Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus:

8,3
8 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Prijs-kwaliteit: 7,5
  • Pasvorm: 8,8
  • Ligging in de hand: 8,8
  • Design: 8,8
  • Bescherming: 7,5
10
5 stars
Fantastisch

goed

I Bolhuis | 15 augustus 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Is zeker een goede gelle case. De enige opmerking die ik kan maken is dat ik een volledig transparante case had verwacht en eigenlijk staan er heel kort tegen elkaar allemaal witte puntjes/bolletjes op. En dat zie je wil op een zwarte iphone.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Mooi hoesje voor een zeer mooie prijs

MK Visser | 9 augustus 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Het is een prachtig hoesje waardoor je telefoon mooi zichtbaar blijft. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed! Zeer tevreden met deze aankoop!

0
0

7,5
4 stars
Goed

Goed hoesje

M.M. Veldhuis | 30 juni 2019 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Goed hoesje als je kijkt naar prijs kwaliteit verhouding

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Goed hoesje

S.J.M. Schenkelaars | 11 november 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Goed hoesje

0
0

8,0
4 stars
Erg goed

een degelijke hoes, goed voor het eerste gebruik

klapm | 24 september 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Degelijke hoes.
Goed voor de start van de mobiel

0
1

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Past goed, doet zijn werk, wordt wel snel dof

Ymmy | 12 augustus 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Past prima, zit goed. In gebruik wel snel dof aan het worden waardoor mijn iPhone 8Plus Red niet meer zo mooi uitkomt. Voor nu even in het begin prima, maar ga wel zoeken naar een die mooier blijft

0
0

7,5
4 stars
Goed

Simpel hoesje

F Visser | 26 juni 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Makkelijk hoesje, precies wat je nodig hebt. Geen gekke flipcover die in de weg zit. Bijna geen extra gewicht

0
0

7,5
4 stars
Goed

Simpel, goed hoesje

J.P.M. Hoefnagel | 28 mei 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7 Plus/8 Plus

Voor degene die niet teveel geld uit wil geven maar toch behoefte heeft aan een telefoonhoesje. De uitsnede voor de oplader aan de onderkant had eventueel iets ruimer gekund, nu passen alleen de officiele apple opladers er moeiteloos in.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl