Sony Xperia E5 Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

7,9
18 geverifieerde reviews
4 sterren
Goed
  • Camera: 8,3
  • Scherm: 7,7
  • Snelheid: 8,5
  • Batterijduur: 7,8
  • Prijs/kwaliteit: 7,5
7,5
4 sterren
Goed

tevreden

Marcel | 1 oktober 2018 over de Sony Xperia E5 White

Met dit toestel heb ik problemen gehad. Uiteindelijk ben ik er via Sony achtergekomen dat het aan de door mij gedownloade AVG-virusprotector lag. Er zou een bug in AVG hebben gezeten waardoor de accu enorm snel leeg liep. De oplossing volgens Sony zelf was AVG verwijderen. Dit heb ik gedaan en sindsdien loopt hij inderdaad niet meer zo snel leeg. Maar om nu te zeggen dat de accu lang meegaat...nee. Mijn Samsung J5, daar gaat de accu veel langer van mee bij gemiddeld gelijk gebruik.
Ik meldde bovenstaande aan Belsimpel om daarmee mogelijk andere kopers die hetzelfde probleem hadden te helpen. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag een reep chocolade in de brievenbus!! Helaas melk, maar het gaat om de gedachte.

Dus zeer tevreden over Belsimpel (dit was niet de eerste bestelling en ook niet de laatste, maar niet 100% tevreden over de Sony helaas.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Uitstekende telefoon

Mariska | 24 september 2017 over de Sony Xperia E5 White

Uitstekende telefoon. Ziet er mooi uit, heeft een haarscherp scherm. Ligt heel lekker in de hand en heeft een fenomenale geluidskwaliteit!

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige kwaliteit, voor een mooie prijs, er is geen andere beschrijving voor de Sony E5

JessieM | 16 juli 2017 over de Sony Xperia E5 Black

Deze telefoon biedt zoveel mogelijkheden, voor een fantastische prijs. Ik vind de toetsenbord met name geweldig. Verder biedt de telefoon ruim veel mogelijkheden om het volledig te personaliseren. Ik zie amper een verschil in kwaliteit vergeleken met de wat duurdere smartphones. Een absolute aanrader. Wat wel handig is om te doen is het kopen van een SD kaart. De telefoon heeft al zelf behoorlijk wat apps, waardoor er niet ontzettend veel ruimte over blijft voor persoonlijke apps, ik heb verder niets om over te klagen!

2,5
1,5 ster
Beoordeling

Slechte keuze, loopt vast, valt uit.

Erwin Broersma | 22 april 2017 over de Sony Xperia E5 Black

Hiervoor had ik een Xperia Z3, beviel mij prima. Nu maar eens een budget telefoon proberen. Helaas valt de telefoon vaak zomaar uit. Gaat soms dan niet meer aan. Hard Reset werkt wel. Camera slecht en traag. Geluid niet best. Communicatie met mijn Parrot carkit werkt niet. Al met al, slechte keuze waarmee ik me nu 2 jaar mee moet proberen te redden.

7,5
4 sterren
Goed

Mooie vormgegeven telefoon voor een mooue prijs!

M. Lieven | 4 april 2017 over de Sony Xperia E5 Black

Mijn zoon van 12 wilde zelf een tekefoon kopen en heeft deze sony xperia 5e na veel uitzoeken zelf uitgekozen. Hij is erg blij met zijn keuze vindt alleen wel dat de batterij wat snel leeg loopt. Goede camera en prima geluid.