Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017) klantreviews

Gemiddelde scores van de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017):

8,5
10 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Erg goed
  • Prijs/kwaliteit: 7,8
  • Pasvorm: 9
  • Ligging in de hand: 9
  • Design: 9
  • Bescherming: 7,8
10
5 stars
Fantastisch

Prima

G. van | 12 augustus 2018 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Zoals verwacht. Goede Cover.

10
5 stars
Fantastisch

een prachtige wallet cover

A.A.W Kauffman | 15 mei 2018 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

mooie wallet cover, geheel passend bij de Samsung Galaxy J5.

7,5
4 stars
Goed

Een goed hoesje, wat goed beschermd.

R. Jonkers | 16 november 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Een goed hoesje, wat goed beschermd. Ziet er netjes uit en lijkt tegen een stootje te kunnen.

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Zeer fijn hoesje

P. de Boer | 31 oktober 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

De wallet cover ontsluit de telefoon zeer goed. De deksel is wel beweeglijk maar dit is voor mij niet storend.
Bij een telefoongesprek kan je de cover sluiten en je gesprek goed voortzetten. Hierdoor ligt de telefoon goed in de hand en kan je prettig telefoneren.
Het hoesje biedt ruimte voor 1 pasje wat ik persoonlijk weinig vind. Dit vind ik jammer omdat je dan alsnog je portemonnee mee moet nemen. Misschien kan je meer in de ene sleuf stoppen maar volgens mij komt dat niet de uitstraling en duurzaamheid ten goede.

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Noodzakelijk

R van Weert | 22 oktober 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Blij dat ik voor 1€ meer gekozen heb voor origineel Samsung deze past perfect en bij het open slaan van het hoesje schakelde gelijk het display van mijn telefoon in

5,5
3 stars
Beoordeling

Veel te glad

L Verkuijlen | 17 september 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Het hoesje sluit niet goed en is veel te glad. Nu 1 week oud en uit mijn handen gegleden. Mijn scherm nu al kapot en dat wordt uiteraard niet kosteloos gemaakt. Daar gaat mijn spaargeld :-(
Het hoesje stuur ik retour en ik ga in elk geval op zoek naar een degelijk exemplaar

7,5
4 stars
Goed

strak hoesje

K.H. van Wiggen | 26 augustus 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Een mooi strak hoesje, sluit perfect aan op de telefoon.

10
5 stars
Fantastisch

Prima cover

E Scheltens | 17 augustus 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Klepje dicht telefoon uit. klepje open vingerscan en toesel klaar voor gebruik. Prima!!!!!!!!!!!!!!!!!

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Heel mooi hoesje!!

J.M. Wiggers | 1 augustus 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

het is een mooi en degelijk hoesje.
ook de vormgeving ziet er goed uit .
Ik ben heel blij met dit hoesje

7,5
4 stars
Goed

Goede toestel

Strijker | 10 juli 2017 over de Samsung Wallet Cover Black Galaxy J5 (2017)

Toestel is makkelijk in gebruik en je bent er snel aan gewend

‹ Terug naar Belsimpel.nl