Samsung Screenprotector Transparent Galaxy S9 klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Samsung Screenprotector Transparent Galaxy S9:

7,0
9 geverifieerde reviews
3.5 sterren
Goed
  • Vormgeving: 7,0
  • Degelijkheid: 7,0
  • Mogelijkheden: 6,0
  • Gebruiksgemak: 6,0
  • Geluidskwaliteit: 6,0

Review van: A R

2 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Prima screen cover

Zo'n screencover plaatsen is vaak even gedoe. Ik vond het bij deze meevallen. Ze geven je een duidelijk instructie en tools mee om de cover zo goed mogelijk op je telefoon te kunnen plaatsen. In het begin zaten er bij mij nog enkele kleine luchtbelletjes onder, maar na n dag gebruik waren die al verdwenen. Het scherm reageert ook prima met de cover. Er zaten er twee in de doos waarvan ik er nog n overheb, kortom eerste poging was meteen goed. Prima product.

Review van: J van Veldhuizen

18 oktober 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima screenprotector

Goede protector.
Gelukkig zitten er twee in de verpakking, want het vergt wel enige handigheid om hem goed en zonder luchtbellen op de telefoon te plakken.
De eerste ging dus fout, maar daarna weet je dus wel precies waar je op moet letten voor de tweede poging.

Review van: CVE

14 oktober 2018

4,0
2 sterren

Basic screenprotector.

Ben zelf meer van de glasachtige protector, want deze wordt minder snel lelijk en meer effect. Er zitten wel meerdere vellen in voor meermalig gebruik.

Review van: A Ibraheem

22 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

High Quality and not expensive, I am satisfied.

High Quality and not expensive, I am satisfied.

Review van: BIRGIT Sievers

22 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Blijven lastige dingen die screenprotectors

Blijft lastig om de screenprotectors zonder luchtbellen en stofjes er op te krijgen

Review van: C.S. Helmich

23 juni 2018

2,0
1 ster

Weggegooid geld

Bij de 1e poging bleef je luchtbellen zien. Vooral aan de zijkanten. Als ik hem dan in het meebestelde hoesje doe worden die luchtbellen nog erger, door het strakke hoesje was de zijkant 1 grote luchtbel geworden.
Maar, er zitten er 2 in de verpakking, dus 2e poging gewaagd. Maar nee, ook hiermee niet gelukt. Het plakt niet goed, je blijft luchtbellen zien. Kortom, dit is gewoon weggegooid geld. Heb nog zitten twijfelen bij het bestellen. Bij mijn vorige telefoon heb ik een glassprotector laten aanbrengen ergens, en daar zag je gewoon helemaal niks van. Had ik maar meteen besloten om dat te laten doen. Nu ga ik dat alsnog laten doen, en is dit dus gewoon weggegooid geld. Jammer, omdat het van Samsung zelf is had ik een goede kwaliteit verwacht.

Review van: Niels

22 juni 2018

6,0
3 sterren

Niet de beste screenprotector ooit

In mijn ogen een erg simpele screenprotector die erg moeilijk te plakken valt, dit is misschien het gevolg van de edges.
Daarnaast zitten er nog veel bellen onder die niet weg te krijgen zijn.

Review van: P Schreuders

14 mei 2018

6,0
3 sterren

Een ok screenprotector

Was wel ff gedoe om hem goed te krijgen. In de verpakking zitten twee screenprotectors en de eerste heb ik verprutst door hem verkeerd te plakken waardoor ik de luchtbelletjes niet wegkreeg.

Het is verschrikkelijk lastig om alle luchtbelletjes glad te strijken. Zelfs als je alles via het boekje doet moet je zeker nog 5 minuten strijken en drukken om het helemaal netjes te krijgen.

Waar je ook rekening mee moet houden is dat je met deze screenprotector en een standaard gelly case, er nog steeds een randje aan de bovenkant en onderkant is waar geen bescherming op zit.

Als laatste vraag ik me of af deze screenprotector wel heel sterk is. Dat die krassen tegengaat geloof ik wel. Maar als die valt biedt deze (in vergelijking met anderen) amper bescherming.


Review van: NICO Adema

1 mei 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Lijkt goed te gaan maar laat toch los.

Heb de aanbreng heel zorgvuldig uitgevoerd, helaas laat zijkant toch los. Vooral als het scherm warm wordt.

‹ Terug naar Belsimpel.nl