Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack:

5,9
12 geverifieerde reviews
3 sterren
Beoordeling
  • Prijs-kwaliteit: 6,1
  • Pasvorm: 6,1
  • Bevestiging: 5,2
  • Zichtbaarheid scherm: 6,3
  • Krasbestendigheid: 6,1
7,5
4 stars
Goed

Fantastische

C Bos | 9 april 2020 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Ik raad dit product aan

  • Mooi herlder
  • Geen krassen
  • Erg sterk
0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

Waardeloze screen protector.

R.H.J.M. Gooijers | 11 januari 2020 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Zeer stofgevoelig, trekt gewoon stof aan voordat je het aanbrengt, en laat erg veel belletjes achter.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Super

HARRY Van Summeren | 13 juli 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen op het scherm.

0
0

4,0
2 stars
Beoordeling

Slecht

B.L.C van der Linden | 26 juni 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Plastic screenprotector paste wel maar bleef niet plakken op het scherm, heb ze dezelfde dag nog weggegooid en andere gekocht. Deze koop ik niet meer.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Product doet zijn ding

RRFC Konings | 18 juni 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Niets bijzonder maar doet zijn ding.

0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

Belachelijk

FV van Kessel | 2 april 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

De beschermsticker is niet meer dan een sticker, het is flinterdun. Daarnaast is hij voor een iPhone xs te klein. Zonde van mijn geld en absoluut niet aan te raden. Voel mij bijna opgelicht doordat hij bij de aankoop van mijn telefoon in het winkelmandje werd aangeraden.

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Prima screen protector.

B.C. Ijkema | 30 januari 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

De screen protector is een dikke prima, ze zijn alleen van plastic. Ik had glazen screen protector verwacht. Alles wat je nodig hebt zit in de verpakking! 2x een screen protector, een microfiber doekje en een schraper om de mogelijke bubbels we te halen.

0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

Slechte screenprotector

A.N Kramer | 24 januari 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Je krijgt heel snel lucht bubbels op je scherm. De eerste kon ik gelijk weggooien en ook de tweede zit er niet helemaal mooi op. Ook zijn de glaasjes heel dun, weinig bescherming dus.

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

gelukkig zaten er 2 in het pakje

N van der Veen | 25 december 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Achteraf had ik liever een geharde uitvoering gehad.
Heb ze na de kerstborrel op mijn telefoon geplakt, waardoor de eerste meteen al vernaggeld is. De tweede heb ik scheef opgeplakt met een luchtbel er onder.
Echter ben ik er niet helemaal zeker van of dit aan de kwaliteit van de screenprotector ligt. De mogelijk bestaat ook dat het door externe factoren mislukt is.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Super quality

C Paduraru | 30 juni 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Super quality at a good price

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

Te klein

Patje | 18 december 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Het plakt wel makkelijk en goede beschrijving.
Maar de protector is te klein. Hierdoor heb je nog een rand van 4mm aan alle kanten over waar de iphone dus niet beschermd is.
In feite heb je er dus niks aan...

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

Aardig product

FH Mooy | 9 november 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone X/XS/11 Pro 2-Pack

Voor het gemak even een bescherming tot je een mapje hebt gekocht voor je telefoon beschermd dit je beeldscherm, maar het is niet makkelijk om luchtbellen weg te krijgen. Verder prima dus.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl