Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Apple iPhone 5/5S/SE:

10
13 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Anoniem

18 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Degelijke screenprotor voor iPhone SE

Goede screenprotctor met een duidelijke beschrijving van hoe deze te plaatsen.
De screenprotector is vrij dik waardoor de Home button verzonken ligt. Dit heeft geen effect op het gebruik van de knop. Ook voor de speaker is een uitsparing gemaakt in de screen protector.

Bij het plaatsen van de screenprotector heb ik deze na het schoonmaken eerst (zonder het folie er af te halen) op de juiste plek gelegd en met twee plakbandjes aan de onderkant vastgemaakt. Daarna het folie eraf gehaald en de screen protector vastgeplakt. In de verpakking zit geen harde tool meegeleverd om de luchtbellen eruit te halen, alleen een doekje. Dat is best lastig, maar het is uiteindelijk gelukt om alle lucht weg te poetsen.

Ik merk geen verschil in het gebruik van het scherm van de telefoon voor en na het plaatsen van de screen protector. Niet in zicht, en ook niet in gevoel.

In combinatie met een bumper die de zijkanten en achterkanten van de telefoon beschermt, is dit een goede bescherming van je telefoon.

Review van: JW

20 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Als een nieuwe ijsbaan zo glad!

Bij wijze van spreken.... die zal niet snel breken!

Gelijk de nieuwe iphone uit het doosje, protector even met 2 plakbandjes uitlijnen (uitlegtip belsimpel) en plakken maar en klaar.... geen stofje, luchtbelletjes of andere ongein!
Perfect, superglad en niet al te duur, samen met de NEO hybrid case een supercombi!

Review van: André

19 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende bescherming voor Ihpone

Zeer tevreden met deze nagenoeg onzichtbare glazen bescherming van de voorkant van mijn Iphone. Voorzien van een duidelijke handleiding en heel makkelijk aan te brengen.
Optimaal is trouwens de service van Belsimpel. Nadat ik een defect product had ontvangen werd dit zonder discussie en kosteloos vervangen. Super service.
Kortom : ik ben zeer tevreden.

Review van: R.A. Boer

10 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

perfecte bescherming telefoonscherm

Ik ben zeer tevreden over dit product. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het safety glass op je iPhone doet. Ik vind dit een zeer goede bescherming van het scherm. Bij mijn vorige iPhone heb ik deze ook gebruikt waardoor ik nooit krassen heb gehad in mn originele iPhone scherm

Review van: Mai

30 september 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Goede screenprotector voor iPhone SE

Deze screenprotector past goed op het scherm van mijn iPhone SE en zoog zich probleemloos vast aan het scherm. Wel zou het handig zijn als in de gebruiksaanwijzing staat dat de foliekant op het scherm moet; dat was mij in eerste instantie niet duidelijk.

Review van: Alie

31 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Glashelder en makkelijk aan te brengen

Je ziet er niets van, precies wat je wilt. Makkelijk aan te brengen en het toestel werkt net zo als dat de bescherming er niet op zit. Prima.

Review van: D Wallenburg

19 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Iphone protector die je niet ziet of voelt.

Deze protector sluit perfect aan en voelt hetzelfde aan als het glas van de iPhone zelf. Mijn ervaring is dat folie's stroef aanvoelen.

Review van: H Mulder

23 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende glass screen protector

Gemakkelijk te plaatsen en duidelijk omschreven hoe te doen .
In principe als het scherm goed schoon is zuigt deze zichzelf vast dus top

Review van: W.A. Besselsen

4 maart 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Hele strakke en stevige screenprotector

De screenprotector is zo strak dat je hem niet ziet op je toestel. Het materiaal is ook echt stevig en precies op maat voor mijn Iphone SE.
En helemaal volgens afspraak en keurig snel geleverd door Belsimpel.nl!

Review van: Just2b

6 januari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima: Omdat je hem niet ziet

Een ongelukje zit een klein hoekje, een krasje zo door sleutels op je nacht kastje en een beschadiging aan je beeldscherm is bij intensief gebruik haast onvermijdbaar. Ja haast, mits je direct je nieuwe iPhone beschermt met de Safety Glass Screenprotector ben je een stuk minder benauwd dat je iPhone beschadigingen oploopt. Geen lelijke plastic sheets meer maar glas hard glas. Ben blij dat ik het op m'n nieuwe iPhone heb zitten, want zo gaat hij net wat langer krasloos door het leven en je ziet hem niet. dat is nog het beste! Hij versmelt met je iPhone en dat is precies hoe het moet zijn.

Review van: G Rammelaere

29 april 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Super uitvinding... Geniet langer van je nieuwe iPhone

Meerwaarde voor je toestel, geniet langer van je nieuwe iPhone.

Review van: C sluimer

18 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

meer dan uitstekend en prima verpakt

Naast dat dit product uitstekend is kan ik iedereen Belsimpel aanraden.
Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling en het is uitstekend verpakt.

Review van: M.M. Kroes

12 maart 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima gadget.

Fijn zo'n extra bescherming voor m'n iphone. Dit is een prima gadget

‹ Terug naar Belsimpel.nl