Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS 2-Pack klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS 2-Pack:

6,0
10 geverifieerde reviews
3 sterren
  • Vormgeving: 6,0
  • Degelijkheid: 6,0
  • Mogelijkheden: 5,0
  • Gebruiksgemak: 7,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: HARRY Van Summeren

13 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Super

Goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen op het scherm.

Review van: B.L.C van der Linden

26 juni 2019

2,0
1 ster

Slecht

Plastic screenprotector paste wel maar bleef niet plakken op het scherm, heb ze dezelfde dag nog weggegooid en andere gekocht. Deze koop ik niet meer.

Review van: RRFC Konings

18 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Product doet zijn ding

Niets bijzonder maar doet zijn ding.

Review van: FV van Kessel

2 april 2019

2,0
1 ster

Belachelijk

De beschermsticker is niet meer dan een sticker, het is flinterdun. Daarnaast is hij voor een iPhone xs te klein. Zonde van mijn geld en absoluut niet aan te raden. Voel mij bijna opgelicht doordat hij bij de aankoop van mijn telefoon in het winkelmandje werd aangeraden.

Review van: B.C. Ijkema

30 januari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima screen protector.

De screen protector is een dikke prima, ze zijn alleen van plastic. Ik had glazen screen protector verwacht. Alles wat je nodig hebt zit in de verpakking! 2x een screen protector, een microfiber doekje en een schraper om de mogelijke bubbels we te halen.

Review van: A.N Kramer

24 januari 2019

2,0
1 ster

Slechte screenprotector

Je krijgt heel snel lucht bubbels op je scherm. De eerste kon ik gelijk weggooien en ook de tweede zit er niet helemaal mooi op. Ook zijn de glaasjes heel dun, weinig bescherming dus.

Review van: N van der Veen

25 december 2018

4,0
2 sterren

gelukkig zaten er 2 in het pakje

Achteraf had ik liever een geharde uitvoering gehad.
Heb ze na de kerstborrel op mijn telefoon geplakt, waardoor de eerste meteen al vernaggeld is. De tweede heb ik scheef opgeplakt met een luchtbel er onder.
Echter ben ik er niet helemaal zeker van of dit aan de kwaliteit van de screenprotector ligt. De mogelijk bestaat ook dat het door externe factoren mislukt is.

Review van: C Paduraru

30 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super quality

Super quality at a good price

Review van: Patje

18 december 2017

2,0
1 ster

Te klein

Het plakt wel makkelijk en goede beschrijving.
Maar de protector is te klein. Hierdoor heb je nog een rand van 4mm aan alle kanten over waar de iphone dus niet beschermd is.
In feite heb je er dus niks aan...

Review van: FH Mooy

9 november 2017

6,0
3 sterren

Aardig product

Voor het gemak even een bescherming tot je een mapje hebt gekocht voor je telefoon beschermd dit je beeldscherm, maar het is niet makkelijk om luchtbellen weg te krijgen. Verder prima dus.

‹ Terug naar Belsimpel.nl