OnePlus 3D Tempered Glass Screenprotector Black OnePlus 6T klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de OnePlus 3D Tempered Glass Screenprotector Black OnePlus 6T:

8,0
8 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 7,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: J. Blokland

31 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Een gorilla glas ter bescherming van mijn 6T

Het is wel even puzzelen voor dat je dit onder de knie hebt. Maar nu zit het glas er op en het ziet er uit alsof hij er niet op zit. Geweldig dus.

Review van: SMJ Vermeulen

8 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer goede screenprotector

Deze screenprotector heeft ervoor gezorgd dat ik een aantal keren geen nieuw scherm hoef te kopen. Door de onderlaag van de protector zie je dat de krassen totaal niet op het scherm komen, vanwege die 'onderlaag', Heb nu net een nieuwe protector gekocht na een half jaar. Als ik de oude eraf haal, dan zie je pas wat de functie ervan is. Top product. Snelle levering door BelSimpel. Nog geen gedoe mee gehad, het was altijd netjes de dag erop bezorgd.

Review van: R Vreeswijk

21 januari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

degelijk product

Toen de screenprotector op mijn scherm zat, leek het op een goed product. Maar na een maand kwamen er in de hoeken van mijn oneplus luchtbellen die je niet meer kan weghalen. Ze blijven terug komen. Erg jammer....

Review van: Harm van der Hoff

2 januari 2019

2,0
1 ster

Goede fit maar onbruikbaar fragiel

Ik heb 2 van oneplus 6T tempered glass screenprotectors verbruikt in de afgelopen paar weken. Fit & finish is super van de screenprotector. Mooi volledig pakket met uitstekende pasvorm. Echter, heb ondervonden dat de screenprotector ontzettend snel breekt. Zelf zonder de telefoon te laten vallen komen er om de meest onduidelijke redenen al heel snel volledige breuken in. Erg teleurstellend voor een op eerste oog super product. Overgestapt op een simpele protector folie.

Review van: MW Marcin Wozny

30 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Perfect glass for my phone

Perfect glass for my phone. i love it i will order more staff :) the best service

Review van: K Ustundag

14 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Beste telefoon ooit!!!

Over het algemeen een super goede telefoon.
Kwa snelheid niks op aan te merken. Batterij laad super snel op! En de camera is gewoon goed!
Ik blijf voortaan lekker bij oneplus wil niks meer anders! Lekker een hele scherpe prijs voor een top toestel!!

Review van: K Ustundag

14 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Hij past perfect!

Hele goede pasvorm geen bubbels en super smooth!!!

Review van: Joris Agtereek

2 december 2018

2,0
1 ster

Blijft niet zitten.

Na een maand te hebben gewacht kreeg ik eindelijk, de screenprotector van Oneplus in de brievenbus. Ik natuurlijk helemaal blij.
Ik maak het open, volg al de instructies, en tadaaa! Om de notch heen verschijnen 2 grote, prachtige bubbels die je niet weg krijgt! Ik heb de protector meerdere keren opnieuw geprobeerd op te plakken, maar verbetering was ver te zoeken. Ik doe dit soort dingen heel vaak en het lijkt me sterk dat deze screenprotector zo anders is, al helemaal omdat ik alle instructies perfect heb gevolgd.
Het motto van Oneplus zegt het zelf al: Never Settle, hij blijft niet zitten.

Verder ben ik wel heeeeel blij met mijn Oneplus 6T.

‹ Terug naar Belsimpel.nl