Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS:

8,1
12 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Prijs-kwaliteit: 8,1
  • Pasvorm: 8,1
  • Ligging in de hand: 8,1
  • Design: 8,1
  • Bescherming: 8,1
5,0
2,5 stars
Beoordeling

Lekker simpel en goed hoesje!

ERIK Bannenberg | 11 mei 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

...

0
0

10
5 stars
Fantastisch

fijn hoesje

P.W.A. Wouters | 8 mei 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

mooi hoesje voor Iphone X

0
0

10
5 stars
Fantastisch

fijn en goed passend hoesje.

H Bal | 5 januari 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Fijn en goed passend hoesje, Dat tevens niet veel kost met goede kwaliteit.

0
0

8,5
4,5 stars
Erg goed

prima

N van der Veen | 25 december 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Prima ding.
Heb de mogelijkheden op slecht beoordeeld, puur omdat ik geen andere mogelijkheden kon bedenken dan om mijn telefoon te plaatsen.
Hij doet echter wel waar hij voor gemaakt is. Tevens had ik ook geen verwachtingspatroon dat er nog iets anders mee gedaan kon worden.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Niets op aan te merken

J.D. Franken | 27 november 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Strak design, hoesje doet wat hij moet doen.
Inkepingen zijn mooi afgewerkt en knopjes werken goed, beschermt de telefoon optimaal.

0
0

3,5
2 stars
Beoordeling

Hoesje past niet goed op de telefoon

K Kapildewsing | 29 oktober 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Doordat hoesje iets te strak zit en losse uitstekende stukken heeft aan de binnekant is de stalen behuizing van mijn telefoon om meerdere plaatsten gekrast, welke behoorlijk zichtbaar zijn.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Perfect hoesje voor mijn foon

R.E.P | 8 oktober 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Bevalt goed en volgens verwachting

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

Slecht

HP Van den Berg | 14 augustus 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Hij beschadigd me nieuwe iPhone x, ben er erg van geschrokken terwijl ik er extreem netjes op bent, weet nu ook niet of ik het hoesje er af moet halen met alle gevolgen?? Of laten zitten en de telefoon nog verder beschadigd?
Hij beschadigd de Chrome rand van de telefoon.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

.

AAPH Van Der Sneppen | 22 juni 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Glashelder hoesje,

ASTRID Martens | 6 februari 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Glashelder licht hoesje, als voorbode op wallet ofzo voor mijn nieuwe iPhone X.
Voor dat geld hoef je het niet te lagen

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Prima hoesje

E Lambers | 13 december 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Het hoesje sluit goed aan en is transparant dus het mooie design van de telefoon valt daarom niet te missen!

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Netjes

FH Mooy | 9 november 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X/XS

Voor een gering bedrag toch even uit de brand geholpen met een voorlopig beschermhoesje. Voor tijdelijk dus een prima product.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl