Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE:

9,3
13 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Prijs/kwaliteit: 9,4
  • Pasvorm: 9,6
  • Bevestiging: 8,7
  • Zichtbaarheid scherm: 9,2
  • Krasbestendigheid: 9,4
9,5
5 stars
Fantastisch

Degelijke screenprotor voor iPhone SE

Anoniem | 18 juli 2018 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Goede screenprotctor met een duidelijke beschrijving van hoe deze te plaatsen.
De screenprotector is vrij dik waardoor de Home button verzonken ligt. Dit heeft geen effect op het gebruik van de knop. Ook voor de speaker is een uitsparing gemaakt in de screen protector.

Bij het plaatsen van de screenprotector heb ik deze na het schoonmaken eerst (zonder het folie er af te halen) op de juiste plek gelegd en met twee plakbandjes aan de onderkant vastgemaakt. Daarna het folie eraf gehaald en de screen protector vastgeplakt. In de verpakking zit geen harde tool meegeleverd om de luchtbellen eruit te halen, alleen een doekje. Dat is best lastig, maar het is uiteindelijk gelukt om alle lucht weg te poetsen.

Ik merk geen verschil in het gebruik van het scherm van de telefoon voor en na het plaatsen van de screen protector. Niet in zicht, en ook niet in gevoel.

In combinatie met een bumper die de zijkanten en achterkanten van de telefoon beschermt, is dit een goede bescherming van je telefoon.

10
5 stars
Fantastisch

Als een nieuwe ijsbaan zo glad!

JW | 20 april 2018 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Bij wijze van spreken.... die zal niet snel breken!

Gelijk de nieuwe iphone uit het doosje, protector even met 2 plakbandjes uitlijnen (uitlegtip belsimpel) en plakken maar en klaar.... geen stofje, luchtbelletjes of andere ongein!
Perfect, superglad en niet al te duur, samen met de NEO hybrid case een supercombi!

7,5
4 stars
Goed

Uitstekende bescherming voor Ihpone

André | 19 april 2018 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Zeer tevreden met deze nagenoeg onzichtbare glazen bescherming van de voorkant van mijn Iphone. Voorzien van een duidelijke handleiding en heel makkelijk aan te brengen.
Optimaal is trouwens de service van Belsimpel. Nadat ik een defect product had ontvangen werd dit zonder discussie en kosteloos vervangen. Super service.
Kortom : ik ben zeer tevreden.

10
5 stars
Fantastisch

perfecte bescherming telefoonscherm

R.A. Boer | 10 april 2018 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Ik ben zeer tevreden over dit product. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het safety glass op je iPhone doet. Ik vind dit een zeer goede bescherming van het scherm. Bij mijn vorige iPhone heb ik deze ook gebruikt waardoor ik nooit krassen heb gehad in mn originele iPhone scherm

9,5
5 stars
Fantastisch

Goede screenprotector voor iPhone SE

Mai | 30 september 2017 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Deze screenprotector past goed op het scherm van mijn iPhone SE en zoog zich probleemloos vast aan het scherm. Wel zou het handig zijn als in de gebruiksaanwijzing staat dat de foliekant op het scherm moet; dat was mij in eerste instantie niet duidelijk.

7,5
4 stars
Goed

Glashelder en makkelijk aan te brengen

Alie | 31 augustus 2017 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Je ziet er niets van, precies wat je wilt. Makkelijk aan te brengen en het toestel werkt net zo als dat de bescherming er niet op zit. Prima.

10
5 stars
Fantastisch

Iphone protector die je niet ziet of voelt.

D Wallenburg | 19 juli 2017 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Deze protector sluit perfect aan en voelt hetzelfde aan als het glas van de iPhone zelf. Mijn ervaring is dat folie's stroef aanvoelen.

8,0
4 stars
Erg goed

Uitstekende glass screen protector

H Mulder | 23 april 2017 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Gemakkelijk te plaatsen en duidelijk omschreven hoe te doen .
In principe als het scherm goed schoon is zuigt deze zichzelf vast dus top

8,5
4,5 stars
Erg goed

Hele strakke en stevige screenprotector

W.A. Besselsen | 4 maart 2017 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

De screenprotector is zo strak dat je hem niet ziet op je toestel. Het materiaal is ook echt stevig en precies op maat voor mijn Iphone SE.
En helemaal volgens afspraak en keurig snel geleverd door Belsimpel.nl!

10
5 stars
Fantastisch

Prima: Omdat je hem niet ziet

Just2b | 6 januari 2017 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Een ongelukje zit een klein hoekje, een krasje zo door sleutels op je nacht kastje en een beschadiging aan je beeldscherm is bij intensief gebruik haast onvermijdbaar. Ja haast, mits je direct je nieuwe iPhone beschermt met de Safety Glass Screenprotector ben je een stuk minder benauwd dat je iPhone beschadigingen oploopt. Geen lelijke plastic sheets meer maar glas hard glas. Ben blij dat ik het op m'n nieuwe iPhone heb zitten, want zo gaat hij net wat langer krasloos door het leven en je ziet hem niet. dat is nog het beste! Hij versmelt met je iPhone en dat is precies hoe het moet zijn.

10
5 stars
Fantastisch

Super uitvinding... Geniet langer van je nieuwe iPhone

G Rammelaere | 29 april 2016 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Meerwaarde voor je toestel, geniet langer van je nieuwe iPhone.

10
5 stars
Fantastisch

meer dan uitstekend en prima verpakt

C sluimer | 18 maart 2016 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Naast dat dit product uitstekend is kan ik iedereen Belsimpel aanraden.
Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling en het is uitstekend verpakt.

10
5 stars
Fantastisch

Prima gadget.

M.M. Kroes | 12 maart 2016 over de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE

Fijn zo'n extra bescherming voor m'n iphone. Dit is een prima gadget

‹ Terug naar Belsimpel.nl