Samsung USB Snellader + micro-USB-kabel White klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Samsung USB Snellader + micro-USB-kabel White:

10
18 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: E

16 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige lader

De meeste Samsung apparaten houden het wel een tijdje uit, de vorige lader bevatte een barst nadat hij geplet was in een tas, dus toen was het tijd voor een nieuwe. Een geweldige, kleine oplader die over QuickCharge technologie beschikt en het gewoon doet, inclusief een kabeltje van ongeveer een meter. Hier gaat de telefoon weer veel plezier van beleven :)

Review van: O. Janssen

27 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Degelijke Samsung snellader

*Geweldige service (zondagavond om 20.30 u. besteld, maandagochtend voor 11.00 u. in huis)!
*Korting en geen verzendkosten!
*Beter dan de originele Nokia-oplader, die erg gammel was!
*Ga hier zeker vaker bestellen!

Review van: X Tjoelker

15 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Een goede stevige oplader

Snelle verzending. Goed stevig snoer. Ziet er netjes uit.

Review van: Safiera E

5 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

gisteren besteld vandaag in huis wauw ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen

ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen ik heb gisteren besteld vandaag gekregen ik had het ook nodig met spoed nauw ik raad nogmaals iedereen aan om hier te bestellen gewoon geweldig en ook niet duur dank u wel belsimpel vind het helema geweldig

Review van: Safiera E

5 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

gisteren besteld vandaag in huis wauw ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen

ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen ik heb gisteren besteld vandaag gekregen ik had het ook nodig met spoed nauw ik raad nogmaals iedereen aan om hier te bestellen gewoon geweldig en ook niet duur dank u wel belsimpel vind het helema geweldig

Review van: CEJ Hoekman

24 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Heel beste oplader, alleen had ik liever een zwarte gehad.

Goed advies gehad m'n orginele Moto turbo oplader was binnen n jaar stuk.
Garantie maar een halfjaar, nu de Samsung met wl twee jaar garantie 👍

Review van: HANNEKE Baijens

3 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Topservice bij Belsimpel!

Gisteravond bleek het kabeltje van mijn snellader van Samsung ineens kapot, gauw bij Belsimpel een nieuwe besteld die vanmiddag al bezorgd werd. Topservice!

Review van: RALF Stevens

20 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goede oplader voor weinig geld

Beter is nog de service van BELSIMPEL.
jammer dat ik dit nergens kon beoordelen dus dan maar via deze weg.
Een dikke 10!
En een dikke dankjewel voor het snelle ruilen.

Review van: K Elmir

11 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super oplader

Zeer snel!

Review van: Diaan

26 mei 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Leuk geprijsd,lange kabel

Veel Goedkoper dan ik tegen kwam in de winkel. Verzenden zat in de prijs inbegrepen. Ook fijn natuurlijk:) Snel geleverd..laad snel op. En de kabel is langer dan die bij de tablet zelf zat. Dus erg handig. Ben er blij mee!

Review van: R. Staal

19 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Doet wat moet.

Fijn dat het kabeltje ook iets langer is. Werkt perfect.

Review van: J Bugter

26 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

goeie kwaliteit kabel en laadblok

dit is echt een aanrader voor iedereen echt goeie kwaliteit

Review van: O. Christiaanse

23 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

prima product

Snel geleverd, zoals beloofd door Belsimpel.
Kwaliteit van de oplader is goed.
Kwaliteit van de bijgeleverde kabel is standaard, voldoet aan de eisen.

Review van: Joyce

18 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super snelle oplader met een lange kabel en super service van Belsimpel!

Er was een breuk in de kabel van mijn Samsung S5, laden deed die nog wel maar heel traag, bestanden overzetten via de computer op usb werkte helemaal niet meer. Omdat ik twijfelde om een nieuwe telefoon aan te schaffen, wat lang gewacht met een nieuwe kabel bestellen. Uiteindelijk moest het laat in de avond, gelukkig kon ik bij Belsimpel na 22u bestellen nog en de volgende dag al in huis, super service en snelle verzending. Eerder was ik niet bekend met deze site, maar een echte aanrader! Ik had besloten om toch nog even te wachten met een nieuwe smartphone, omdat die wat ik eigenlijk wil hebben in april uitkomt, daarom eerst maar een nieuwe lader gekocht in december voor mijn huidige telefoon.

Review van: TMJ heimen

1 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

uitstekend

snelle levering. TOP!!!!

Review van: D Elean

29 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende, originele samsung oplader!

Precies wat je verwacht!

Review van: Van den Heuvel

15 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Levering goed ontvangen. Product in orde. Top

Adapter laad goed snel op. Bijgeleverde kabel met USB-type A - micro-USB langer dan standaard kabel.

Review van: E.H. van Galen-van Duuren

13 januari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Extra lang snoer

een extra lader besteld voor in de auto. Wat een prettige verrassing was, is dat deze lader een veel langer snoer heeft dan de standaard meegeleverde door Samsung.
Verder zoals gebruikelijk snel geleverd! Prima.

‹ Terug naar Belsimpel.nl