OnePlus Bullets Wireless Headset Black klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de OnePlus Bullets Wireless Headset Black:

9,0
17 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Thom

22 maart 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Prima draadloze oordoppen voor een uitstekende prijs!

Het verbinden van de draadloze oordoppen gaat gemakkelijk en snel.
De kabels in je nek voel je bijna niet, erg comfortabel!
De oordoppen hebben een goede pasvorm, voor ieder wat wils met de 3 verschillende maten (S,M,L)
De bass van de oordoppen kan beter. Daartegenover staat wel dat het geluid erg zuiver is. Ook bij hoge volumes.

Het meegeleverde tasje is erg klein, de draadloze oordoppen passen er maar net in.

Al met al een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Review van: Mick Paalman

2 februari 2019

6,0
3 sterren

Prima oortjes

Deze OnePlus Bullets Wireless headset is een zeer gebruiksvriendelijke accessoire voor mijn OnePlus 6. Helaas is na 4 maanden het vermogen van beide oortjes drastisch verminderd, waardoor ik nu bijna niks meer hoor door mijn rechteroortje. Het product is nu teruggestuurd ter reparatie.
Over het algemeen goed geluid en werkt zeer nauw samen met een ander toestel.

Review van: Robin van Velzen

10 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Superfijne oortjes.

Als je goede oortjes voor een lage prijs wil halen moet je echt deze bullets halen.
De geluidskwaliteit is echt top en de batterij laadt heel snel helemaal op.
ook is het heel fijn dat de oortjes meteen uitschakelen wanneer je ze tegen aan doet en dat je geluid dan meteen weer via de ingebouwde speaker wordt afgespeeld.
Ik vindt alleen het draadje soms een beetje lang en onhandig, maar je kan niet alles hebben.

Review van: O Duran

9 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

buitengewoon product

dit product samen met de one plus telefoon is als peanut butter and jelly. het past perfect bij elkaar. de kwaliteit is uitstekend en het opladen is zo gebeurd. de prijs is het ook zeker waard. ik heb spijt dat ik zo lang heb gewacht met het aanschaffen van dit product.

Review van: Anna

2 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goede prijs/kwaliteitverhouding

De oortjes zijn erg fijn in gebruik, vooral icm een oneplus telefoon gaat het pairen moeiteloos. De geluidskwaliteit is prima. Ze zijn erg snel opgeladen, wat praktisch is (en dat kan met dezelfde lader als mijn telefoon, handig!) De draad had wat mij betreft (ben een intensieve gebruiker) iets steviger aan kunnen voelen, maar voor de prijs kunnen we niet klagen.

Review van: JE Goijvaerts

2 december 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Zeer fijne wireless headset

Ten eerste: chapeau aan belsimpel voor de snelle levering. Om 22:30 besteld en de ochtend erna om 11:00 bezorgd. Super service.

De Bullets zelf zijn zoals velen al schrijven in de vele reviews op het web:
+ fantastische prijs/kwaliteit verhouding
+ makkelijk aan te sluiten op elk apparaat dat ik heb met bluetooth
+ zelfs gebruikt op discord voor online gaming
+ oortjes zitten makkelijk en goed.
+ ook erg helder en fijn in het gebruik voor bellen etc
- niet de állerbeste headset die ik heb geprobeerd mbt sound. wat vlak?
- wat lastig in het bijgeleverde hoesje te proppen

Al met al, dikke aanrader gezien de gunstige prijs/kwaliteit ratio! 8.5

Review van: one+one

30 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Top prijs kwaliteit!

Voor gebruik op kantoor ideaal!
Goeie bel kwaliteit, ook met een oortje in.
Ze blijven hangen en magneten snel wat ze ook gelijk uit en aan zet.
Geleverd in mooie doos en super compleet!

Review van: S. Bakker

11 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Prima headset, goede prijs-kwaliteitsverhouding, gemakkelijk te koppelen met je telefoon. Zeker aan te raden.

Review van: M de Ruiter

9 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goed geluid paired heel erg snel

Goed geluid paired heel erg snel, magneten zijn heel handig en zet de oortjes uit als ze tegen elkaar zitten

Review van: TEIXEIRA Filipe

7 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Wat ik zocht.

Oneplus is de beste!! BelSimpel wat a service!

Review van: L.D. Gohr

5 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goeie oortjes

Ik vind het echt heel goeie oortjes. Ze gaan heel hard en hebben goeie qualiteit. Bas gaat niet haard maar voor de rest is goed.

Review van: H Stekelenburg

1 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

verbluffend mooi

Ik heb nu 2x OnePlus Bullets Wireless gekocht, deze week binnen gekregen en gelijk geprobeerd natuurlijk.
De verpakking is al zeer degelijk en een luxe uitstraling, aan elk detail is gedacht.
De werking is ongekend ,wat een kwaliteit, zeer mooi geluid, zeer mooi uiterlijk en verschillende maten oortjes zitten erbij , dus altijd een perfecte pasvorm.
Qua prijs kunnen deze oortjes wedijveren met een ander fabrikaat welke dan mintens ca. € 300,00 kosten.
Zondermeer een aanrader.
Belsimpel heeft mijn bestelling snel en correct uitgevoerd.
Klasse.

Review van: DRN Mol

30 oktober 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Prachtige oortjes, zeker het geld waard.

De service van belsimpel was top. Direct de volgende dag nog eerder dan bij de track- en trace aangegeven was het al binnen. Het pakketje was in perfecte staat, en goed beschermd. De oortjes zelf zijn prachtig ontworpen, en makkelijk te gebruiken. Ze zijn ook heel degelijk, het heeft nauwelijks kwetsbare delen. De mogelijkheden werken goed, verbindt snel met bluetooth en werkt direct. Het enige wat wat tegenviel is de geluidskwaliteit, die had iets hoger gekund maar voor deze prijs is dat prima. Al met al, een aanrader, en zeker je geld waard als je op zoek bent naar goede bluetooth oortjes, maar niet super kritisch bent op de geluidskwaliteit.

Review van: Chris Bruijn

18 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig geluid voor een paar oordopjes

Klinkt echt geweldig, bijna als of je een over-ear koptelefoon draagt. ze sluiten je ook goed af van de buiten wereld. Zeker een aanrader.

Review van: G Felter

17 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Geld zeker waard

Sinds kort in het bezit van een OnePlus 6 en toen de Bullets weer beschikbaar waren gelijk bijbesteld.

Hele fijne oortjes, die goed blijven zitten. Geluidskwaliteit is heel goed, en tijdens het bellen ben je ook goed verstaanbaar. Het enige nadeel is dat ik snel merkte dat de bas niet goed naar voren komt. Naast de Bullets heb ik ook een Bose QC 35 II, en als je tussen beide wisselt merk je dat heel snel (prijsverschil is natuurlijk ook enorm tussen beide, en de Bullets doen het naar verhouding gewoon heel goed)

Op de bas na, een heel fijn product en zeker het geld waard.

Review van: L. van der van der Kooi

17 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goed klinkende oortjes

Het was het (twee maanden) wachten waard! Een paar weken geleden kreeg ik nog een keurig mailtje van Belsimpel met alternatieven i.v.m. de slechte leverbaarheid. Ik besloot om toch op de Oneplus Wireless Bullets te wachten, omdat ik nog wel een paar oortjes had. En nog een twee weken later heb ik hem al in gebruik.
De verpakking is typisch van Oneplus: stevige kartonnen doosjes, die perfect in elkaar schuiven. Bij het eerste openmaken zie je meteen de rode cirkels van de oortjes. en een afbeelding, die precies bij elkaar passen. Wat nog meer opvalt is het erg rode opberghoesje. Ik kan daar meteen kort over zijn: leuke gadget, maar hij is niet praktisch, is misschien wel groot genoeg, maar ik durf mijn oortjes er niet in te proppen.
Uit de verpakking moet je dan het doosje met de oortjes trekken. En in de andere helft van de verpakking, bij het hoesje, vind je nog een klepje met de 'rubbertjes' om de oortjes passend te maken aan je eigen gehoororganen.
Het eerste keer gebruiken was voor mij wel even wennen, het zijn mijn eerste 'in-ears.' Ze gaan verder mijn gehoorgang in dan ik gewend was, daarbij was het passen met de verschillende rubbertjes.
Het koppelen met mijn Oneplus 6 was een peulenschil. En dan mijn favoriete muziek aanzetten. Dat viel eerst iets tegen, weinig laag, midden en hoog klinken al wel heel fris. In de instellingen van mijn toestel zie ik een icoontje voor een equalizer en als ik daarmee een minuutje heb gespeeld klinkt de muziek zoals ik het graag hoor. Ik had eerst de neiging het volume wat te hoog te zetten, ik heb die al snel wat lager (en dus beter voor mijn oren) gezet.
Ik heb de oortjes nu al met al een flink aantal uren gebruikt en vind het nog steeds een prettig ding, Je merkt niet van het 'kraagje', soms voel je de draadjes, maar niet irritant. Kortom: het was het het geld en het wachten meer dan waard.

Review van: M Snijder

13 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super bluetooth headset voor een lage prijs

Oneplus heeft echt moeite gestoken in de kwaliteit en het creëren van een gebruikservaring. De headset voelt erg premium aan, de toegevoegde functies werken uitstekend (voornamelijk het automatisch pauzeren wanneer je de oortjes tegen elkaar aan klikt) en zelfs aan de verpakking lijkt erg veel aandacht besteed. Als ik een minpunt moet noemen is dat dat de headset niet enorm veel bass levert. Al met al is de headset zijn prijs meer dan waard

‹ Terug naar Belsimpel.nl