Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter klantreviews

Gemiddelde scores van de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter:

8,9
32 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Snelheid: 9,1
  • Prijs/kwaliteit: 8,8
  • Bouwkwaliteit: 8,8
10
5 stars
Fantastisch

Goed product

J.A. van Kesteren | 5 december 2019 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Past veel op. Een dat voor een nette prijs!

8,3
4 stars
Erg goed

Veel voor weinig

JM Vermeer | 12 maart 2019 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Ik gebruik al langer geheugenkaartjes van Samsung en nog nooit hebben ze me in de steek gelaten. Kwalitatief goede opslag, veel voor weinig... en het schijnt zelfs zo te zijn dat ze een paar dagen kunnen overleven in zeewater. Hoewel ik dat laatste nog niet aan de lijve heb kunnen ondervinden heb ik zelfs daar best vertrouwen in!

9,2
4,5 stars
Uitstekend

Topkwaliteit telefoon voor een mooie prijs

Cm Kunst | 9 februari 2019 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Opnieuw een Huawei telefoon besteld bij Belsimpel, gaaf toestel voor een mooie prijs,werkt top,zoals ook de service van Belsimpel top is,en een goeie backoffice voor al je vragen, subliem.groet Corné

8,3
4 stars
Erg goed

Goede sd kaart!

Anoniem | 28 januari 2019 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Ik heb een samsung J7 2017. De geheugenkaart doet het goed en je kan makkelijk bestanden overbrengen, heel handig voor als je weinig opslag hebt! Ik had altijd last van te weinig opslag als ik foto's aan het maken was maar dat probleem heb ik nu waarschijnlijk niet meer. Ook zit er een hoesje bij waarmee je de kaart in een computer kan stoppen, super handig! De bezorging was goed en snel. De kaart was makkelijk aan te brengen en ik heb eigenlijk geen negatieve punten.

10
5 stars
Fantastisch

lekker ruim en goedkoop

J Papenhuyzen | 3 januari 2019 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Lekker ruim en goedkoop veel extra geheugen in mijn telefoon.
Je kunt zorgeloos lang vooruit.
Geen stress als ik een leuke foto moet maken en ik ineens dingen moet gaan verwijderen omdat de geheugen van de telefoon vol is.

8,3
4 stars
Erg goed

Uitstekend kaartje met voldoende snelheid

Henk | 23 december 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

In deze prijsklasse een prima kaartje voor extra opslag in je telefoon. Werkt perfect en snel. Er zijn snellere micro-SD kaarten, maar die kosten soms meer dan het dubbele.

10
5 stars
Fantastisch

Snelle en perfecte levering !!!

PAUL Anröchte | 2 september 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

goede en ook voordelige SD kaart via BelSimpel.nl
Zeer snelle levering. Super TEVREDEN
:-)

6,7
3,5 stars
Beoordeling

zeer goede micro sd kaart

WIM Roelofs | 19 augustus 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Deze micro sd kaart met een sd adapter is zeer snel en makkelijk bruikbaar voor uitbreiding telefoon Digitaal foto toestel enz

Zeer goed product
en zeer snel geleverd

10
5 stars
Fantastisch

zeer goed product

Wim Roelofs | 19 augustus 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

makkelijk om je geheugen uit te breiden van je telefoon in mijn geval een Nokia 6.1 2018 van 64 gb naar 128 gb

10
5 stars
Fantastisch

Snel geleverd, snelle kaart

C Schoonens | 17 augustus 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Voldoende capaciteit voor normaal gebruik, past in veel tablets en andere apparaten.

5,0
2,5 stars
Beoordeling

goede kaart

A Dekker | 19 juni 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

goed

10
5 stars
Fantastisch

snelle sd kaart

W.A.C. van den Broek | 13 juni 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

snelle sd kaart die goed werkt!

7,5
4 stars
Goed

Prima

P Jobse | 30 mei 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Is lekker groot, kan ik voorlopig weer veder met mij foto's !

10
5 stars
Fantastisch

Extra geheugen altijd fijn.

Chris | 15 mei 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Mijn P20 lite heeft van zichzelf al 64 GB. Nu kan ik nog meer foto's en video's bewaren. Makkelijk in de telefoon te zetten. Tip: op Youtube een duidelijk instructiefilmpje bekeken.

9,2
4,5 stars
Uitstekend

goede sd kaart

N Jebali | 12 mei 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Zeer tevreden over deze SD kaart. 64 GB voor weinig geld. Bij andere webshops is het niet te vinden voor deze prijs!

10
5 stars
Fantastisch

Super geleverd en uitstekende kwaliteit

GHJ Daemen | 3 mei 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Samen met mij nieuwe telefoon besteld en geleverd.
Keurig op tijd
helemaal Happy

2,5
1,5 star
Beoordeling

Verpakking is een marteling. Rampzalig!

M. Provoost | 26 april 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Het kaartje zit in een een plastic. dit plastic is ahw ingegoten in karton.
Dit karton is haast niet open te maken, een schaar komt er niet door heen.
Met een mes lukt het uiteindelijk wel, met gevaar jezelf te verwonden of het product te beschadigen.
een rampzalige verpakking

8,3
4 stars
Erg goed

Top kaartje

S Faites | 1 april 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Had snel een kaartje nodig.
Via Belsimpel had ik hem simpel en snel in huis.

7,5
4 stars
Goed

SD kaart van juiste formaat

EM de Meijere | 26 maart 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Netjes ontvangen
Geïnstalleerd in telefoon

10
5 stars
Fantastisch

Lekker veel ruimte

P.D. de Man | 17 februari 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Prima geheugenkaartje met veel ruimte

10
5 stars
Fantastisch

Snelle 64gb kaart, kopieert snel

TS Damkat | 7 februari 2018 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Kaartje gebruikt om data over te zetten van ene telefoon naar andere.Ovgeveer 20 gb gekopieerd via meegeleverde kaarthouder middels pc.
Als je kaartje in telefoon hebt en je wilt data erheen kopieren middels usb-verbinding, dan lukt dat met veel data nooit goed. Ligt aan verbinding tussen telefoon en pc.
Sdkaartje in houder in kaartslot pc doen en de data van pc naar sdkaartje sturen gaat razendsnel.
Samsung staat in die geval wel voor kwaliteit, zeke bij klasse 10 kaart.
64 gb ruim genoeg!

10
5 stars
Fantastisch

Prima, betrouwbaar & snel kaartje

Remm | 20 november 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Snelle & goed verpakte bezorging

10
5 stars
Fantastisch

Maakt de product omschrijving waar

INGRID moerman | 27 oktober 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Voldoet uitstekend voor foto's en muziek ,prima product ,lekker veel opslag capaciteit ,ik gebruik het voor de Samsung galaxy a5 2017

10
5 stars
Fantastisch

SD kaart

Paul | 26 oktober 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

SD kaart werkt, en dat is het belangrijkste. Kan niet veel bij fout gaan.

10
5 stars
Fantastisch

Geeft wat het belooft.

Accorama G.J. Scheggetman | 26 september 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Degelijk produkt. Van de 64 Gb , blijt ongeveer 59.5 Gb over na installatie.
Hier kunnen heel wat documenten en foto opgeslagen worden.
Handig ook de adapter , kun je dan metéén in je computer drukken of
ander devices. De gouden contacten moeten dus naar beneden in het sleufje en niet naar boven zoals in de handleiding staat.
Zeer tevreden over het produkt . cijfer 10

10
5 stars
Fantastisch

Very nice service

X Fu | 15 september 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

The service is very nice in english. They called me afterwork time and speak English very well. they understand my problem, refund for my mistake without any problem. Like it and will introduce to more people!
And somehow the phone is way cheaper than other shops!
As for the sd card you know it's all the same over the world with same brand

10
5 stars
Fantastisch

Tja, gewoon goed

B. Kruyver | 25 augustus 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Hier valt weinig op af te dingen, gewoon goed.
Voordeel bij gelijktijdige bestelling met telefoon resulteert in een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!

10
5 stars
Fantastisch

Geweldig, zo

T. Sanders | 15 augustus 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Voor een nette prijs de volgende dag in huis.
Ik zou willen ik ik mijn eigen geheugen zo snel en degelijk uit kon breiden.

10
5 stars
Fantastisch

Supersnelle kaart

Paul | 7 juli 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Bij een vorige kaart had ik het probleem dat mijn telefoon veel te heet werd. Deze kaart heeft dat probleem niet. Bovendien is hij super snel en dat is fijn bij foto's nemen en bestanden overzetten.

7,5
4 stars
Goed

fijne snelle kaart.

J.W Mooijman | 27 juni 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Mooie prijs voor deze zeer snelle micro kaart.

7,5
4 stars
Goed

prima produkt

N.B. van Krimpen | 25 juni 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Alles netjes verpakt en compleet en snel geleverd

7,5
4 stars
Goed

Niets aan toe te voegen, kaart is ok.

Eising | 11 juni 2017 over de Samsung Evo+ microSDXC 64GB Class 10 + SD-Adapter

Gewoon goed!

‹ Terug naar Belsimpel.nl