Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone X:

8,0
12 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: ERIK Bannenberg

11 mei 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Lekker simpel en goed hoesje!

...

Review van: P.W.A. Wouters

8 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

fijn hoesje

mooi hoesje voor Iphone X

Review van: H Bal

5 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

fijn en goed passend hoesje.

Fijn en goed passend hoesje, Dat tevens niet veel kost met goede kwaliteit.

Review van: N van der Veen

25 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

prima

Prima ding.
Heb de mogelijkheden op slecht beoordeeld, puur omdat ik geen andere mogelijkheden kon bedenken dan om mijn telefoon te plaatsen.
Hij doet echter wel waar hij voor gemaakt is. Tevens had ik ook geen verwachtingspatroon dat er nog iets anders mee gedaan kon worden.

Review van: J.D. Franken

27 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Niets op aan te merken

Strak design, hoesje doet wat hij moet doen.
Inkepingen zijn mooi afgewerkt en knopjes werken goed, beschermt de telefoon optimaal.

Review van: K Kapildewsing

29 oktober 2018

2,0
1 ster

Hoesje past niet goed op de telefoon

Doordat hoesje iets te strak zit en losse uitstekende stukken heeft aan de binnekant is de stalen behuizing van mijn telefoon om meerdere plaatsten gekrast, welke behoorlijk zichtbaar zijn.

Review van: R.E.P

8 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Perfect hoesje voor mijn foon

Bevalt goed en volgens verwachting

Review van: HP Van den Berg

14 augustus 2018

2,0
1 ster

Slecht

Hij beschadigd me nieuwe iPhone x, ben er erg van geschrokken terwijl ik er extreem netjes op bent, weet nu ook niet of ik het hoesje er af moet halen met alle gevolgen?? Of laten zitten en de telefoon nog verder beschadigd?
Hij beschadigd de Chrome rand van de telefoon.

Review van: AAPH Van Der Sneppen

22 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

.

.

Review van: ASTRID Martens

6 februari 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Glashelder hoesje,

Glashelder licht hoesje, als voorbode op wallet ofzo voor mijn nieuwe iPhone X.
Voor dat geld hoef je het niet te lagen

Review van: E Lambers

13 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima hoesje

Het hoesje sluit goed aan en is transparant dus het mooie design van de telefoon valt daarom niet te missen!

Review van: FH Mooy

9 november 2017

6,0
3 sterren

Netjes

Voor een gering bedrag toch even uit de brand geholpen met een voorlopig beschermhoesje. Voor tijdelijk dus een prima product.

‹ Terug naar Belsimpel.nl