Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony Xperia C4 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
6 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: RLW Hendriks

26 juni 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Prachtige smartphone

Mijn tweede Sony Xperia. Pech met mijn eerste, de Z Ultra die een kapot scherm had en dus deze besteld. Iets kleiner dan mijn pallet, maar een prima scherp scherm. Betere camera en ook vlugger door de nieuwere processor. Kortom een aanrader voor een goed budget.

Review van: robin kuijer

29 april 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Fijne telefoon

- goed voor de prijs;
- snel;
- groot.

Review van: Jesper

10 april 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Goed toestel de Sony xperia c4

Een goede telefoon voor deze prijs, mooi helder scherm en goed geluid. De telefoon kan veel. Hij heeft genoeg opslag voor apps, spellen en andere data. Jammer dat oplader aan de zijkant zit, want dat is lastig met opladen in mijn hoesje. Goede camera's zowel voor als achter. In de specificaties staat dat deze telefoon geen 5GHZ ondersteuning heeft, maar dat heeft de Sony Xperia C4 wel. Handig een cameraknop aan de zijkant want dan maak je makkelijk selfies. Verder deed de gyroscoop het niet maar nadat deze was gekalibreerd deed deze het wel. Door de snelle en vakkundige service van Belsimpel doet mijn telefoon het helemaal goed. Na een 2 dagen was het probleem met de gyroscoop opgelost. Met de levering van deze telefoon zat er een beschermfolie voor op het scherm bij. Ook zaten er oortjes bij en een oplader. Alles bij elkaar opgeteld Geef ik de Sony Xperia c4 een 8.8

Review van: Wendy

23 februari 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Wat ik ervan verwachtte

Bij de keuze van een nieuwe telefoon wilde ik graag weer een Sony en kwam uit bij dit toestel. Was wel bang dat het formaat scherm mij zou tegenvallen, maar niks is minder waar. Alles is nog met 1 hand te bedienen. Hij werkt snel en doet wat hij moet doen. Alleen vind ik de foto's wat glad (details zoals rimpels enzo worden wat glad gestreken), maar heb nog niet goed in de instellingen daarvoor gekeken. Was wel even puzzelen hoe ik mobiel internet werkende kreeg, maar met internetgegevens downloaden ging 4g ineens netjes werken. Geluid vind ik prima. Niet echt superkwaliteit maar voor mij goed genoeg. Alleen wel erg wennen aan Android 5 zonder echte mute stand (ander appje ervoor opgezet) en gelijk die soort pop- ups van de whatsapp en telegram. Ben in ieder geval na 1,5 week in bezit nog steeds blij met dit toestel!

Review van: N. de Graaff

25 januari 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooi toestel.Overzetten gegevens van oude toestel zo geregeld.

Deze telefoon werkt prima: mooi beeld en simpele bediening, echt Sony.

Video's over de Sony Xperia C4

Belsimpel-productvideo voor de Sony Xperia C4