Samsung Book Cover Black Galaxy Tab A 10.1 (2016) klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Samsung Book Cover Black Galaxy Tab A 10.1 (2016):

9,0
16 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: S.J. van Straaten

27 november 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Fijne cover

Gewoon een tof ding. Matte afwerking. Fijn dat je geen vette fingersop het materiaal ziet.

Review van: B Vink

2 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Makkelijke beschermhoes

Goede beschermhoes voor de Galaxy die je er magnetisch in kan klemmen.
Twee tafelstanden mogelijk
ziet er goed uit

Review van: J De Bruin

13 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Verrasend

Deze bookcase is verassend degelijk en mooi

Review van: W.H.J. Jansen

7 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super book cover

Dit maakt mijn pa zijn tab compleet,super bedankt

Review van: Dennis

3 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Cover om aante raden!

Een goede mooie cover. Alleen jammer staat hij geen sta-functie heeft. De verzending ook top. Om 23.20 uur besteld en de volgende dag om 11.05 uur in huis. Dus binnen de 12 uur. Top! En de geluidskwaliteit is top omdat hij geen geluid maakt. :)

Review van: M Hopmans

30 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Tablet en cover van Samsung

Op zaterdag de Samsung Tab A 10.1 en Samsung Book Cover Tab A 10.1 besteld en zondag de levering aan huis. Ik ben dolgelukkig met mijn aankopen en de uitstekende service.

Review van: ATW Kamps

27 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Werkt uitstekend

Even uit proberen, werkt uitstekend.

Review van: R den Drijver

14 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Stevig

Heel prettige steun. Door het magnetisme, staat het tablet heel stabiel.

Review van: V van der Zalm

14 april 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooi en slank.

Dankjewel voor de goed service en snelle levering.

Review van: E Kelder

15 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn hoesje

Geen overbodig luxe. Gewoon een heel praktisch hoesje.

Review van: SR Bouwknegt

14 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooie vormgeving

Cover is erg strak vormgegeven en door de magneten makkelijk te plaatsen op de tablet. Helaas is er geen ondersteuning in verticale stand. Verder perfect werkzaam.

Review van: K van Maaren

25 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Mooi vormgegeven hoes maar biedt weinig bescherming

De hoes bestaat uit twee losse 'flappen' de tablet komt magnetisch aan en van die flappen vast te zitten. Als je die flap halverwegen losmaakt kan je hem, ook weer magnetisch, laten staan op 2 standen. Ik vind de hoes heel fijn en mooi maar had wel iets meer bescherming voor mijn tablet gewild. De hoeken zijn nu niet beschermd.

Review van: WJH Rutten

7 juli 2017

2,0
1 ster

De hoes zit met een magneet vast en gaat makkelijk los.

De hoes zit met een magneet vast en gaat makkelijk los.

Review van: M.G.R. de Bruyn

7 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Een geweldig product

Heb deze meteen bij mijn Tablet erbij besteld om beschadigingen te voorkomen is heel stevig en blijft mooi rechtop staan als ik tv kijk.

Meer dan zijn geld waard en ben er dus heel blij mee.

Groetjes Marcel.

Review van: FCM Van den Kerkhof

28 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

ff wennen

Dit is een heel andere cover als van mijn oude tablet maar na ff wennen toch handig

Review van: MARIAN Van Rompu

22 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Goede cover

Perfect

‹ Terug naar Belsimpel.nl