Samsung Galaxy Tab S4 10.5 T835 64GB 4G Grey - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,1
8 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,4
  • Scherm: 9,1
  • Snelheid: 9,4
  • Batterijduur: 9,1
  • Prijs/kwaliteit: 8,5
10
5 sterren
Fantastisch

Snelle en fraai vormgegeven tablet

M. W. Villerius | 8 mei 2019 over de Samsung Galaxy Tab S4 10.5 T835 64GB 4G Black

Deze tablet is een absolute aanrader! Het scherm is haarscherp en is bij zonlicht ook goed te bekijken. Het geluid afkomstig uit de 4 AKG speakers is kraakhelder. De opslag van 64GB is ruim voldoende maar makkelijk uit te breiden met een microSD kaart.

De tablet is heel snel en kan dankzij het flinke werkgeheugen behoorlijk goed multitasken.

In combinatie met de cover van Samsung is de bijgeleverde stylus ook netjes op te bergen en heb je deze altijd bij de hand.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Supersnelle tablet met mooiste scherm en leuke extra met Dex-mode

YvA | 11 april 2019 over de Samsung Galaxy Tab S4 10.5 T835 64GB 4G Black

De Samsung Galaxy Tab S4 is een supersnelle tablet met een indrukwekkend scherm en goed geluid. De mogelijkheid tot Dex-modus was voor mij niet perse nodig, maar blijkt in de praktijk heel handig. Helemaal nu ik een Dex-kabel en Multiportadapter (Samsung) heb aangeschaft, waardoor je de tablet in desktop mode op een ander scherm kunt gebruiken. Die desktop mode kun je ook op de tablet ervaren zonder tweede scherm, maar dan is het scherm te klein om er plezier van te hebben. De tablet kun je ook via die Dex-kabel verbinden met een ander scherm of pc en de tablet dan als tekentablet gebruiken, of als supergrote muis, of als toetsenbord. Als je deze opties wil gebruiken, is een multiport adapter van Samsung voor dit model, ook prettig, omdat je dan via de usb-c aansluiting ineens meer poorten hebt, zodat je de tablet kan opladen tijdens koppeling met scherm om lang films te kijken, er een toetsenbord op aan kunt sluiten of een externe schijf aan kan hangen. Hangt natuurlijk weer een prijs aan, maar als je toch voor deze niet goedkope tablet gaat, doe het dan goed. Het enige nadeel aan deze tablet is dat je de schoonheid moet versluieren met een extreem goede bescherming, omdat de ultradunne glazen behuizing zo kwetsbaar is voor vingerafdrukken, vallen of stoten. Daar hoef je geen onbehouwen persoon voor te zijn met kolenschoppen als handen, want hij glipte bij mij al na een uur uit mijn slanke vingers en voelde ik een soort van hartverzakking. Misschien zijn er tablets die net zo snel zijn en toch iets goedkoper, een scherm zoals deze tablet heeft, is uniek. Voor e-books, video's en muziek is dit scherm perfect. Zo ook voor mensen die van hele mooie dingen houden.

7,5
4 sterren
Goed

Mooi en degelijk en zeer plat

F.W OHM | 19 februari 2019 over de Samsung Galaxy Tab S4 10.5 T835 64GB 4G Black

Werkt uitstekend zou misschien handig wezen als het apparaat met een bescherming geleverd zou worden is namelijk erg kwetsbaar.

10
5 sterren
Fantastisch

top tablet

DIRK van de velde | 1 februari 2019 over de Samsung Galaxy Tab S4 10.5 T835 64GB 4G Grey

is mijn 3 de tablet van samsung in jaren
altijd de gewoonte gehad bij lancering van een nieuw model de nieuwsta aan te kopen
prachtig toestel met vele mogelijkheden
en nogmaals het team van Belsimpel bedanken

10
5 sterren
Fantastisch

Een perfecte tablet

Sep | 6 januari 2019 over de Samsung Galaxy Tab S4 10.5 T835 64GB 4G Grey

Een tablet met een fantastisch beeld, goed geluid, snel, uitgebreid en ook nog eens lang kunnen werken zonder op te laden.