Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Sony Xperia E - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
8 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: N.A. Besseling

4 november 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Waar voor je geld

Voor het eerst een telefoon met internet en dergelijke gekocht. Maar het is echt de mijne geworden sinds hij gister is bezorgd. Dit is al mijn 4e telefoon bij Belsimpel.nl en dat gaat gewoon makkelijk. Het is betrouwbaar en je krijgt wat je wilt. Het is een dunne telefoon, maar wel met een aardig groot scherm, maar dat is m.i. juist makkelijk i.v.m. aantikken. Ook zit er een screen sticker bijgeleverd niet bestellen dus!! Er zitten genoeg mogelijkheden op als je geen iPhone wilt. Voor mij die als eerst een telefoon wil waar je dan mee kan internetten, is dit prima. Geluidskwaliteit is ook prima. Ben er erg blij mee. Enige nadeel, de postbezorger kwam te laat.

Review van: Roos

27 september 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede telefoon en mooie prijs: aanrader

De Sony Xperia E is zelfs voor iemand met beperkte ervaring met smartphones gemakkelijk te gebruiken. Formaat is handzaam (ligt prettig in de hand en past makkelijk in broekzak of tasvak) en buigt niet. Ik ben verrast door het uiterlijk, bedieningsgemak, de interface en de goede kwaliteit.

Enige minpunt is dat de er geen Engelstalige of Nederlandstalige handleiding bijzit. Deze is overigens heel gemakkelijk online ook via Belsimpel te vinden, maar had liever willen bladeren dan scrollen.


Review van: F.H.P. van der Laan

10 januari 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima product

Eenvoudig te bedienen en een mooi en handig formaat.

Review van: Harry van Dijk

10 januari 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede smartphone voor een redelijk bedrag

Ik was op zoek naar een goede smartphone voor een redelijk bedrag. De Sony Xperia E kwam voor mij als beste uit de bus.
Gister de telefoon ontvangen en deze is gemakkelijk in gebruik te nemen. Ben benieuwd wat ik in de toekomst van deze telefoon vind. Tot nu toe bevalt hij goed!

Review van: Hennie I.

26 oktober 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Tot nu toe zeer goed!

Ik heb deze telefoon pas een week, maar hij bevalt me tot nu zeer goed. Hij heeft 4GB geheugen, wat ik voor een telefoon genoeg vind. Hij is ook in de lagere prijsklasse, dus voor iemand die niet veel geld voor een goede smartphone over heeft, is het ideaal. Ook het model vind ik er mooi uitzien. Hij is een beetje vierkant, maar niet té. Het laden duurt wel even, maar hij gaat 4 dagen mee. Het geluid is een beetje anders dan ik gewend ben, want belvolume en mediavolume zijn hetzelfde (bij mijn vorige mobiel was dit niet zo). Veel mensen hebben ook wat kritiek op de camera, maar ik vind deze goed genoeg. Ik ben dan van smartphones niet veel gewend, dus vind ik deze goed genoeg.
Nogmaals: leuke telefoon voor wenig geld!

Video's over de Sony Xperia E

Belsimpel-productvideo voor de Sony Xperia E