Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Simyo informatie over abonnementen, bundels, en mobiel internet

Simyo

Simyo Abonnementen en bundels

Belsimpel.nl biedt Simyo-abonnementen aan in combinatie met een telefoon. Er zijn twee abonnementen waar je uit kunt kiezen: Simyo Flexibel en Simyo Vast. Simyo Flexibel-abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Je stelt zelf je abonnement samen, bestaande uit een bel- en sms-bundel en eventueel een internetbundel. Een Simyo Vast-abonnement stel je ook zelf samen, maar heeft een contractduur van 1 jaar. Hierdoor zijn de prijzen meestal iets lager dan bij een Simyo Flexibel-abonnement. Simyo Onbeperkt SMS is een sms-bundel waarbij je een onbeperkt aantal sms’jes krijgt per maand. Naast Onbeperkt SMS biedt Simyo nog meer bundels. Flex 4G is hier een voorbeeld van. Dit is een bundel die maandelijks opzegbaar is en waarmee je toch kun internetten met het razendsnelle 4G-netwerk!


Simyo Sim-Only

De Sim Only-abonnementen van Simyo zijn vergelijkbaar met hun gewone abonnementen. Je kunt kiezen uit twee Sim Only-abonnementen: Simyo Flexibel en Simyo Vast. Het Simyo Flexibel abonnement is maandelijks opzegbaar, zodat je nergens aan vast zit. Simyo Vast heeft een contractduur van 1 jaar, waardoor de prijzen hier nog lager zijn! Bij beide Sim Only-abonnementen kies je zelf een bel- en sms-bundel en eventueel een internetbundel.


Simyo Internet op je mobiele telefoon

Met Simyo kun je bij elk abonnement kiezen voor een internetbundel. Als je ervoor kiest om geen internetbundel te nemen kun je nog wel internetten, alleen dan tegen een hoger tarief. Er zijn verschillende internetbundels beschikbaar: 200, 500, 1000, 2000 en 4000 MB. Daarnaast kun je nog kiezen voor voordeelbundels met internet bovenop je abonnement. Zo kun je nóg meer internetten!


Simyo Klantenservice

Als je een vraag hebt kun je kijken op de website van Simyo. Hier kun je veelgestelde vragen vinden en het forum bekijken. Heb je liever persoonlijk contact met een medewerker? Dan kun je mailen of bellen naar de klantenservice. Het telefoonnummer van Simyo is 0900-8090 (€0,35 per gesprek). Klanten van Simyo kunnen met hun Simyo-nummer gratis bellen naar 1200. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur.


Voordelen van Simyo

Als klant van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor heb je altijd een goed bereik met je smartphone. Met Simyo kun je ook gebruik maken van 4G-internet. De abonnementen kun je maandelijks gratis aanpassen, zowel naar boven als naar beneden. Hierdoor betaal je nooit te veel! Je kunt je gebruik altijd precies bijhouden in de Mijn Simyo app of op de site van Simyo.