Sony Xperia Acro S - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,4
7 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,3
  • Scherm: 9,7
  • Snelheid: 9,3
  • Batterijduur: 8,9
  • Prijs/kwaliteit: 9,7
10
5 sterren
Fantastisch

Heel tevreden

louise | 11 februari 2013 over de Sony Xperia Acro S White

Na plons in de wc pot van mijn Sony Xperia S toch weer keuze op Sony Xperia, nu gekozen voor de Acro uitvoering, omdat deze water- en stofdicht is en toch een 12 megapixel camera heeft. Zelfde specificaties, ligt wel fijner in de hand en ideaal is het oplaadstation. Bij thuiskomst zo in te zetten, geen last om klepjes aan de kant te schuiven. Probeer hem nu niet meer in de wc-pot te laten vallen. Voelt degelijker aan. Gelukkig stonden al mijn foto's in de dropbox, dus gelijk weer ge´nstalleerd. Dit model is alleen te verkrijgen bij belsimpel, omdat ik het vorige model al gehad had was het verder geen probleem voor mij, maar als het je eerste model is, is het wel handig als er gelijk een korte NL instructie bijgevoegd wordt, ipv Scandinavische talen. Verder heel tevreden.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Zeer goed

Duijst | 8 februari 2013 over de Sony Xperia Acro S White

Een paar dagen geleden heb ik deze telefoon besteld op deze site, op een zondag, waardoor "de volgende dag in huis" op dinsdag viel maar dat wist ik van tevoren.
Pakketje opengemaakt, en zoals bij eigenlijk elke telefoon, doosje open en bovenop ligt ie daar dan, snel aan de lader gedaan, en op advies van de sticker op het scherm na 30 minuten wachten, aan gedaan. Het eerste wat me opviel was het scherm. Helder!!!! 10 keer mooier dan mijn oude telefoon, HTC incredible S. Verder ook vele malen sneller, maar dat is natuurlijk logisch als je een telefoon had die inmiddels 2,5 jaar oud is. Het typen was wel even wennen, maar verder vind ik Sony tot nu toe absoluut niets onderdoen vergeleken met HTC, misschien zelf wel beter (ook al is de One X natuurlijk ook een top toestel).
De camera is perfect, 12,1MP is niet mis, maar lijkt meer dan de kwaliteit laat zien, af en toe heeft de telefoon moeite met scherpstellen en soms lijkt er enige vorm van 'ruis' te ontstaan, dus af en toe moet je een extra foto maken om hem echt in topkwaliteit te hebben, want dat is het wel als je een wel goed gelukte foto hebt.
Verder heb ik zeker geen spijt van deze koop, en heel blij dat belsimpel het toestel naar Nederland heeft gebracht.

9,5
5 sterren
Fantastisch

Mooie telefoon, goede specs

Arjan V | 29 januari 2013 over de Sony Xperia Acro S Black

Vorige week de telefoon afgeleverd. Ik kwam hem bij toeval tegen op een site en direct besteld. De specs zien er veel beter uit dan de onlangs ge´ntroduceerde xperia V, waarvan met name de zwakke batterij van de V mij deed besluiten te zoeken naar een alternatief. Wat een verrassing dat Sony zo'n product zelf heeft en nauwelijks in Nederland geleverd wordt. Hulde voor belsimpel!

De telefoon in gebruik nemen ging zeer eenvoudig en als je al een android telefoon had, ben je binnen 5 minuten gewend aan het gebruik. Enige minpuntje is een bestandszoeker, deze lijkt te ontbreken in de standaard apps, dus zelf astro erop gezet via google playstore. Gratis en zeer handig, want ik zag nergens de gegevens van mijn overgezette geheugenkaart.
Qua formaat is hij ook perfect, om hem in de hand te houden is de enigszins bolvormige achterkant goed gekozen.
Telefoongeluid is helder en hard genoeg, dus ook daar alleen maar lof voor. Satellieten worden snel gevonden, dus navigeren gaat ook goed. Enige waar ik me een beetje zorgen over maak zijn de afdekklepjes voor alle ingangen, ik hoop dat ze de contractsduur uithouden, maar dat is van latere zorg. Het ziet er wel veel mooier uit omdat je nergens gaten hebt van micro usb aansluitingen o.i.d.

10
5 sterren
Fantastisch

Robuust toestel

Gertjan | 18 december 2012 over de Sony Xperia Acro S Black

Mijn 1e indruk van deze telefoon is goed. Heb deze aangeschaft nadat ik eerst een Samsung Xcover GT-5690 gekocht had. Die had zo`n korte batterijduur dat ie het einde van de dag niet haalde. Deze Sony haalt dit makkelijk, ook bij intensief gebruik. Even wennen aan menu, maar snel gewend. Snel beeldscherm en zeer duidelijk, goeie camera. Robuust toestel met goede batterijduur. Ook de standaard om hem in te zetten bij opladen is erg makkelijk. Geen spijt.

9,5
5 sterren
Fantastisch

Super toestel en echt waterdicht

Johan Faber | 30 november 2012 over de Sony Xperia Acro S Black

Na lang gezocht te hebben gevonden dat via Belsimpel dit toestel verkrijgbaar is in Nederland.
Moeilijk aan te komen maar nu we hem hebben helemaal tevreden.
Getest op waterdichtheid en is OKE.

Wij zijn fanatieke mountainbikers en willen gps en filmen combineren.
Wat wil je nog meer, een hele goede camera met flits en 12 Megapixels gaan alle verwachtingen te boven.

Aanrader voor sporters! Stof- en Waterdicht.
Lange accutijd
Krasbestendig
Licht en makkelijk in gebruik.
Goede ontvangst, ook offroad.

Belsimpel bedankt voor de snelle service en levering van dit perfecte toestel.