Samsung Gear S3 Frontier SM-R760 klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Samsung Gear S3 Frontier SM-R760:

9,0
61 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: W.N.F.M. Roest

14 augustus 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Prachtige smartwatch

Was al lang aan het zoeken naar een goede smartwatch, deze Gear S3 frontier voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Top horloge dus.

Review van: Horloge

28 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Mooie vormgeving en goede prestaties.

Ik heb dit horloge gekozen om zijn bel functie en ook omdat het een zelfstandige muziek speler is. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Review van: Nana

28 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Redelijke smartwatch

Fijne smartwatch, werkt prima, alleen vind ik dat hij voor vrouwenpols toch vrij groot is.
Instellen ging makkelijk, hele mooie kleuren en vele mogelijkheden.
Minpuntjes zijn dat mn whatsapp berichten niet altijd binnen komen en dat het trappen lopen niet klopt.
Voor de rest een mooie smartwatch voor een mooie prijs!

Review van: M.G.F. Oberink

27 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Na betaling , snel geleverd.meerdere apps beschikbaar

Na betaling , snel geleverd.
Via app elke dag n andere uitstraling wat de tijd betreft.

Review van: FAD

22 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

TOP *** !

Mooi op tijd ...
Netjes verpakking en geseald product ...
BEDANKT

Review van: Mark

13 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Top smartwatch

Kan niet anders zeggen dan top.👍
Werkt feilloos met samsung A7 2018.
Koppelt makkelijk en zoals gewend van samsung wijst het gebruik van het horloge en zijn mogelijkheden eigenlijk vanzelf.
Diverse toepassingen en skins makkelijk te installeren en ziet er strak uit.

Review van: Jesse

12 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Top Horloge Vooral nu

Was aan het kijken naar een Top horloge voor een redelijke prijs heb hem uiteindelijk op Belsimpel gevonden Wat een Koopje!

Review van: GtH

7 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Waanzinng

Wat een geweldige uitvinding is dit horloge.
Heel gemakkelijk te bedienen en mooie uitstraling.

Review van: E. Appel

29 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige smartwatch

Gisteren besteld, precies volgens schema afgeleverd. Top smartwatch. Heb mij eerst goed laten voorlichten over 2 type smartwatches van Samsung. De S3 uiteindelijk gekozen. Precies maar dan ook precies wat ik er van had verwacht. NIETS anders dan lof.

Review van: Martijn

28 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Fraaie smartwatch!!

Al langere tijd zoekende naar een mooi horloge, wat ik echt een sieraad vind voor om mijn pols. Jaren geleden deze al eens gezien toen deze net op de markt was. Niet te betalen toendertijd... en nu ineens in sneltreinvaart eigenlijk weer bij dezelfde smartwatch uitgekomen! 1e reactie: prachtapparaat! Ik hou wel van die gadgets... Prachtig helder scherm, gebruikersgemak is simpel, het instellen en koppelen met je mobiel is een eitje. Ik vind het leuk en handig om meldingen te krijgen van WhatsApp en SMS op een horloge... je kan het zo gek niet verzinnen of je krijgt een melding op je horloge (naar eigen wens in te stellen de hoeveelheid en van welke apps). Jammere is wel dat lange berichten niet volledig (kunnen) worden weergegeven, zodat je deze alsnog op je mobiel moet lezen/openen. Ook zijn er niet echt veel apps te vinden en ontwikkeld voor deze smartwatch zoals je gewend bent op je mobiel en die ook écht werken, zoals ik fijn vind bv. Buienradar, Nu.nl, YouTube e.d. Maar goed, al met al een leuke, stoere en fraaie gadget voor nú een prima prijs! Heb je al die dingen écht nodig voor op een horloge? Nee, niet echt... ik denk dat velen hun mobiel uiteindelijk weer meer zullen gebruiken dan de smartwatch zelf, maar ik ben er blij mee!

Review van: de Jong

23 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Prachtig horloge

De gear s3 werkt uitstekend met mijn galaxy s8. Je krijgt alle meldingen binnen op je horloge zodat je niet altijd je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. De horloge zit fijn, en mocht je nog een kleinere pols hebben dan zit er ook altijd nog een kleinere maat bandje bij. Het horloge is wel vrij dik dus houd daar rekening mee. Verder is het een mooi stoer design. Mocht je willen, kun je altijd nog een ander bandje kopen dan het standaard meegeleverde siliconen bandje.

De service van Belsimpel was ook uitstekend, ik werd goed op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was, en natuurlijk de volgende dag in huis, dat is altijd fijn!

Review van: E Nelissen

21 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige aanvulling voor mijn werkzaamheden

Ik heb de frontier aangekocht omdat ik geregeld berichten en telefoontjes miste door de werkomstandigheden, sinds de aanschaf geen een meer gemist door de aanvulling op de horloge , voor mij is het nu al een niet meer te missen item, de levering van belsimpel was supersnel en helemaal volgens afspraak ! Top geregeld, zo kom je graag terug als klant!

Review van: J.E. Berdam

21 juni 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Veel optie

Als goedkoop alternatief voor Apple watch deze Samsung gekocht.

Ondersteuning voor IOS is beperkter t.o.v. Android telefoon, maar alle basis functionaliteit is aanwezig in IOS Samsung Gear.
Mooie interface, erg helder scherp beeld ook in fel zonlicht, Samsung Gear App IOS werkt goed zonder problemen.
Lees eerst goed de Samsung info in de produkt specs wat niet wordt ondersteund door IOS, dit om verassingen te voorkomen.
Verwacht niet dat je IOS app's op deze telefoon worden ondersteund.
Wel Agenda, Whatsapp berichten ontvangen, SMS, Call pickup, SMS, Email heb ik nog niet kunnen vinden.
Batterij gaat bij normaal gebruik drie a vier dagen mee.
ING bank app ondersteund Apple pay contactloos betalen, werkt op de Apple Watch wel zodat je nu met je horloge kunt betalen, op deze Samsung niet en gaat er ook niet komen denk ik.
In de de Samsung Galaxy store kunnen geen betaalde app's gekocht worden alleen de gratis apps kunnen verstuurd worden naar de Samsung Watch S3.
Veel verschillende mooie gratis watchfaces te downloaden vanuit de Galaxy S3 App.
Als je alle functionaliteit wilt van Apple App's op je horloge, deze Samsung niet kopen maar doorsparen voor een Apple Watch.


Review van: PAUL Van der Klauw

21 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Erg mooie horloge met zeer veel mogelijkheden.

Prima product. Veel mogelijkheden. Moet allemaal nog ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Ben er erg blij mee. En is bij belsimpel het goedkoopste. Binnen 24 uur in huis 😁

Review van: Jorian Verdoes

13 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Werkt makelijk

De horloge is snel en eenvoudig te installeren en is van alle gemakken voorzien je krijgt er allemaal berichten op. Je kan er mee bellen en je kan er allemaal andere wijzerplaten op zetten. De bandjes zijn vervangbaar dus je kan het naar je eigen smaak maken. Kortom een HEEL goed product en zeker een aan rader voor iemand die veel oproepen en berichten mist want dat krijg je nu ook via je horloge binnen.

Review van: E van Norden

9 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

mooi en fijn horloge

Horloge is fijn om de pols, je kunt hem makkelijk bedienen en je kunt hem op veel manieren instellen dus geheel naar eigen smaak te maken. horloge voelt solide en stevig aan.

Review van: R Berendsen

17 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding voor deze smartwatch

Voor deze prijs kun je deze echt niet laten liggen. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Echt een topper waar de goedkope varianten uit Azie niet tegenop kunnen.

Zowel voor het dagelijks gebruik als voor het bijhouden van je gezondheid en je sportactiviteiten is dit wat je nodig hebt.

Ik had al een goed analoog horloge, maar wilde graag een digitaal horloge voor erbij, maar denk nu dat ik het analoge horloge van Diesel alleen nog ga gebruiken voor officiele chique gelegenheden en voor het dagelijksgebruik zal ik deze gebruiken, alhoewel de uitstraling van deze Samsung ook kan volstaan op de chique gelegenheden, luze problemen zullen we maar zeggen dan... :)

Review van: K.P Sekyere

11 mei 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Uitstekend product

Hij is helemaal perfect samen met Galaxy S10💯

Review van: E.C. Sonke

30 april 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

I love it!

Erg lang na moeten denken of ik hem aan zou schaffen ivm de prijs. Na lang wikken en wegen toch gedaan. En wat ben ik er blij mee! Hét verlengstuk van mijn telefoon! Kan mijn telefoon wegleggen en toch zien of ik appjes/mailtjes krijg. Wil ik reageren pak ik mijn telefoon en anders niet.
Ik heb ook gelijk Strava geïnstalleerd, ideaal voor als ik ga fietsen! En ook de hartslagmeter die er op zit vind ik erg handig.
Voor mijn werkt de smartwatch van Samsung ook als een soort stok achter de deur om meer te gaan sporten. Ik wil weten hoe ver, hoe vaak en hoe hard ik bezig ben geweest. En dan morgen weer hoger scoren.......................ik ben blij!!

Review van: Menger

25 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende keuze

Uitstekende smartwatch met duidelijke display, mooi formaat en zeer gebruiksvriendelijk.

Review van: Tevreden gebruiker

16 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige aankoop!

Zeer content met de aankoop van de gear s3. Het instellen was een eitje dmv het koppelen van mijn samsung galaxy s8. Enig minpuntje was de handleiding, deze was in een vreemde taal (geen Nederlands en geen Engels).

Review van: Dennis Smits

20 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Echt een aanrader.

Ik heb het gekocht omdat ik op mijn werk mijn telefoon niet hoor en vaak ook de trilling niet voel in mijn werkbroek.
en als coordinator heb ik vaak telefoon.
Dit horloge geeft prima notificatie en trilling op mijn pols, en is voor mij erg geschikt.
bouw kwalitijd is solide metaal en glas en de stof en spatwater dichtheid is erg fijn in een timmerfabriek.
batterij gaat bij mij met gemak 2 dagen mee en met een goede optimalisatie moet het ook nog wel 3 dagen kunnen.

Voor deze prijs een prima device.

Review van: THIJS jacobsen

13 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

echt een leuke gadget voor als je van technische dingen houd

echt super mooi kwam helaas wel 1 dag later dan stond op de site.

Review van: A Terpstra

13 januari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooi en goed werkende Gear s3

Mooi en goed werkende Gear s3.
Jammer alleen met samsung apps

Review van: SNG Klaver

28 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goed en mooi product. Waar voor je geld. GPS functie nog even verder te testen, deze laat het soms afweten op zwakke plekken.

Via website besteld, snelle levering via "drop off point". Goed, zodat levering gegarandeerd is. De dag na bestelling al af kunnen halen.

De G3 doet wat ie belooft. Nette klok met veel mogelijkheden. Qua apps, iets teveel wijzerplaten en wat minder aan apps. Had bijvoorbeeld wel een rechstreekse link naar STRAVA verwacht ipv koppeling via Samsung Health. Met een omweg ook STRAVA goed bruikbaar.

Af en toe wat last met GPS connectie. Nu een week in gebruik, dus dit heeft nog wat meer testwerk nodig.

De G3 is een aanrader voor iedereen die wat meer op zijn lichaam qua beweging, slapen en sporten wilt letten. Aanrader!

Review van: T.C. Verhoef

17 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goede smartwatch

Had de watch binnen 24 uur in huis.

Review van: T.C.H. van Rosmalen

14 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

fijn apparaatje

het is erg gebruiksvriendelijk, je kunt er gemakkelijk mee overweg.
Met de duizenden verschillende watchfaces aan te passen naar eigen smaak, of iedere dag een andere.
berichten lezen zonder je telefoon te pakken, navigatie op je pols tijdens het rijden. ik heb altijd het geluid van mijn navi uit staan, en de gear s3 trilt wanneer je moet afslaan dus dat is wel handig.

Het werkt gewoon perfect en voor minder belangrijke dingen kun je je telefoon in je broekzak laten!

Review van: Faas

14 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Top horloge

Mooi horloge, makkelijke verbinding met Samsung S8.

Review van: R.D.C. de la PENHA

13 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig uitziende smartwatch met veel mogelijkheden!

Vandaag binnen gekregen, 1ste indruk is goed , degelijke Premium uitstraling , intuitieve bediening , zal m in de komende weken intensief gebruiken voor sport.

Review van: M

11 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Wat een waanzinnige smartwatch

Zeer blij met deze aankoop. Eenmaal binnen gekregen en uitgepakt kon ik meteen aan de gang.
De watch begon meteen te zoeken naar bleutooth toestellen en was binnen notime gekoppeld met mijn S8 en al bezig met updates.
Binnen 5 minuten kon ik de Gear gebruiken.
Dit apparaat weet precies wanneer ik wandel, fiets of ren en houdt van alles de gegevens bij.
Er kan mee gebeld worden, het weerbericht wordt weergegeven, je mailtjes kan je erop lezen en nog veel meer.
Deze smart watch is een echte aanrader als je op zoek bent naar een stijlvol multifunctioneel "horloge"

Review van: MaraPN

6 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Kleine perfectie

De Samsung Gear S3 Frontier is een zelfstandig horloge. Je hebt voor steeds minder opties je telefoon nodig en dat zonder sim in je horloge. Je kan oa bellen, berichten sturen, muziek luisteren zonder ook maar 1 keer je telefoon op te pakken. Je kan hierbij kiezen (als je bv belt) om geluid uit je horloge zelf, telefoon of Bluetooth oortjes te laten komen. Stappen worden keurig bijgehouden, de hoeveelheid, de snelheid of hoelang je stil zit.
Voor de nog actievere onder ons meten hoe hoog je bent of hoelang je actief bent. Apps op je S3 zetten gaat nu rechtstreeks vanaf je S3 ipv alleen via je telefoon. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het met je gear s3. Tijdens het sporten neem je S3 Frontier mee en bluetooth oortjes en luister zo je muziek. Je telefoon kan blijven waar hij is ( tas,locker). En dit zijn dan maar enkele voorbeelden, er is zo veel mogelijk. Ik raad hem echt aan je krijgt er geen seconde spijt van.

Review van: A Kroeze

29 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Perfect

Goede en snelle levering

Review van: Ronald

29 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Prachtig

Zeer tevreden met deze smartwatch.
Koppelen met de telefoon was even uitzoeken hoe dat moest, maar daarna geen problemen met de 1e installatie.

Review van: T.C. Van Ruitenburg

14 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig ding

Prima smartwatch die doet wat ie moet doen, met groot gemak!

Review van: AJCA Koch

3 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

geweldig horloge

horloge doet aan alle eisen werkt makkelijk mooi groot scherm.
top product voor dit geld.
zeer snelle levering
kan iedereen Belsimpel aanbevelen

Review van: C Douglas

10 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Super watch

Great watch !
I Dont need my phone to check messages
Its monitor your calories .
You can download different watchers anoloog and digitale

Review van: BART Akkermans

9 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super toestel, voldoen zeker aan mijn verwachtingen

Super toestel, doet alles wat het moet doen, makkelijk in gebruik, heel overzichtelijk. Nog niet heel veel apps maar dat zal nog wel komen, een echte aanrader, ook al heb je geen Samsung smartphone.

Review van: CGWM Saat

29 mei 2018

6,0
3 sterren

mooi product

vlotte bestelling verwerking s' avonds besteld de volgende dag al voor de middag in huis. alleen een nadeel er zat geen Nederlandse beschrijving bij.

Review van: S Van Oss

6 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Echt een topding

De horloge ziet er heel mooi uit en is ook zeer stevig. Hij zit perfect en het is ook heel fijn dat je een large en small bandje er gratis in de doos bij krijgt. Zoals alle andere android apparaten is deze ook heel erg aan te passen op jou eigen stijl. De Samsung health app werkt ook perfect en de GPS functie is echt heel precies, dit zorgt er dan ook voor dat bijvoorbeeld tijdens het wandelen als je stopt dan registreerd de horloge dit ook, hij gaat dan ook weer automatisch door als je weer doorloopt. Verder is hij snel, veel apps en werkt gewoon simpel gezegd perfect!

Review van: Ed

29 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Super aankoop!

De Gear S3 Frontier is een prachtige smartwatch. Hij voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Hij is gemakkelijk te bedienen en heeft een geweldig mooi en scherp display. Het product werd door Belsimpel snel geleverd voor een nette prijs.

Review van: F.J. Wilting

8 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Top product en top service!

Echt een mooie gadget. Echt een kleine computer om je pols. De grote van de Gear s3 valt mee. Voor de gemiddelde man is dat geen probleem. Je kan ook altijd eerst ff checken in een winkel.

Bevindingen na een paar dagen gebruik is zoals verwacht. Horloge met veel meer mogelijkheden. Beeld is te klein om nieuws en mail op te lezen, maar groot genoeg voor ontvangen van meldingen ed.

Wijzerplaten wisselen is heel makkelijk en erg leuk.

Prijs van Belsimpel is goedkoopste online en de service is top! Dag na bestellen thuis bezorgt, zonder kosten en goed op de hoogte gehouden omtrent de zending.

Al met al een aanrader voor iedereen die er het geld voor over heeft en het leuk vind om zo'n speeltje te hebben.

Review van: RLEH Sullot

2 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Ongelooflijk mooi horloge

Over het horloge is al heel veel geschreven en deze is gewoon top. Belsimpel is minstens zo top. Heel makkelijk bestellen. Absoluut de beste prijs. Continue op de hoogte gehouden van de bestelling en heel snelle levering! Gewoonweg perfect.

Review van: J.C.M. ruiters

25 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prachtig horloge!

Na lang sparen kon ik deze eindelijk aanschaffen, kreeg hem vanochtend binnen en ben er helemaal blij mee. Prachtig uitziende horloge met veel mogelijkheden.

Review van: K Taskan

23 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Mooie design en super eenvoudige bediening

Levering was perfect op tijd.

Review van: A.A. Alleman

17 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Ongekende mogelijkheden!

Elke dag een andere wijzerplaat.......geen probleem.
Bedieningsgemak............super easy.
Uitstraling...........wauw.

Kortom ben er erg blij mee!!

PS: op YouTube is HEEEEL veel ( extra) info te vinden :)

Review van: T. Kroezen

23 september 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Top smartwatch

Mooie robuuste smartwatch. Ik had hiervoor de Samsung gear s2, maar deze is nog weer mooier. Ingebouwde gps maakt het mogelijk lekker te gaan lopen zonder telefoon. Eenvoudige installatie. Helder scherm. Gewoon top.

Review van: MEHMET Sasmaz

28 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Hele indrukwekkende horloge met veel mogelijkheden.

Het is een mooie horloge. Het heeft een heleboel functies. Had het alleen wat anders verwacht, dus als je het ook wilt halen bekijk het eerst in een winkel voordat je het gaat kopen.

Review van: A Hoek

19 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige smartwatch

Naast dat deze smartwatch er super uitziet is deze ook erg handig; er zijn veel nuttig apps die je zonder je smartphone te pakken kan gebruiken.

Review van: Bob

3 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Super horloge

De samsung gear s3 is een top horloge, veel mogenlijkheden. Mooie uitstraling en veel mogenlijkheden.
Hij werkt erg soepel en is zeer gebruiksvriendelijk!
Echt een aanrader!!

Review van: S Teeuwen

2 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooi vormgegeven (sport)horloge. Gebruiksvriendelijk en accu gaat lang mee.

Mooi vormgegeven sporthorloge.
Accu gaat lang mee
Gebruiksvriendelijk
Snelle besturing ook wb bluetooth
Prima prijs/ kwaliteit verhouding

Review van: F Velders

29 juli 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

uitstekende smarwatch

de smartwatch was binnen 10 minuten helemaal ingesteld.
ik heb hem nu een dag en doet het geweldig.
de battterij is groot genoeg en gaat langer mee dan verwacht.

Review van: H. Bijlsma

27 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige smartwatch!

Het uiterlijk is zeer sportief en mooi vormgegeven.
Veel mooie functionaliteiten. Nu ook handsfree bellen en GPS sensor!
Batterij heeft nu ook een lange levensduur van ca. 4 a 5 dagen.
Beste smartwatch op de markt!

Review van: M.J. Swaanenvelt

26 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Weergaloos

Wat een prachtig product is dit. Een stoer ogende smartwatch vermomt als normaal horloge. Prachtige uitstraling en logische bediening. Handleiding onaangeroerd in de verpakking laten zitten. Communiceert probleemloos met mijn andere Samsung producten. Levering van Belsimpel precies volgens opgave. Avondlevering zonder
meerprijs. Tijdopgave ging op dag van levering van 18-22u al snel naar 18-20u en om 19u geleverd!

Review van: EddieR Raalte

25 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Super mooi speeltje deze Samsung Gear 3 horloge

Op vrijdag heb ik deze Samsung Gear S3 Frontier SM-R760 op internet bij Belsimpel.nl besteld het was heel simpel om deze bestelling af te ronden, en zoals omschreven vandaag bestellen morgen in huis en dat werd ook waargemaakt, de medewerkers hebben het perfect ingepakt en gezorgd dat het op tijd bij de post werd afgeleverd. Na het openen van de verpakking kwam er een mooi doosje met daarin de Samsung Gear 3 Frontier eruit, ook het installeren in combinatie met mijn Samsung S6 was zoals de naam al zegt heel Simpel een fluitje van een cent. En tenslotte nu alles uitproberen dat is natuurlijk het mooiste, ik wil hierbij mijn dank brengen aan Jeroen & Jeroen.
EddieR

Review van: Wouter

8 juni 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Top accessoire

Zeer functioneel.

Review van: Boyke

7 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Perfect toestel op alle gebieden

Niet meer te missen.
Heel handig in gebruik.

Review van: E.H.

4 juni 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Super strak, mooi design

Ik heb deze smartwatch voor mn vriend gekocht. De dag na bestelling had ik m al in huis! Hij is er superrr blij mee. Je kunt de lay-out helemaal naar je eigen stijl aanpassen en de kwaliteit qua bellen en apps is echt goed! Heel helder en duidelijk ondanks zo'n klein schermpje! Echt een dik horloge!

Review van: M.M van der Kieft

28 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

een geweldig horloge en meer.

wat ben ik blij met het cadeau wat ik mij zelf heb gegeven.
omdat ik zoveel prestatie voor mij zelf heeft behaald.
komt goed van pas bij voeding en sport die ik nu doe.
en bijna mij streefgewicht gehaald door gezond eten en sporten.
Hartelijk dank.

Review van: H Verstraaten

6 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Helemaal prefect!

Mooie smartwatch, ziet er degelijk uit, werkt prima, erg handig in gebruik.
Eenvoudig besteld bij Belsimoel.nl, mooi op tijd geleverd, prima verpakt, kortom een dikke duim 👍

Review van: Sander

3 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Een vooruitgang met goede service

De dag na m'n bestelling de Gear S3 Frontier al binnen, maar helaas met een kleine beschadiging (productiefoutje). Jeroen (en Jeroen) deden hier niet moeilijk over en dit exemplaar om mogen ruilen voor een nieuw (puntgaaf).

Na voorheen de Moto360 v2 gehad te hebben voelt de Gear S3 wel even een stukje luxer aan. Ondanks dat Android Gear ontbreekt (wat geen minpunten is achteraf) een ideale smartwatch. Veel watchfaces te downloaden en de voornaamste apps zijn gewoon aanwezig in de store. Aanrader!

Review van: M.I. Witteveen

22 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Een briljant en uniek horloge

Een tophorloge met veel mogelijkheden en ook appjes om zelf creatief te zijn.Leuk is dat vele mensen enthousiast worden om erzelf ook een aan te schaffen.Breekpunt bleek vaak het elke dag moeten opladen van z'on horloge en dat is bij de Gear 3 absoluut niet het geval( zo maar 4 a 5 dagen zonder te hoeven opladen)Kortom top!! En ben er hel blij mee.

‹ Terug naar Belsimpel.nl