Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Zens Mini Qi Single Draadloze Lader Black:

9,0
12 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: R.L. Dekker

17 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Hoe simpel kan een lader werken, TOP.

Plug and play, simpeler kan het niet heel fijne oplader voor de nieuwste iPhone's , mijn iPhone XS leg ik er eenvoudig op en wordt goed opgeladen , degelijk ontwerp en een aanrader, zeker na de korting actie van belsimpel een apparaat die je echt niet kunt laten liggen, geen gedoe met stekkers etc.
grt RD

Review van: M.A.C Van Hout

20 februari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooi, functioneel

Mooie en klein apparaatje en zeer functioneel werkt goed ook met hoesje eromheen.

Review van: J Visser

21 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Super compacte draadloze oplader

De draadloze lader is nog kleiner dan verwacht. Zeer compact en laad goed op. Het enige wat ik mis is een snellaad functie. Maar ik ben er zo blij mee dat ik nog een ga bestellen.

Review van: Bertus

30 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Erg handig ! !

Deze draadloze lader gelijktijdig aangeschaft met de iPhone 8.
Geen gedoe meer met het originele Apple stekkertje onderin de iPhone.
Vooral de USB kabel gaat na een tijd ‘stuk’ , hij rafelt.
De Zens Qi lader is lekker klein, neemt nauwelijks ruimte in beslag.
De iPhone 8 heeft een glazen achterzijde en daardoor geschikt voor draadloos laden.
Mobiel op de Zens lader leggen en je mobiel word direct opgeladen.
Zelfs laden mét een telefoonhoesje is géén probleem !
Ik heb de “Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 8” om m’n mobiel, en zoals gezegd ; opladen door het hoesje heen is geen enkel probleem.

Review van: bhengel

23 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

perfecte lader

Mooie kleine lader. Doet wat het moet doen. Helaas zit er geen 220V adapter bij dus je moet je lader van je telefoon er tussen zetten. Wel 1,8 ampere dus het laden duurt iets langer dan bedraad laden.
Levering door Belsimpel was snel en correct!

Review van: F G van Aalst

5 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Zens miniQi Fijne lader, lekker draadloos

Na de selectie van mijn nieuwe telefoontoestel, waarin draadloos laden een "must" was, viel mijn oog op de Iphone 8 met de draadloze laadoptie, je raad het al, de draadloze lader (Zens Mini Qi) er direct bijgenomen en wat een top ding, je plaatst je telefoon op de draadloze lader (zelfs met hoesje) en hij begint direct te laden, TOP!!!!

Review van: J.E. Zwiers

2 december 2018

6,0
3 sterren

wel wat klein.

wel wat klein.

Review van: kompp

24 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

wat geweldig! werkt fantastich

snel geleverd hoor!

Review van: W.J. Knaap

29 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Nette lader, maar denk aan metaal in een hoesje

Indien er op een hoes metaal is verwerkt, zal de werking beïnvloed worden afhankelijk waar het metaal zit ten opzichte van de sensor in de telefoon.

Review van: W.J. Knaap

19 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Draadloos laden

Jammer dat een adapter (2A) er niet wordt bijgeleverd.
Nu een handige plek vinden om deze neer te zetten.

Review van: ASTRID Martens

6 februari 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Klein compact snelle lader

Klein compact snoerloze oplader, snel

Review van: Stam

11 januari 2018

6,0
3 sterren

Niet compleet apparaat

Jammer van zo’n leuke draadloze lader dat er geen netadapter wordt meegeleverd. In de handleiding staat wel dat je hem moet aansluiten aan de netadapter. Moet je dus de netadapter van je telefoon er aan koppelen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl