Samsung Galaxy S4 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
189 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: broodje

23 februari 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

uitstekend toestel

handig in gebruik , het formaat is makkelijk bij je te dragen.Foto's zijn van prima kwaliteit

Review van: Rene

30 april 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig toestel

De afspraken worden door Belsimpel nagekomen. Op zondag besteld en inderdaad de andere dag geleverd. Hiervoor mijn dank aan Belsimpel. Ik heb getwijfeld of ik een Samsung Galaxy S4 of S5 zou nemen. Mijn vorige toestel was een Galaxy S3 (4G variant), deze heb ik twee jaar gehad en beviel prima en werkte nog naar behoren zonder problemen. Mijn keuze is uiteindelijk op de S4 gevallen. Dit toestel is ruimschoots voldoende voor de toepassingen waarvoor ik een telefoon gebruik en lag prijstechnisch gezien iets beter dan de S5 wat logisch is. Wel een beetje jammer dat ik niet een weekje gewacht heb, want nu is de telefoon goedkoper. Maar dat heb je eenmaal met dagprijzen. Het had net zo goed duurder kunnen zijn.

Een groot pluspunt van de S4 is dat deze voorzien is van krasbestendig scherm van gorilla glass, welke ook enige bescherming biedt bij een val. De degelijkheid is natuurlijk nog maar af te wachten, maar uit ervaring weet ik dat reparatiecentrum Dynafix uitstekende service bied. Het gebruiksgemak heb ik als goed beoordeeld, dit komt waarschijnlijk door mijn gebrek aan kennis van mobiele telefoons. Gelukkig heb ik een zoon van 14, die wist mij het meeste wel te vertellen waar ik niet uit kwam, waar ik e.e.a. kon terug vinden. Kortom geweldig toestel, met veel mogelijkheden (en waarschijnlijk met nog meer mogelijkheden waar ik het bestaan nog niet van weet).

Review van: J Schuurmans

21 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Super

Een heel fijn toestel.

Review van: Ferenc

10 augustus 2015

8,0
4 sterren
Heel goed

Samsung Galaxy S4 taal probleem

Ik had een Samsung Galaxy S4 gekocht, alles snel ontvangen.

Zeer snelle levering en zeer goed verpakt!

Top! :)

Review van: W.T. de Gids

27 juli 2015

10
5 sterren
Fantastisch

handzaam en duidelijk, mooie vormgeving

Ik ben erg blij met mijn nieuwe toestel. Ik koos er voor op aanraden van mijn zus en heb er geen spijt van. Ik hoop er lang plezier van te hebben!

Video's over de Samsung Galaxy S4

Belsimpel-productvideo voor de Samsung Galaxy S4