Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Simyo-aanbiedingen - De beste Sim-Only abonnementen!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Simyo

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Simyo: al 10x op rij de beste provider! Meer informatie over Simyo

Baas in eigen bundel

Bij Simyo heb jij de volledige controle over je eigen bundel. Je bent namelijk zelf prima in staat om te bepalen hoeveel MB’s, belminuten of sms’jes jij per maand nodig hebt. Doordat Simyo deel uitmaakt van KPN maak je bij deze provider gebruik van het grootste en meest betrouwbare netwerk van Nederland. Je krijgt dus topkwaliteit voor een lage prijs! Simyo houdt het overzichtelijk en biedt twee soorten abonnementen aan: een maandabonnement en een jaarabonnement. Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar. De prijzen van het jaarabonnement zijn iets lager dan die van het maandabonnement. Beide soorten abonnementen stel je zelf samen, bestaande uit een bel- en sms-bundel en eventueel een internetbundel. Je kunt hierbij ook een extra sms- of 4G-bundel afsluiten. Ook kun je bij beide abonnementen maandelijks je bundel gratis naar boven of beneden bijstellen. Zo betaal je nooit te veel!

Klant staat centraal

Bij Simyo regel je alles online. Zo verander je makkelijk en snel je instellingen of bundel. Mocht je er niet uitkomen dan staat het team van Simyo 24/7 voor je klaar. Aangezien jij bij Simyo baas in eigen bundel bent, mag je ook input geven om de diensten van de provider te verbeteren. Vind je dat er iets veranderd of verbeterd moet worden? Simyo gaat ermee aan de slag! Je kan je input achterlaten op hun website. Algemene ervaringen met de provider worden gepubliceerd op de website, samen met een bijbehorend cijfer voor de prestaties. Op deze manier kun je goed je eigen mening vormen.

Vrienden voordeel

Ben je supertevreden over Simyo dan kun je zelfs voordeel verdienen! Wanneer je een vriend uitnodigt om klant te worden bij Simyo verdien je 5,- bij een Simyo Prepaid en zelfs 10,- bij een Sim Only-abonnement. Het beste van alles is dat je vriend dit voordeel ook ontvangt!

Simyo