang mee. Bovendien is die waterdicht.

Het enige nadeel aan deze telefoon is dat mijn oude simkaart er niet in paste. Maar ik heb voor 5 euro een nieuwe besteld. De telefoon is misschien ook wat groot voor in je broekzak. Maar al met al een prima telefoon en een mooi design!

Video's over de Sony Xperia M2 Aqua Black

Belsimpel-productvideo voor de Sony Xperia M2 Aqua Black