Mobilize Gelly Case Clear Samsung Galaxy A6 klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Samsung Galaxy A6:

8,0
1 geverifieerde review
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 6,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: N Zwikker

21 september 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Erg tevreden over mobiel en service

De telefoon is een stuk sneller dan mijn vorige (samsung galaxy s3). Qua vormgeving is de telefoon lekker dun, al had hij wat mij liever nog wat compacter mogen zijn. Hij is een beetje aan de grote kant om altijd even lekker vast te houden of op te bergen.

Hoewel ik in eerste instantie een foutje had gemaakt in de bestelling wat betreft kleur (per ongeluk paars in plaats van goud), ben ik uiteindelijk heel tevreden met de kleur aangezien het zilverpaars is en niet paars-paars.

De service van Belsimpel verdient ook een pluim wat dat betreft. De mobiel was gelijk verzonden na mijn bestelling (met dus de "foute" kleur), maar Belsimpel bood direct de volgende werkdag aan om de mobiel retour te nemen en een andere kleur mobiel op te sturen. Dit laatste vond ik dus uiteindelijk niet nodig.

Ook vond ik de suggesties via de site voor een beschermhoesje uiteindelijk ook erg prettig. Een goede prijs en je hoeft niet uit te zoeken of het wel op je mobiel past, zoals je in de winkel wel vaak moet doen.

Enig minpuntje was dat de handleiding en het opstarten in het Pools was, maar aangezien mobiele telefoons tegenwoordig zo makkelijk zijn was dat geen probleem.

Tenslotte is ook mijn nieuwe abonnement via Belsimpel een stuk goedkoper dan bij andere providers. Super dus!

Samengevat ben ik erg tevreden over de mobiel, het abonnement en de service van belsimpel.

‹ Terug naar Belsimpel.nl