Mobilize Safety Glass Screenprotector Xiaomi Mi A2 klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Xiaomi Mi A2:

4,0
5 geverifieerde reviews
2 sterren
  • Vormgeving: 2,0
  • Degelijkheid: 4,0
  • Mogelijkheden: 2,0
  • Gebruiksgemak: 3,0
  • Geluidskwaliteit: 4,0

Review van: Gwen Knopperts

7 augustus 2019

2,0
1 ster

Verkeerde vorm

Deze screenprotector past NIET op de Xiaomi Mi A2. Het lijkt wel gewoon voor een andere telefoon gemaakt te zijn. De protector is een slag kleiner dan het scherm van je Xiaomi Mi A2. Hier wel lof voor de klantenservice van Belsimpel.nl: toen ik dit probleem meldde kreeg ik meteen een screenprotector toegestuurd die wél past! Overigens staat die ook op deze website: dat is die ene van Mobiparts.

Review van: S.C.M. Maat

12 april 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Voldoet niet

Helaas loopt het scherm van de mi A2 aan de zijkanten af, waardoor aan alle kanten rondom het scherm lucht onder het glas zit. Kortom niet functioneel.

Review van: Leonard

21 februari 2019

2,0
1 ster

Deugt niet! Veel te klein.

Deze screenprotector is veel te klein voor de Xiaomi-mi-a2. De randen lopen door het kijkveld van het scherm. Hierdoor is hij onbruikbaar. Ik heb hem al verwijderd.

Review van: L.

7 februari 2019

4,0
2 sterren

Te klein

De screenprotector is helaas een stuk te klein voor het beeldscherm. Dit is storend, want hierdoor zie je steeds de rand van de screenprotector als je de telefoon gebruikt. Verder prima kwaliteit en met behulp van de gebruiksaanwijzing makkelijk aan te brengen. Maar al met al door het verkeerde formaat geen aanrader.

Review van: R.

17 januari 2019

2,0
1 ster

Te smal, niet kopen!!

De screenprotector is meer dan een millimeter te smal aan beide kanten van het scherm. Daardoor wordt het beeld verstoord omdat je telkens de rand van de screenprotector ziet.

Bij de Belsimpel winkel werd gezegd dat dit nu eenmaal de afmeting was die ze verkopen en dat dit alles was wat ze hadden voor de Xiaomi mi A2. Ik snap niet dat ze dit überhaupt durven te verkopen.

Boodschap is dus, probeer vooral ergens anders een screenprotector te vinden want dit is werkelijk waardeloos.

‹ Terug naar Belsimpel.nl