Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8 klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 7/8:

9,0
24 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: R.A. Kempen

18 december 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Fijn onopvallend hoesje

Past perfect en de schoonheid van het toestel blijft op deze manier volledig zichtbaar.

Review van: CLAIRE Jones

30 september 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Goed beschermend telefoonhoesje.

Het hoesje is dik en beschermd de telefoon goed. Het heeft een anti-slip buitenkant waardoor hij goed in je handen blijft zitten. Alleen heeft het hoesje wel heel kleine stippeltjes erop zitten waardoor hij niet helemaal doorzichtig is wat jammer is kaar niet storend. Ik ben wel heel bij met mijn aankoop.

Review van: Han

23 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Lekker doen, soepel en makkelijk om de mobiel te doen

Zoals een gelly case hoort te zijn. Licht, soepel en goede pasvorm. Makkelijk om de mobiel te doen. Verder niets op aan te merken.

Review van: AHR Bootsma

23 augustus 2018

6,0
3 sterren

Functioneel en simpel

Prima hoesje

Review van: L Zorn

7 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Top

Voelt goed aan, iPhone komt nog steeds goed tot zín recht

Review van: Dennis

14 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel maar degelijk hoesje!

Simpel, stevig hoesje. Prima prijs-kwaliteitverhouding !

Review van: JAN neys

7 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

perfecte case voor je iphone

Heb zelf de rode iPhone gekocht en dan wil je die zeker niet achter een case gaan verstoppen, deze clear case is een perfecte match tussen bescherming en toch je iPhone niet te verstoppen

Review van: C Veenhof

28 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Stevig hoesje

Het hoesje is heel stevig en dik (niet zo dik dat het er lelijk uit ziet) en zorgt voor goede bescherming, wel is hij wat duur, maar dat kan ook wel voor deze kwaliteit. Ook is hij goed doorzichtig en niet met een gek kleurtje.

Review van: M.H. Kaat

3 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Een goed hoesje

Dut hoesje past precies om mijn telefoon en beschermt hem goed.

Review van: I Minderhoud

19 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Mooie, slanke case

Deze case houdt het design van je telefoon intact. De case is slank en doorzichtig en past goed.

Review van: M Soares Lopes

12 april 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Fijne hoesje

Mooi en handig telefoon hoesje.

Review van: A.J.M.G. Pluis

17 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

mooi en degelijk hoesje

Mooie vormgeving, makkelijk aan te brengen, doorzichtig en bijna onzichtbaar.

Review van: H.H. Bosma

12 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

goeie bescherming voor je telefoon!

het hoesje behoud de mooie kleur van je telefoon doordat hij onzichtbaar is en hij zit goed strak om je telefoon echt een goede aankoop TOP!!

Review van: X pichotte

11 januari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Mooi en handig telefoon hoesje!

Het hoesje beviel mij meteen! Ik kon hem makkelijk aanbrengen aan mijn telefoon! Hij ziet er ook heel fraai uit op je telefoon! Zeker aan aanrader als je op zoek bent naar een leuk hoesje!

Review van: Purf

23 oktober 2017

4,0
2 sterren

Net te klein voor iPhone 8

Ik heb deze case gekocht voor een iPhone 8, en de case past wil, maar de iPhone steekt net iets naar voor in de case.
Dit wil zeggen dat de iPhone met het glas op de tafel ligt ipv op de rand van de case te rusten
Als de iPhone dan valt, is die duidelijk minder beschermd.

Review van: Anoniem

15 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel hoesje, hopelijk gaat hij lang mee

Hoesje pastte perfect, maar niet heel stevig. Aangezien ik hem bij de telefoon kocht kostte hij maar een tientje en dan is de kwaliteit prima.

Review van: Hummelink

12 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

eenvoudig en makkelijk

eenvoudig doorzichtig hoesje zodat de uitstraling van de telefoon zichtbaar blijft. makkelijk in gebruik

Review van: Sterre

27 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

fijn hoesje

Fijn hoesje, past goed en komt over de rand van het telefoonscherm

Review van: B. Kolk

29 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn hoesje

Sluit goed aan op de randen van de iphone.

Review van: E.P.B. de Kleijn

13 april 2017

6,0
3 sterren

prima passend hoesje

geen apple product dus ben benieuwd naar de kwaliteit op langere termijn.
Ziet er goed en degelijk uit.

Review van: Hann

19 februari 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

prima Case

Case die de telefoon mooi tot zijn recht laat komen. Bovenrand had van mij wat dikker gemogen zodat het scherm (met protector) helemaal vrij zou liggen.

Review van: Anoniem

30 januari 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Basic Hoesje

Doet wat het moet doen. Siliconen voelt een tikje goedkoop aan en wordt snel vuil en krast makkelijk. Beschermt telefoon prima.

Review van: J Numan

17 januari 2017

6,0
3 sterren

net te strak hoesje

het hoesje past net niet lekker om mijn nieuwe iPhone 7. het soortgelijke hoesje om de 6 past veel lekkerder. Verder doet ie wat ie moet doen.

Review van: Rob

18 december 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede en betaalbare bescherming

Pasvorm goed voor de Iphone 7 ... beschermt de iphone goed ... randen steken iets hoger waardoor hij ook omgedraaid op het scherm, op een vlakke tafel, niet het scherm raakt .. zelfde voor de camera aan de achterzijde ...

‹ Terug naar Belsimpel.nl