Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017) klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017):

8,0
10 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 5,0

Review van: G. van

12 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Prima

Zoals verwacht. Goede Cover.

Review van: A.A.W Kauffman

15 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

een prachtige wallet cover

mooie wallet cover, geheel passend bij de Samsung Galaxy J5.

Review van: R. Jonkers

16 november 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Een goed hoesje, wat goed beschermd.

Een goed hoesje, wat goed beschermd. Ziet er netjes uit en lijkt tegen een stootje te kunnen.

Review van: P. de Boer

31 oktober 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Zeer fijn hoesje

De wallet cover ontsluit de telefoon zeer goed. De deksel is wel beweeglijk maar dit is voor mij niet storend.
Bij een telefoongesprek kan je de cover sluiten en je gesprek goed voortzetten. Hierdoor ligt de telefoon goed in de hand en kan je prettig telefoneren.
Het hoesje biedt ruimte voor 1 pasje wat ik persoonlijk weinig vind. Dit vind ik jammer omdat je dan alsnog je portemonnee mee moet nemen. Misschien kan je meer in de ene sleuf stoppen maar volgens mij komt dat niet de uitstraling en duurzaamheid ten goede.

Review van: R van Weert

22 oktober 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Noodzakelijk

Blij dat ik voor 1 meer gekozen heb voor origineel Samsung deze past perfect en bij het open slaan van het hoesje schakelde gelijk het display van mijn telefoon in

Review van: L Verkuijlen

17 september 2017

2,0
1 ster

Veel te glad

Het hoesje sluit niet goed en is veel te glad. Nu 1 week oud en uit mijn handen gegleden. Mijn scherm nu al kapot en dat wordt uiteraard niet kosteloos gemaakt. Daar gaat mijn spaargeld :-(
Het hoesje stuur ik retour en ik ga in elk geval op zoek naar een degelijk exemplaar

Review van: K.H. van Wiggen

26 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

strak hoesje

Een mooi strak hoesje, sluit perfect aan op de telefoon.

Review van: E Scheltens

17 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima cover

Klepje dicht telefoon uit. klepje open vingerscan en toesel klaar voor gebruik. Prima!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review van: J.M. Wiggers

1 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Heel mooi hoesje!!

het is een mooi en degelijk hoesje.
ook de vormgeving ziet er goed uit .
Ik ben heel blij met dit hoesje

Review van: Strijker

10 juli 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede toestel

Toestel is makkelijk in gebruik en je bent er snel aan gewend

‹ Terug naar Belsimpel.nl