Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony Xperia E5 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
13 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: JessieM

16 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige kwaliteit, voor een mooie prijs, er is geen andere beschrijving voor de Sony E5

Deze telefoon biedt zoveel mogelijkheden, voor een fantastische prijs. Ik vind de toetsenbord met name geweldig. Verder biedt de telefoon ruim veel mogelijkheden om het volledig te personaliseren. Ik zie amper een verschil in kwaliteit vergeleken met de wat duurdere smartphones. Een absolute aanrader. Wat wel handig is om te doen is het kopen van een SD kaart. De telefoon heeft al zelf behoorlijk wat apps, waardoor er niet ontzettend veel ruimte over blijft voor persoonlijke apps, ik heb verder niets om over te klagen!

Review van: Erwin Broersma

22 april 2017

2,0
1 ster

Slechte keuze, loopt vast, valt uit.

Hiervoor had ik een Xperia Z3, beviel mij prima. Nu maar eens een budget telefoon proberen. Helaas valt de telefoon vaak zomaar uit. Gaat soms dan niet meer aan. Hard Reset werkt wel. Camera slecht en traag. Geluid niet best. Communicatie met mijn Parrot carkit werkt niet. Al met al, slechte keuze waarmee ik me nu 2 jaar mee moet proberen te redden.

Review van: M. Lieven

4 april 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooie vormgegeven telefoon voor een mooue prijs!

Mijn zoon van 12 wilde zelf een tekefoon kopen en heeft deze sony xperia 5e na veel uitzoeken zelf uitgekozen. Hij is erg blij met zijn keuze vindt alleen wel dat de batterij wat snel leeg loopt. Goede camera en prima geluid.

Review van: w

24 maart 2017

10
5 sterren
Fantastisch

fijn toestel

degelijkheid kan ik na een halve dag nog niet beoordelen. Verder een fijn toestel en een goede opvolger van mijn sony xperia e4

Review van: G.J. Buuron

2 maart 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

waanzinige telefoon

goede telefoon