Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020 klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020:

8,3
32 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Prijs-kwaliteit: 8,1
  • Pasvorm: 8,5
  • Ligging in de hand: 8,5
  • Design: 8,5
  • Bescherming: 8,1
10
5 stars
Fantastisch

Perfect passende case

Lei | 20 januari 2020 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Perfect passende case, sluit goed aan! Dankzij de overstekende randen aan de voorzijde raakt het scherm niet de oppervlakte als hij met de schermzijde b.v. op de tafel wordt gelegd!

1
0

7,5
4 stars
Goed

mooi toestel

J Bensch | 10 december 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

maakt mooie foto's

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Zeer fijne case

H.D. Vreugdenhil | 8 september 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Het is heel gemakkelijk om de iPhone in deze case te plaatsen. Bij mijn vorige iPhone had ik een soortgelijke hoes, maar daarvan werden de bedieningsknoppen ook beschermd. Dat maakte het gebruik van die bedieningsknoppen af en toe wat lastig.

Nu bij m'n nieuwe iPhone de bedieningsknoppen níet beschermd zijn, is het veel gemakkelijker om deze knoppen te gebruiken, wat ik als zeer prettig ervaar.

0
0

7,5
4 stars
Goed

Prima hoesje!

@n | 1 juni 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Prima hoesje!

0
0

8,5
4,5 stars
Erg goed

Prima hoesje

M | 21 mei 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Prima hoesje

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Simpel maar prima

Meine | 27 januari 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Het is een simpel maar prima hoesje. Hoesje is wel echt om alleen krassen te voorkomen. Het is geen hoesje die de telefoon beschermt tegen vallen of stoten.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

een uitstekend hoesje

M Hendriks | 7 januari 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

een uitstekend hoesje doorschijnend voor een waanzinnige prijs

0
0

8,0
4 stars
Erg goed

Heel fijn, maar wordt snel vies

Oost | 29 december 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Dit is een perfect hoesje voor één maand, daarna is hij zo vies dat je er niet meer door heen kunt kijken. Schoonmaken helpt niet. Als hij nieuw is, is hij netjes, ziet je telefoon er als nieuw uit en hij glijdt zo in je broekzak.

0
0

7,5
4 stars
Goed

Fijn onopvallend hoesje

R.A. Kempen | 18 december 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Past perfect en de schoonheid van het toestel blijft op deze manier volledig zichtbaar.

0
0

7,5
4 stars
Goed

Goed beschermend telefoonhoesje.

CLAIRE Jones | 30 september 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Het hoesje is dik en beschermd de telefoon goed. Het heeft een anti-slip buitenkant waardoor hij goed in je handen blijft zitten. Alleen heeft het hoesje wel heel kleine stippeltjes erop zitten waardoor hij niet helemaal doorzichtig is wat jammer is kaar niet storend. Ik ben wel heel bij met mijn aankoop.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Lekker doen, soepel en makkelijk om de mobiel te doen

Han | 23 september 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Zoals een gelly case hoort te zijn. Licht, soepel en goede pasvorm. Makkelijk om de mobiel te doen. Verder niets op aan te merken.

0
0

6,0
3 stars
Beoordeling

Functioneel en simpel

AHR Bootsma | 23 augustus 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Prima hoesje

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Top

L Zorn | 7 augustus 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Voelt goed aan, iPhone komt nog steeds goed tot z’n recht

0
0

7,5
4 stars
Goed

Simpel maar degelijk hoesje!

Dennis | 14 juli 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Simpel, stevig hoesje. Prima prijs-kwaliteitverhouding !

0
0

10
5 stars
Fantastisch

perfecte case voor je iphone

JAN neys | 7 juli 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Heb zelf de rode iPhone gekocht en dan wil je die zeker niet achter een case gaan verstoppen, deze clear case is een perfecte match tussen bescherming en toch je iPhone niet te verstoppen

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Stevig hoesje

C Veenhof | 28 juni 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Het hoesje is heel stevig en dik (niet zo dik dat het er lelijk uit ziet) en zorgt voor goede bescherming, wel is hij wat duur, maar dat kan ook wel voor deze kwaliteit. Ook is hij goed doorzichtig en niet met een gek kleurtje.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Een goed hoesje

M.H. Kaat | 3 mei 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Dut hoesje past precies om mijn telefoon en beschermt hem goed.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Mooie, slanke case

I Minderhoud | 19 april 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Deze case houdt het design van je telefoon intact. De case is slank en doorzichtig en past goed.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Fijne hoesje

M Soares Lopes | 12 april 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Mooi en handig telefoon hoesje.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

mooi en degelijk hoesje

A.J.M.G. Pluis | 17 maart 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Mooie vormgeving, makkelijk aan te brengen, doorzichtig en bijna onzichtbaar.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

goeie bescherming voor je telefoon!

H.H. Bosma | 12 februari 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

het hoesje behoud de mooie kleur van je telefoon doordat hij onzichtbaar is en hij zit goed strak om je telefoon echt een goede aankoop TOP!!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Mooi en handig telefoon hoesje!

X pichotte | 11 januari 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Het hoesje beviel mij meteen! Ik kon hem makkelijk aanbrengen aan mijn telefoon! Hij ziet er ook heel fraai uit op je telefoon! Zeker aan aanrader als je op zoek bent naar een leuk hoesje!

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Net te klein voor iPhone 8

Purf | 23 oktober 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Ik heb deze case gekocht voor een iPhone 8, en de case past wil, maar de iPhone steekt net iets naar voor in de case.
Dit wil zeggen dat de iPhone met het glas op de tafel ligt ipv op de rand van de case te rusten
Als de iPhone dan valt, is die duidelijk minder beschermd.

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Simpel hoesje, hopelijk gaat hij lang mee

Anoniem | 15 augustus 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Hoesje pastte perfect, maar niet heel stevig. Aangezien ik hem bij de telefoon kocht kostte hij maar een tientje en dan is de kwaliteit prima.

0
0

7,5
4 stars
Goed

eenvoudig en makkelijk

Hummelink | 12 juli 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

eenvoudig doorzichtig hoesje zodat de uitstraling van de telefoon zichtbaar blijft. makkelijk in gebruik

0
0

10
5 stars
Fantastisch

fijn hoesje

Sterre | 27 juni 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Fijn hoesje, past goed en komt over de rand van het telefoonscherm

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Fijn hoesje

B. Kolk | 29 mei 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Sluit goed aan op de randen van de iphone.

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

prima passend hoesje

E.P.B. de Kleijn | 13 april 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

geen apple product dus ben benieuwd naar de kwaliteit op langere termijn.
Ziet er goed en degelijk uit.

0
0

7,5
4 stars
Goed

prima Case

Hann | 19 februari 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Case die de telefoon mooi tot zijn recht laat komen. Bovenrand had van mij wat dikker gemogen zodat het scherm (met protector) helemaal vrij zou liggen.

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Basic Hoesje

Anoniem | 30 januari 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Doet wat het moet doen. Siliconen voelt een tikje goedkoop aan en wordt snel vuil en krast makkelijk. Beschermt telefoon prima.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

net te strak hoesje

J Numan | 17 januari 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

het hoesje past net niet lekker om mijn nieuwe iPhone 7. het soortgelijke hoesje om de 6 past veel lekkerder. Verder doet ie wat ie moet doen.

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Goede en betaalbare bescherming

Rob | 18 december 2016 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8/SE 2020

Pasvorm goed voor de Iphone 7 ... beschermt de iphone goed ... randen steken iets hoger waardoor hij ook omgedraaid op het scherm, op een vlakke tafel, niet het scherm raakt .. zelfde voor de camera aan de achterzijde ...

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl