Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Samsung Galaxy S8-aanbiedingen, de beste Samsung Galaxy S8 deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Samsung

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Samsung accessoires bij Belsimpel.nl

Liveblog Samsung Galaxy S8 29-03-2017

18:00: DJ Koh betreedt het podium weer. Hij geeft aan dat de mogelijkheden met de S8 en S8+ oneindig zijn en sluit het evenement af.
17:56: Met een nieuwe app kan je je computer aan je telefoon verbinden: Samsung Dex. Zo heb je een destkop-ervaring met je telefoon.
17.53: Het publiek mag de nieuwe Gear 360 uitproberen.
17.49: Met de Gear 360 kan je de wereld 360 graden filmen. Dit jaar wordt er een nieuwe Gear 360 gepresenteerd, met een handvat waardoor hij makkelijker mee te nemen is.
17:47: Met de motion-controller kun je gamen naar een nieuw level tillen, maar ook het nieuws op een nieuwe manier brengen: in 360. De hipste evenementen worden live in 360 graden gepresenteerd via de Samsung VR-app.
17.46: Suzanne De Silva betreedt het podium, ze onthult een nieuwe range aan producten van Samsung. We zien onder andere smartwatches, een VR-bril en een motion-sensor controller voor de Gear VR op het beeldscherm.
17.45: Elke Galaxy S8 wordt geleverd met een headset van AKG. Deze zullen ook apart verkrijgbaar zijn voor 99 dollar
17.43: Justin komt terug op het podium. Vanaf 21 april is de S8 beschikbaar.
17.41: De Galaxy S8 geeft je met één app toegang tot ál je smart-apparaten: Samsung Connect heet die app. Met Samsung Connect is het mogelijk om van een afstand toegang te krijgen tot je apparaten. Ook kan je je apparaten besturen met je stem.
17.40: Locatie, gewoonten, stemgeluid en aanrakingen zijn allemaal geïntegreerd in Bixby.
17.39: Bixby past zich aan naar jouw gewoonten en wensen. Afhankelijk van je locatie en de tijd past hij zijn informatie aan, zodat die precies aansluit op jouw wensen en gebruiken.
17.37: Bixby vult je aan en weet precies wat je nodig hebt. Zelfs de camera kan bestuurd worden met behulp van Bixby, zo kan hij zien wat jij op dat moment op je camera ziet en daar context bij geven.
17.36: Bixby begrijpt, naast stem, ook context.
17.34: Een nieuwe manier om met je telefoon te communiceren wordt geïntroduceerd door Sriram Thodla: een interface die zich aan jou gebruik aanpast, genaamd Bixby!
17.33: Samsung Health zorgt ervoor dat je niet alleen digitaal je zaakjes voor elkaar hebt, maar ook in het ‘echte’ leven. De app kan bijvoorbeeld een doktersafspraak voor je maken.
17.32: Samsung Pass zorgt ervoor dat je kan inloggen met je ogen en gezicht.
17.31: Samsung Pay zorgt ervoor dat je je telefoon als portemonnee kunt gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met 870 banken wereldwijd.
17:30: De vingerafdrukscanner bevindt zich aan de achterkant van het toestel.
17.29: Maar, nu komt er nog meer: met gezichtsherkenning ontgrendel je je telefoon in een the blink of an eye!
17.29: Ingewikkelde wachtwoorden onthouden is niet langer nodig: met de vingerafdruk bén je zelf het wachtwoord. Hetzelfde geldt voor de irisscanner.
17:28: De batterij kan zowel staand als liggend draadloos worden opgeladen.
17.28: De batterijen zijn maar liefst 3000mAh (S8) en 3500mAh groot(S8+)!
17.27: Een 10 nanometer processor is speciaal ontwikkeld voor de S8.
17.26: Ze zijn water- en stofdicht.
17.26: De smartphones hebben een 8-megapixel sensor camera aan de voorkant met een functie die je gezicht herkent!
17.25: De S8 en S8+ beschikken beide over een functie waarmee je meerdere foto’s kan combineren om een scherpe foto te maken: multi-frame-processing.
17:24: De toestellen verschijnen in vijf kleuren.
17.23: De home-knop zit onder het scherm, waardoor het scherm nog groter is!
17.22: In samenwerking met Amazon Prime Video kunnen kleuren in series en films zo weergegeven worden zoals de regisseurs dat bedoeld hebben.
17.22: De toestellen hebben allebei een half miljoen extra pixels en het grootste display ooit voor telefoons van die grootte
17.20 Het scherm van de S8 is 5.8 inch en van de S8+ 6.2 inch groot.
17.19: Het toestel beschikt over een infinity-display! Het scherm gaat naadloos over in de zijkant en beslaat een enorm gedeelte van de voorkant van het toestel.
17.16:De toestellen beschikken over een groot scherm, haast zonder randen.
17.16: Nu ziet de wereld voor het eerst de Samsung Galaxy S8 en S8+!
17.10: De S8 beschikt over een irisscanner, vingerafdrukscanner én een nieuwe functie die je gezicht herkent!
17.08: Een nieuw tijdperk voor smartphones gaat vandaag in volgens Koh.
17.06: Hij vertelt over de verschillende stadia die telefoons van tegenwoordig zijn doorlopen: Driving Progress noemt hij het. Sinds 1922 is Samsung bezig geweest met het creëren van nieuwe mogelijkheden.
17.04: DJ Koh betreedt het podium in New York! Hij verwelkomt iedereen.
17.02: De presentatie begint met een kleurvol filmpje waarin gesuggereerd wordt dat het toestel waterdicht is en misschien een irisscanner heeft.
17.01: We zitten er klaar voor om live-verslag te doen, de presentatie begint van de S8 begint nu!

 

Samsung Galaxy S8 geruchten en verwachtingen

De Samsung Galaxy S8 wordt verwacht in 2017. Hoewel dit toestel nog even op zich laat wachten wordt er al het een en ander gespeculeerd over de Samsung Galaxy S8. Alles over de Galaxy S8 prijzen, release, geruchten en specificaties kan je op deze pagina lezen.

Galaxy S8 scherm

Dit jaar verwachten we twee varianten van de Galaxy S8. Verwacht wordt dat beide toestellen groter zijn dan de vorige generatie. Voor de eerste variant wordt een schermgrootte van 5.8 inch verwacht. De tweede variant van de Galaxy S8 krijgt mogelijk een 6.2-inch groot scherm. Dit jaar wordt ook verwacht dat beide S8 toestellen voorzien zijn van een gebogen scherm. Daarnaast wordt genoemd dat de randen rondom het scherm van de Galaxy S8 een stuk kleiner zullen zijn dan dat bij de Galaxy S7 het geval was.

Galaxy S8 camera

De Galaxy S8 wordt mogelijk voorzien van een dubbele camera aan de achterkant. Het zou gaan om een 12-megapixelcamera die we kennen van de Galaxy S7, met daarnaast een secundaire sensor met 13 megapixels. Deze camera maakt het mogelijk om een beter scherptediepte-effect te creëren. Daarnaast zou het toestel beschikken over een irisscanner, die we kennen van de Galaxy Note 7. Deze scanner maakt het mogelijk om het toestel met je ogen te ontgrendelen.

Galaxy S8 Bixby

Samsung zou werken aan een digitale assistent die voor het eerst gebruikt zal worden in de Samsung Galaxy S8. De naam van deze assistent zou Bixby worden en zou de strijd aangaan met soortgelijke mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Google Now van Google en Siri van Apple. Zo kun je vragen stellen aan deze persoonlijke assistent, maar de artificiële intelligentie zal ook gebruikt worden om mededelingen of waarschuwing aan de gebruiker door te geven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan meldingen dat je wel op tijd moet vertrekken naar een afspraak, omdat je dreigt te laat te komen.

Galaxy S8 DeX

Al een tijdje gaan er geruchten over de Samsung Desktop eXtension en het begint er op te lijken dat deze technologie te vinden zal zijn in de Galaxy S8. Volgens geruchten zou je het toestel in een aparte dock kunnen zetten. De dock is vervolgens via hdmi verbonden aan een groter scherm. De Galaxy S8 gaat in een desktop modus die je met bijvoorbeeld een bluetooth muis en keyboard kan besturen.

Galaxy S8 release

Het is nog niet precies bekend wanneer de Galaxy S8 wordt aangekondigd, maar volgens geruchten wordt dat rond eind maart. Niet lang daarna zal het toestel in de winkels te vinden zijn.

Galaxy S8 kopen

Wil je de Samsung Galaxy S8 kopen? Hoewel je daar nog even op moet wachten, ben je bij Belsimpel.nl aan het juiste adres! We hebben op deze pagina een hoop handige dingen voor je verzameld. Je vindt hier het laatste nieuws en informatie over het nieuwe toestel van Samsung en we bieden je ook een overzicht van accessoires, abonnementen en prijzen voor de nieuwe Samsung Galaxy S8!

 

Samsung kondigt Bixby aan, digitale assistent voor Galaxy S8 20-03-2017 15:43

Samsung heeft de digitale assistent Bixby uit de doeken gedaan en laten weten dat de S8-toestellen hier mee worden uitgerust. De app werkt via stem- of ingetypte commando's en kan context van bepaalde apps inzien en begrijpen om deze informatie vervolgens te gebruiken.

Bron: Samsung

 

Samsung Galaxy S8 plaatjes gelekt 19-03-2017 13:01

Er zijn opnieuw afbeeldingen van de Samsung Galaxy S8 en S8+ gelekt. De bekende reporter Evan Blass heeft op zijn Twitter-account plaatjes gepost waarop beide topmodellen te zien zijn. Op de afbeeldingen is te zien dat de Galaxy S8 en S8 Plus verschijnen in drie kleuren: zwart, grijs en zilver. Volgende week woensdag 29 maart wordt het nieuwe Samsung vlaggenschip gepresenteerd

Bron: Twitter

 

Samsung Galaxy S8 kan filmen met 1000 frames per seconde 17-03-2017 15:01

Volgens ingewijden krijgen de Samsung Galaxy S8 en S8+ mogelijkheden om te filmen met 1000 frames per seconde. Deze speciale stand kan gebruikt worden om in een slowmotionstand te filmen, waarna dit hierna teruggekeken kan worden. De camerasensor zou hiervoor eigen geheugen, zodat deze stroom van data direct verwerkt kan worden.

Bron: Twitter

 

Screenshots geven blik op interface Galaxy S8 14-03-2017 12:43

In de aanloop naar de presentatie van de Samsung Galaxy S8 en S8+ lekken er steeds meer afbeeldingen van de toestellen zelf. De interface en software zijn ook erg belangrijk en daarvan zijn nu afbeeldingen verschenen. Zo kunnen we de nieuwe stijl van de interface en icoontjes al zien, wat strookt met Android 7.0 Nougat op huidige toestellen van de fabrikant.

Bron: SamMobile

 

Galaxy S8 komt op de markt in zes kleuren 13-03-2017 14:01

Samsung maakt per werelddeel keuzes als het gaat om prijzen en hardware, maar ook qua kleuren kan de fabrikant keuzes maken. Welke kleuren we gaan zien in Europa van de aankomende Galaxy S8 is dan ook nog de vraag. Wel is er nu een foto gelekt waarop zes frontpanels van de smartphone te zien zijn: glanzend zwart, wit, blauw, zilver, goud en matzwart

Bron: TechDroider

 

Galaxy S8 krijgt gezichtsherkenning 09-03-2017 16:31

Volgens nieuwe geruchten krijgt de Samsung Galaxy S8 nog een extra beveiligingsfunctie. Naast de vingerafdrukscanner en irisscanner zou je de smartphone ook kunnen ontgrendelen doormiddel van gezichtsherkenning. De gezichtsherkenning zou nog sneller kunnen zijn dan andere manieren van ontgrendelen. Ook is het mogelijk dat de irisscanner en gezichtsherkenning gecombineerd worden voor dubbele veiligheid.

Bron: NU.nl

 

Foto's en video's tonen uiterlijk Galaxy S8-smartphone 06-03-2017 14:27

Naarmate de presentatiedatum van de Galaxy S8 nadert gaan we steeds meer lekken zien van dit toestel. Zo verschenen er afgelopen dagen verschillende foto's en zelfs video's, waarop het toestel te zien is in verschillende kleurvarianten. Details zoals de smalle schermranden of op de achterkant geplaatste vingerafdrukscanner zijn daar ook op te zien.

Bron: Androidworld

 

Samsung Galaxy S8 krijgt 'Infinite Display' 03-03-2017 16:27

Samsung lijkt dezelfde opzet als bij de LG G6 te gaan gebruiken, waarbij schermranden minimaal zijn. De naam van dit type display is nu vastgelegd en zal door het leven gaan als 'infinite display', wat 'oneindig display' betekent. Hierbij bestaat de voorkant van het toestel grotendeels uit scherm.

Bron: GalaxyClub

 

Samsung laat weten: aankondiging S8 op 29 maart 26-02-2017 20:01

Samsung heeft op het Mobile World Congress een teaser laten zien voor de aankomende Galaxy S8. Daarnaast heeft de fabrikant laten weten dat het toestel op 29 maart officieel aangekondigd zal gaan worden. Zo weten we eindelijk de datum, waarop de fabrikant de S8 en een grotere plusvariant zal tonen.

Bron: Samsung

 

Samsung presenteert chipset voor Galaxy S8 23-02-2017 16:27

Samsung ontwikkelt eigen chipsets en heeft nu de nieuwe Exynos 9-variant aangekondigd. Deze zal met grote waarschijnlijkheid gebruikt gaan worden in de Europese variant van de aankomende Galaxy S8. De processor is sneller en energiezuiniger dan zijn voorganger en ook qua beveiliging zijn er stappen gemaakt.

Bron: Samsung

 

Galaxy S8 werkt samen met DeX-dock 22-02-2017 12:21

Volgens nieuwe informatie wordt het mogelijk om de Samsung Galaxy S8 in een dock te steken met de naam DeX. Op die manier zou er via een extern scherm te werken zijn met een aangepaste Galaxy S8-interface. Hiermee gebruik je dus de kracht van de smartphone, maar dan op een groter scherm, waardoor je nog productiever wordt.

Bron: Androidworld

 

Afbeeldingen tonen onscreen-knoppen Samsung Galaxy S8 21-02-2017 13:37

Er gaan al tijden geruchten dat Samsung bij de Galaxy S8-lijn afstapt van een fysieke homeknop. De vingerafdrukscanner zou daarom wijken naar de achterkant van het toestel, maar ook voor de andere twee knoppen moest een oplossing gevonden worden. Er zijn nu afbeeldingen verschenen van de interface van het toestel. Daarop zijn drie onscreenknoppen te zien, wat voor Samsung dus een hele verandering is.

Bron: SamMobile

 

Nieuwe renders geven goede indruk mogelijk uiterlijk Samsung Galaxy S8 13-02-2017 12:28

In de afgelopen tijd zijn er veel afbeeldingen verschenen evenals informatie over het design van de aankomende Galaxy S8-toestellen. Een designer heeft deze informatie nu allemaal bij elkaar gezocht en op basis van deze info verschillende renders gemaakt. Zo krijgen we een indruk over hoe de Samsung Galaxy S8 er vermoedelijk uit komt te zien.

Bron: SamMobile

 

Foto's hoesjes Samsung Galaxy S8 verraden plaats vingerafdrukscanner 06-02-2017 12:44

We denken te weten dat Samsung de vingerafdrukscanner in de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus naar de achterkant verplaatst. Nu zijn er verschillende foto's verschenen van hoesjes van deze smartphones, waarop de exacte plaats te zien is van deze scanner: naast de camera.

Bron: AllAboutPhones

 

Samsung Galaxy S8 afmetingen bekend 02-02-2017 16:03

De exacte afmetingen van de nieuwe Galaxy S8 en S8 Plus zouden bekend zijn geworden via 'bronnen in de industrie'. De normale Samsung Galaxy S8 met 5,8 inch scherm zou 131,6x68,1 millimeter gaan meten, terwijl de grotere 6,2 inch-variant 159,5x73,4 millimeter zou worden. Over de dikte van de devices is nog geen informatie verschenen.

Bron: PocketNow

 

Samsung Galaxy S8 modellen krijgen grotere accu 31-01-2017 15:51

Van de nieuwe Galaxy S8 modellen wordt verwacht dat ze een grotere accu-capaciteit krijgen dan hun voorgangers. De Galaxy S7 had een accu-capaciteit van 3,000mAh, bij de Galaxy S8 wordt verwacht dat dit wordt verhoogd naar 3,250mAh. Daarnaast krijgt de Galaxy S8 Plus een accu van 3,750mAh ten opzichte van de 3,600mAh in de S7 edge. Ook wordt verwacht dat de Snapdragon 835 wederom een stuk zuiniger is.

Bron: Galaxyclub

 

Samsung Galaxy S8 komt later uit 23-01-2017 14:51

De Samsung Galaxy S8 komt waarschijnlijk later uit dan verwacht. Het nieuwe vlaggenschip wordt namelijk niet, zoals verwacht werd, gepresenteerd op het Mobile World Congress in februari. Geruchten over de nieuwe release-datum spreken van een presentatie in maart. Waarschijnlijk heeft dit te maken met extra tests die het toestel moet ondergaan.

Bron: GSMArena

 

Samsung S8 eerste toestel met assistent Bixby 23-01-2017 14:55

De Samsung Galaxy S8 is waarschijnlijk het eerste Samsung-toestel waar de digitale assistent Bixby aan toe wordt gevoegd. Bixby gaat samenwerken met de camera van je smartphone en kan zo objecten herkennen en teksten vertalen. Aan de camera-app wordt een Bixby-knop toegevoegd, om deze functie te kunnen gebruiken.

Bron: Tweakers

 

Afmetingen Samsung Galaxy S8 lekken 16-01-2017 11:00

We hebben, met dank aan de makers van telefoonhoesjes, nu nog meer informatie over het uiterlijk van de Samsung Galaxy S8. Zo schijnt het nu dat de officiële afmetingen van het toestel gelekt zijn. Hieruit zou blijken dat de S8 inderdaad een stukje groter wordt dan diens voorganger. Ook wordt weer bevestigd dat de home-toets van het toestel verdwijnt en het scherm aan beide zijden wordt voorzien van een afgeronde hoek. Wat er van deze geruchten waar is, moeten we nog even afwachten. Voorlopig ziet alles er in elk geval veelbelovend uit!

Bron: GSMArena

 

Eerste kijkje naar model Samsung Galaxy S8 12-01-2017 12:00

We hebben inmiddels een goed idee van het uiterlijk van de Samsung Galaxy S8! Zo tonen afbeeldingen van case-makers namelijk hoe deze nieuwe toestellen eruit gaan zien. Fabrikanten geven makers van hoesjes vast een blik op hun toestellen, zodat zij hier vooraf al hoesjes voor kunnen maken. Natuurlijk is het idee dat dit allemaal supergeheim wordt gehouden, maar soms gaat het dus mis. Het lijkt er inderdaad op dat het scherm het overgrote deel van de voorkant van het toestel inneemt. Ook is de fysieke home-knop verdwenen – wat we in de geruchten ook al voorbij zagen komen.

Bron: GSMArena

 

Galaxy S8 krijgt S Pen-ondersteuning 28-12-2016 13:00

Fans van de Note-serie kunnen mogelijk ook op de Galaxy S8 gebruik maken van een stylus. Gebruikers van het Chinese Weibo claimen dat het volgende vlaggenschip van de Galaxy S8 ook te bedienen is met een zogenaamde S Pen, die we kennen van de Note-serie. Het is nog niet bekend of de S Pen standaard bij het toestel geleverd wordt of de stylus apart verkrijgbaar zal zijn.

Bron: Android Planet

 

Beast Mode voor Galaxy S8? 22-12-2016 13:00

Samsung heeft mogelijk een Beast Mode voor de Galaxy S8 ontwikkeld. Deze functie zou bijvoorbeeld voor extra power kunnen zorgen of juist een boost geven aan de prestaties. Het is nog niet bekend of deze functie automatisch ingeschakeld zal worden op bepaalde momenten of dat de Beast Mode door gebruiker geactiveerd moet worden.

Bron: Androidworld

 

Samsung Galaxy S8 met randloos én gebogen scherm? 14-12-2016 14:10

We moeten nog zeker twee maanden wachten voordat het nieuwe vlaggenschip van Samsung verschijnt, maar de geruchtenmolen draait tot die tijd gewoon door. Normaal gesproken brengt Samsung de S-lijn toestellen uit in twee uitvoeringen, zowel met een plat scherm als met een gebogen scherm. De Korea Herald beweert dat de twee uitvoeringen van de Galaxy S8 beide beschikken over een gebogen scherm. Naar verwachting gaat het om toestellen met een 5,7-inch- en 6,2-inchscherm.

Daarnaast is de kans groot dat de S8 met een zo goed als randloos scherm verschijnt. Als dit het geval is, zou het scherm wel 90 procent van de voorkant van het toestel beslaan. Een scherm dat zowel randloos is als gebogen lijkt ons in ieder geval zeer interessant! Of er nog een grote vraag is naar gebogen schermen is de vraag, maar voor nu gaat het slechts nog om geruchten. Naar verwachting kondigt Samsung de Galaxy S8 aan tijdens het Mobile World Congress dat eind februari in Barcelona van start gaat.

Bron: GSM Info

 

Schrapt Samsung de fysieke Home-knop op de S8? 8-12-2016 10:10

Na het gerucht over het verdwijnen van de 3.5mm headphone jack op de Galaxy S8, schrapt de smartphonefabrikant wellicht ook de fysieke Home-knop op het toestel. Dit alles heeft te maken met het nieuwe design van de S8. Naar verluidt zou het toestel een ontwerp krijgen waarbij het scherm de gehele voorkant van het toestel inneemt. De Home-knop zou nu worden verwerkt in het scherm. Er is tot op heden nog niks gezegd over de plek van de vingerafdrukscanner.

Bron: Tweakers

 

Geen 3.5mm headphone jack voor de Samsung Galaxy S8 6-12-2016 16:21

Samsung volgt met de Galaxy S8 het voorbeeld van Apple. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung zal geleverd worden zonder koptelefoonaansluiting, dat schrijft SamMobile op basis van diverse bronnen. Na de Apple iPhone 7 is de Samsung Galaxy S8 het tweede toestel waarbij de koptelefoonaanlsuiting weggelaten wordt. Een koptelefoon kun je alleen nog aansluiten via de usb-c-poort of door middel van bluetooth. Met het wegvallen van de 3.5 mm koptelefoonaansluiting heeft Samsung meer ruimte om een grotere accu in het toestel te stoppen. Naar verluidt zal de Galaxy S8 ook dunner worden dan zijn voorgangers, de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge.

Bron: SamMobile

 

’Frontcamera Galaxy S8 uitgerust met autofocus’ 1-12-2016 13:39

Het nieuwste gerucht over de Galaxy S8 heeft te maken met de camera. Mogelijk is de frontcamera van de S8 voorzien van autofocus. Met deze functie zijn je selfies nog scherper, zeker geen overbodige luxe! Een autofocuscamera heeft doorgaans geen moeite met afstanden, je gemaakte foto’s zullen te allen tijde scherp zijn. Nu maar hopen dat het gerucht blijkt te kloppen!

Bron: Androidworld

 

De Galaxy S8 met 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen? 28-11-2016 11:21

Volgens de geruchten krijgt de S8 een flinke update wat betreft werk- en opslaggeheugen. Zo zou de Galaxy S8 uitgerust worden met 6 GB werkgeheugen. Bronnen spreken ook van een variant met maar liefst 256 GB opslagruimte. Het huidige vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S7, heeft 'maar' 4 GB werkgeheugen. We kennen maar weinig andere toestellen die uitgerust zijn met 6 GB werkgeheugen. We vermoeden dat Samsung met de Galaxy S8 256 GB opslaggeheugen wil concurreren met de Apple iPhone 7 256 GB opslaggeheugen.

Bron: Androidworld

 

Geen Harman-audio voor de Galaxy S8 23-11-2016 13:27

Afgelopen week nam Samsung de vooraanstaand audiofabrikant Harman over. Het bedrijf is onder meer bekend van merkens als JBL en AKG. Het is volgens velen logisch dat Samsung audio-componenten van harman gaat gebruiken voor smartphones. Echter hoeven we in de nieuwe Galaxy S8 nog geen Harman-integratie te verwachten. Volgens sommigen heeft het ermee te maken dat de Galaxy S8 al in begin 2017 gepresenteerd zal worden.

Bron: Androidworld

 

Maakt de Galaxy S8 gebruik van drukgevoelig scherm? 15-11-2016 14:06

De Samsung Galaxy S8 wordt mogelijk voorzien van een drukgevoelig scherm. Dit meldt het Koreaanse The Inverstor. Een drukgevoelig scherm kennen we natuurlijk al van de Apple iPhone. Door het verschil tussen harde en zachte drukken van je vinger op het scherm, is het mogelijk verschillende acties uit te voeren. Als dit gerucht waar is, dan is de Galaxy S8 het eerste toestel van Samsung wat gebruik gaat maken van deze technologie.

Bron: Androidplanet

 

Galaxy S8 mogelijk in Note 7-formaat 10-11-2016 11:43

Het Koreaanse The Investor meldt dat de Galaxy S8 verschijnt in een ‘normaal’ formaat van 5,7 inch en een grote variant met een scherm van 6,2 inch. De geannuleerde Note 7 had ook een 5,7-inchscherm en Samsung lijkt het toestel aantrekkelijk te willen maken voor klanten van de Note 7. Als het toestel in dit formaat verschijnt, is het weer iets groter dan de Galaxy S7 en S7 Edge.

Bron: Nu.nl

 

Enorm scherm, zonder randen 09-11-2016 15:42

Eerder leek het voor de hand liggend dat de S8 een beeldscherm van 5.1 inch of 5.5 inch zou krijgen. Nu lijkt het toestel een veel groter display te krijgen, namelijk van 5.7 inch of zelfs 6.2 inch. Zoals we al eerder meldden, is het streven van Samsung om de randen rond het beeldscherm zo klein mogelijk te houden. De S8 heeft misschien zelfs wel helemaal geen randen rond het scherm, waardoor het beeldscherm de gehele voorkant beslaat! Hierdoor blijft het formaat van het toestel gelijk, terwijl het beeldscherm aanzienlijk groter wordt.

Bron: GSMArena

 

Samsung stelt lancering S8 een paar maanden uit 08-11-2016 10:16

De afgelopen drie jaar heeft Samsung zijn Galaxy S-telefoon gelanceerd aan de vooravond van de telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona. In 2017 zou dit op 25 februari zijn, maar Samsung lijkt geen enkel risico te willen nemen na de problemen met de Note 7. Daarom gaat het gerucht dat Samsung de Galaxy s8 pas in april van 2017 aankondigt.

Bron: Tweakers

 

Mogelijk ultrasonische vingerafdrukscannertechnologie op S8 07-11-2016 15:28

Een beroepslekker heeft op Weibo beweerd dat leveranciers geen bestellingen hebben gekregen voor componenten voor een thuisknop. Het lijkt erop dat de Galaxy S8 daarom niet uitgerust gaat worden met een homebutton, maar in plaats daarvan gebruik gaat maken van Qualcomms nieuwe ultrasonische vingerafdrukscannertechnologie.

Bron: All About Phones

 

Toch geen UHD-scherm voor Galaxy S8? 07-11-2016 11:43

Samsung lijkt het voorzichtig aan te willen doen na het fiasco van de Galaxy Note 7. Een lekker beweert namelijk op Weibo dat de Zuid-Koreaanse fabrikant toch kiest voor een 2K-scherm met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Eerdere geruchten suggereerden dat de Galaxy S8 uitgerust zou zijn met een UHD-scherm, speciaal voor Virtual Reality.

Bron: All About Phones

 

Bixby: de nieuwe slimme assistent op de S8? 03-11-2016 08:33

We schreven al eerder dat de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk een eigen digitale assistent krijgt. Samsung heeft intussen 'Bixby' aangevraagd als handelsmerk. Waarom de Koreaanse fabrikant voor deze naam heeft gekozen is tot nu toe nog onduidelijk. In de aanvraag is terug te zien dat Bixby een persoonlijke assistent is die je met je stem kunt bedienen.

Naast Siri en Google Assistent gaan we wellicht kennismaken met de nieuwe digitale assistent van Samsung. Of Bixby zich kan onderscheiden van deze twee grote concurrenten is nog even afwachten.

Bron: All About Phones

 

Werkt Samsung aan randloos Galaxy S8-scherm? 01-11-2016 9:27

Nieuwe bronnen beweren dat het scherm van de Samsung Galaxy S8 vrijwel de hele voorkant vult. Samsung wil dat het beeldscherm centraal staat en daarom moet het scherm van de S8 90 procent van de voorkant vullen. Samsung heeft de ambitie om over een paar jaar toestellen te produceren die voor 99 procent uit beeldscherm bestaan. Het gerucht gaat ook dat de Galaxy S8 uitgerust wordt met een OLED-scherm. Zo zou het beeldscherm ook nog eens energiezuiniger zijn.

Een kleine rand rondom een toestel heeft een groot voordeel, fabrikanten kunnen grotere schermen in een kleine behuizing verwerken. Samsung is overigens niet de enige fabrikant die de bezels rondom het beeldscherm liever kwijt dan rijk is. Het Chinese merk Xiaomi introduceerde onlangs de Mi Mix. Het scherm van dit toestel vult voor maar liefst 91,6 procent de voorkant. Ook Apple is waarschijnlijk bezig met een iPhone zonder randen rondom het scherm.

Bron: Androidplanet

 

Optische vingerafdrukscanner voor de Galaxy S8? 28-10-2016 14:22

De geruchten gaan dat Samsung kiest voor een optische vingerafdrukscanner. Een optische vingerafdrukscanner kan onder het beeldscherm verwerkt worden, en zijn accurater en sneller dan ultrasonische vingerafdrukscanners. Naar verwachting plaatst Samsung de vingerafdrukscanner aan de voorkant van het toestel. Je legt gewoon je vinger op het display en het toestel unlockt zichzelf.

Bronnen: DroidApp, Androidplanet

 

Virtuele assistent op de Galaxy S8 28-10-2016 08:50

Na Apple en Google kiest ook Samsung voor een virtuele assistent voor de nieuwe Samsung Galaxy S8. Een topman van Samsung bevestigt dat het gaat om de virtuele assistent Viv al. Deze stemgestuurde assistent leert snel en kan makkelijk geïntegreerd worden met andere apps. Net als Google Assistent begrijpt Viv ook de meest complexe vragen. Begin oktober werd Viv Al overgenomen door Samsung.

Bron: Androidplanet

 

Dubbele camera op de Galaxy S8? 19-10-2016 13:52

De Galaxy S8 zou het eerste toestel van Samsung zijn dat is uitgerust met een dubbele camera. GalaxyClub ontdekte dat Samsung zowel in thuisland Zuid-Korea als in de Verenigde Staten de ‘LightUp Camera’ en ‘Light+ Camera’ geregistreerd heeft. Mogelijk kun je met de Galaxy S8 nog betere foto’s maken bij weinig licht!

Bron: Androidplanet

 

Galaxy S8 waarschijnlijk uitgerust met irisscanner! 19-10-2016 11:51

Het gerucht dat er een irisscanner op de planning staat voor de Galaxy S8 lijkt steeds waarschijnlijker. De irisscanner was al te vinden op de Galaxy Note 7, maar dit toestel bleek geen succesverhaal. Met een irisscanner ontgrendel je de Galaxy S8 supersnel via je ogen, een welkome aanvulling dus!

Bron: Androidworld

 

Scherm Galaxy S8 mogelijk compleet voorkantvullend 07-10-2016 11:56

Er gaan geruchten rond dat de homeknop van de Galaxy S8 wordt geschrapt. Daardoor kan de volledige voorkant van het toestel uit scherm bestaan. De S7 Edge liep al door op de randen, maar met de S8 wil Samsung mogelijk nog een stap verder gaan!

Bron: Androidplanet

 

S8 zonder headphone jack? 01-10-2016 16:09

Na de iPhone 7 zal naar verwachting ook de Samsung Galaxy S8 zonder een 3.5mm headphone jack verschijnen. Echter, je krijgt er waarschijnlijk wel een USB-Type C voor terug. Net zoals de Lightning port kan deze aansluiting ook audio handelen.

Bron: All About Phones

 

Samsung Galaxy S8 krijgt mogelijk UHD-scherm 01-10-2016 09:08

Het gerucht gaat rond dat Samsung een UHD scherm in de S8 gaat implementeren. Dit komt neer op een resolutie van 2060x3480. In vergelijking met de S7 is dit een flinke verbetering. Het QHD scherm van de Galaxy S7 heeft namelijk een resolutie van 1440x2560 pixels. De reden achter deze verbetering is hoogstwaarschijnlijk dat Samsung volledig voor virtual reality wil gaan. De Gear VR is al een goede start, maar biedt nog altijd een pixelig beeld. Wellicht komt daar met de komst van de S8 een einde aan!

Bron: All About Phones

 

Galaxy S8: snelste smartphone op de markt? 18-09-2016 10:25

Als het waar is dat de Samsung Galaxy S8 uitgerust is met de Exynos 8895-chip, dan wordt dit toestel mogelijk de snelste van het moment. De chipset weet een single-core te behalen van 2301 en 7019 in de multi-core test, dit is razendsnel! Daarnaast lijkt de beeldprocessor 70% tot 80% sneller te zijn dan zijn voorganger. Dit komt niet geheel als een verrassing, omdat de S8 waarschijnlijk gefocust is op het maken van foto’s.

Bron: Techtastic, All About Phones

 

Nieuwe Galaxy S8-modellen krijgen mogelijk Exynos 8895-chipset 15-09-2016 15:08

Mogelijk krijgen de nieuwe toestellen van Samsung een processor die maar liefst 3,0 GHz klokt. Er gaan geruchten rond dat de nieuwe modellen van de Samsung Galaxy S8 beschikken over een Exynos 8895-chipset. Deze processor staat met een stroomverbruik van slechts 5 watt als zeer energiezuinig bekend. Het is echter nog maar de vraag of alle toestellen zijn uitgerust met dezelfde chipset, omdat Samsung onlangs de S7 in Europa uitbracht met een Exynos 8890-chipset en in de Verenigde Staten met de Snapdragon 820.

Bron: All About Phones

 

Samsung Galaxy S8 mogelijk eerder uitgebracht dan gepland 15-09-2016 9:59

In verband met de veiligheidsproblemen van de Galaxy Note 7 wordt de Galaxy S8 mogelijk eerder gepresenteerd. Doorgaans presenteert Samsung nieuwe toestellen rond eind februari, maar er gaan geruchten rond dat we het toestel al in januari 2017 mogen verwelkomen. Mogelijk kan Samsung op deze manier een deel van de verloren omzet terugwinnen.

Onlangs kwam de Galaxy Note 7 in het nieuws omdat het toestel tijdens het opladen kan ontploffen. Alle Galaxy Note 7-toestellen zijn vervolgens uit de schappen gehaald en worden vervangen door veilige toestellen.

Bron: Android Planet

 

Einde van 3,5mm-koptelefoonaansluiting voor Galaxy S8? 14-09-2016 16:59

Samsung wil mogelijk af van de bekende 3,5mm-aansluiting en is daarmee de waarschijnlijke opvolger van Apple. Volgens Geek onderzoekt de Koreaanse fabrikant mogelijkheden om een eigen aansluiting te introduceren. Dit heeft als gevolg dat de Galaxy S8 vermoedelijk een stuk dunner is dan de S7. Ook is de kans aanwezig dat Samsung meegaat met de draadloze oordoppen. Samsung is overigens niet de eerste fabrikant die een Android-smartphone zonder aansluiting voor koptelefoons levert. Verschillende Chinese fabrikanten hebben de aansluiting van hun toestel verwijderd.

Bron: Geek, Android Planet

 

Gerucht: Galaxy S8 heeft standaard gebogen scherm! 09-09-2016 17:02

Samsung kondigt volgens de Korea Herald begin volgend jaar twee versies van de Galaxy S8 aan. Een verschil met voorgaande jaren is dat de twee versies van de Galaxy S8 mogelijk allebei een gebogen scherm hebben! De Edge-variant van de Galaxy S7 zou vooralsnog een stuk beter verkopen, waardoor Samsung voor volledig gebogen zou gaan. Samsung is nog altijd de enige fabrikant die vlaggenschepen met gebogen schermen produceert en valt daarmee flink op.

Bron: Korea Herald, Android Planet

 

Samsung Galaxy S8 krijgt mogelijk nieuw LED-lampje 30-06-2016 12:33

Het traditionele notificatielampje aan de voorkant van Galaxy-toestellen krijgt mogelijk een andere plek! In plaats van op de voorkant, is er waarschijnlijk een ring rondom de achterste camera aanwezig die verschillende kleuren ondersteunt. Daarnaast zou de lichtgevende ring ook bijvoorbeeld gezondheidsinformatie en de weersvoorspelling aan de hand van een kleurtje kunnen geven. Een leuke mogelijke toevoeging!

Bron: Android Planet

 

Samsung Galaxy S8: 4k-scherm voor Virtual Reality? 29-05-2016 19:03

Tijdens de Display Week 2016 heeft Samsung een smartphonescherm getoond dat ‘VR ready’ is. De combinatie van 4k-resolutie met een 5,5 inch-scherm zorgt voor een enorm hoge pixeldichtheid van 806ppi, dit is 44,7 procent hoger dan de pixeldichtheid in de huidige generatie toestellen. Deze verbetering heeft waarschijnlijk te maken met Virtual Reality. Mogelijk kun je dus haarscherp in je eigen Virtual Reality leven met de Galaxy S8!

Bron: Android Planet