Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter:

9,0
19 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Chris

15 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Extra geheugen altijd fijn.

Mijn P20 lite heeft van zichzelf al 64 GB. Nu kan ik nog meer foto's en video's bewaren. Makkelijk in de telefoon te zetten. Tip: op Youtube een duidelijk instructiefilmpje bekeken.

Review van: N Jebali

12 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

goede sd kaart

Zeer tevreden over deze SD kaart. 64 GB voor weinig geld. Bij andere webshops is het niet te vinden voor deze prijs!

Review van: GHJ Daemen

3 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super geleverd en uitstekende kwaliteit

Samen met mij nieuwe telefoon besteld en geleverd.
Keurig op tijd
helemaal Happy

Review van: M. Provoost

26 april 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Verpakking is een marteling. Rampzalig!

Het kaartje zit in een een plastic. dit plastic is ahw ingegoten in karton.
Dit karton is haast niet open te maken, een schaar komt er niet door heen.
Met een mes lukt het uiteindelijk wel, met gevaar jezelf te verwonden of het product te beschadigen.
een rampzalige verpakking

Review van: S Faites

1 april 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Top kaartje

Had snel een kaartje nodig.
Via Belsimpel had ik hem simpel en snel in huis.

Review van: EM de Meijere

26 maart 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

SD kaart van juiste formaat

Netjes ontvangen
Geïnstalleerd in telefoon

Review van: P.D. de Man

17 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Lekker veel ruimte

Prima geheugenkaartje met veel ruimte

Review van: TS Damkat

7 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Snelle 64gb kaart, kopieert snel

Kaartje gebruikt om data over te zetten van ene telefoon naar andere.Ovgeveer 20 gb gekopieerd via meegeleverde kaarthouder middels pc.
Als je kaartje in telefoon hebt en je wilt data erheen kopieren middels usb-verbinding, dan lukt dat met veel data nooit goed. Ligt aan verbinding tussen telefoon en pc.
Sdkaartje in houder in kaartslot pc doen en de data van pc naar sdkaartje sturen gaat razendsnel.
Samsung staat in die geval wel voor kwaliteit, zeke bij klasse 10 kaart.
64 gb ruim genoeg!

Review van: Remm

20 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima, betrouwbaar & snel kaartje

Snelle & goed verpakte bezorging

Review van: INGRID moerman

27 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Maakt de product omschrijving waar

Voldoet uitstekend voor foto's en muziek ,prima product ,lekker veel opslag capaciteit ,ik gebruik het voor de Samsung galaxy a5 2017

Review van: Paul

26 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

SD kaart

SD kaart werkt, en dat is het belangrijkste. Kan niet veel bij fout gaan.

Review van: Accorama G.J. Scheggetman

26 september 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Geeft wat het belooft.

Degelijk produkt. Van de 64 Gb , blijt ongeveer 59.5 Gb over na installatie.
Hier kunnen heel wat documenten en foto opgeslagen worden.
Handig ook de adapter , kun je dan metéén in je computer drukken of
ander devices. De gouden contacten moeten dus naar beneden in het sleufje en niet naar boven zoals in de handleiding staat.
Zeer tevreden over het produkt . cijfer 10

Review van: X Fu

15 september 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Very nice service

The service is very nice in english. They called me afterwork time and speak English very well. they understand my problem, refund for my mistake without any problem. Like it and will introduce to more people!
And somehow the phone is way cheaper than other shops!
As for the sd card you know it's all the same over the world with same brand

Review van: B. Kruyver

25 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Tja, gewoon goed

Hier valt weinig op af te dingen, gewoon goed.
Voordeel bij gelijktijdige bestelling met telefoon resulteert in een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Review van: T. Sanders

15 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig, zo

Voor een nette prijs de volgende dag in huis.
Ik zou willen ik ik mijn eigen geheugen zo snel en degelijk uit kon breiden.

Review van: Paul

7 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Supersnelle kaart

Bij een vorige kaart had ik het probleem dat mijn telefoon veel te heet werd. Deze kaart heeft dat probleem niet. Bovendien is hij super snel en dat is fijn bij foto's nemen en bestanden overzetten.

Review van: J.W Mooijman

27 juni 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

fijne snelle kaart.

Mooie prijs voor deze zeer snelle micro kaart.

Review van: N.B. van Krimpen

25 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

prima produkt

Alles netjes verpakt en compleet en snel geleverd

Review van: Eising

11 juni 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Niets aan toe te voegen, kaart is ok.

Gewoon goed!

‹ Terug naar Belsimpel.nl