Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black klantreviews

Gemiddelde scores van de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black:

8,9
12 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Snelheid: 8,8
  • Prijs-kwaliteit: 9
  • Bouwkwaliteit: 9
10
5 stars
Fantastisch

Hoe simpel kan een lader werken, TOP.

R.L. Dekker | 17 april 2019 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Plug and play, simpeler kan het niet heel fijne oplader voor de nieuwste iPhone's , mijn iPhone XS leg ik er eenvoudig op en wordt goed opgeladen , degelijk ontwerp en een aanrader, zeker na de korting actie van belsimpel een apparaat die je echt niet kunt laten liggen, geen gedoe met stekkers etc.
grt RD

0
0

9,2
4,5 stars
Uitstekend

Mooi, functioneel

M.A.C Van Hout | 20 februari 2019 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Mooie en klein apparaatje en zeer functioneel werkt goed ook met hoesje eromheen.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Super compacte draadloze oplader

J Visser | 21 januari 2019 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

De draadloze lader is nog kleiner dan verwacht. Zeer compact en laad goed op. Het enige wat ik mis is een snellaad functie. Maar ik ben er zo blij mee dat ik nog een ga bestellen.

0
0

9,2
4,5 stars
Uitstekend

Erg handig ! !

Bertus | 30 december 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Deze draadloze lader gelijktijdig aangeschaft met de iPhone 8.
Geen gedoe meer met het originele Apple stekkertje onderin de iPhone.
Vooral de USB kabel gaat na een tijd ‘stuk’ , hij rafelt.
De Zens Qi lader is lekker klein, neemt nauwelijks ruimte in beslag.
De iPhone 8 heeft een glazen achterzijde en daardoor geschikt voor draadloos laden.
Mobiel op de Zens lader leggen en je mobiel word direct opgeladen.
Zelfs laden mét een telefoonhoesje is géén probleem !
Ik heb de “Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 8” om m’n mobiel, en zoals gezegd ; opladen door het hoesje heen is geen enkel probleem.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

perfecte lader

bhengel | 23 december 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Mooie kleine lader. Doet wat het moet doen. Helaas zit er geen 220V adapter bij dus je moet je lader van je telefoon er tussen zetten. Wel 1,8 ampere dus het laden duurt iets langer dan bedraad laden.
Levering door Belsimpel was snel en correct!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Zens miniQi Fijne lader, lekker draadloos

F G van Aalst | 5 december 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Na de selectie van mijn nieuwe telefoontoestel, waarin draadloos laden een "must" was, viel mijn oog op de Iphone 8 met de draadloze laadoptie, je raad het al, de draadloze lader (Zens Mini Qi) er direct bijgenomen en wat een top ding, je plaatst je telefoon op de draadloze lader (zelfs met hoesje) en hij begint direct te laden, TOP!!!!

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

wel wat klein.

J.E. Zwiers | 2 december 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

wel wat klein.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

wat geweldig! werkt fantastich

kompp | 24 september 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

snel geleverd hoor!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Nette lader, maar denk aan metaal in een hoesje

W.J. Knaap | 29 maart 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Indien er op een hoes metaal is verwerkt, zal de werking beïnvloed worden afhankelijk waar het metaal zit ten opzichte van de sensor in de telefoon.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Draadloos laden

W.J. Knaap | 19 maart 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Jammer dat een adapter (2A) er niet wordt bijgeleverd.
Nu een handige plek vinden om deze neer te zetten.

0
0

8,3
4 stars
Erg goed

Klein compact snelle lader

ASTRID Martens | 6 februari 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Klein compact snoerloze oplader, snel

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Niet compleet apparaat

Stam | 11 januari 2018 over de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black

Jammer van zo’n leuke draadloze lader dat er geen netadapter wordt meegeleverd. In de handleiding staat wel dat je hem moet aansluiten aan de netadapter. Moet je dus de netadapter van je telefoon er aan koppelen.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl