Mobilize Gelly Case Clear Samsung Galaxy S9 klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Samsung Galaxy S9:

9,0
9 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: M. Benkovic

4 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Een fijn hoesje

Mooi doorzichtig hoesje.
Ziet er goed uit op de telefoon.

Review van: J van Veldhuizen

18 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Fijne case

Gewoon goed

Review van: Astrid798

26 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon een degelijke beschermer

Deze hoes voldoet aan alle eisen waarvoor hij is ontworpen. Prima materiaal en past perfect om de telefoon.

Review van: Lody

24 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn hoesje voor goede grip

Dit hoesje beschermt de telefoon grotendeels en geeft een betere grip op het toestel. De kunststof is vrij dik en veerkrachtig zodat deze bij vallen een goede bescherming zal kunnen bieden. Alle knoppen enz. zijn vrij.
Het versturen ging razendsnel, geen verzendkosten, lagere prijs dan bij de concurrent, en nog een ballpoint cadeau. Valt er nog meer te wensen?

Review van: PP de Bruin

14 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Makkelijk grip hoesje

Deze hoes is makkelijk te plaatsen en bied goede bescherming.
In de hoes zitten knoppen verwerkt zodat de bediening via knoppen goed is.
Door de gebogen zijkanten van het display is op dat punt het hoesje lager dan het scherm.
Boven en onder steekt de hoes iets uit waardoor de telefoon op zijn kop (met display naar beneden) op een gladde ondergrond goed neergelegd kan worden.

Review van: T Nieuwlaat

7 juni 2018

2,0
1 ster

Supersnelle levering

Zondag besteld donderdag al in huis.

Review van: Patrick

14 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goede hoes die fijn in de hand ligt

Heb op aanraden van Belsimpel een hoesje erbij genomen. Blij dat ik dat heb gedaan want de Samsung Galaxy S9 is aan de zijkant erg 'glad'. Zonder het hoesje zou ik bang zijn dat die makkelijk uit je handen glijdt.

Verder kan je door de doorzichtige kleur nog steeds de oorspronkelijke kleur van je telefoon zien.

Overigens werkt ik door een vriend gewezen op het feit dat over het algemeen dit soort hoesjes wel snel vies en geel worden. Ach ja, tegen die tijd wordt er wel weer een nieuwe gekocht.

Review van: Paul

4 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Strak hoesje

Dit hoesje zit stevig om de telefoon en is niet te dik. Knoppen zijn nog goed voelbaar in de uitsparingen en door de opstaande randen is het scherm goed beschermd tegen krassen. Erg tevreden!

Review van: S Igharben

24 maart 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Goed voor wat je betaald

Leuk hoesjes. Zo kun je ook nog genieten van de telefoon kleur. Goede service van bel simpel

‹ Terug naar Belsimpel.nl