Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE:

8,1
15 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Prijs-kwaliteit: 8,7
  • Pasvorm: 7,7
  • Ligging in de hand: 7,7
  • Design: 7,7
  • Bescherming: 8,7
10
5 stars
Fantastisch

Uitstekend

HALIL Kaynak | 2 augustus 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Goede pasvorm en uitstekende kwaliteit

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Zeer goede doorzichtige bumper voor iPhone SE

R van Laar | 18 juli 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

De case is volledig transparant. Aan de achterkant onderaan staat een klein zwart logo. In vergelijking met andere bumpers voor iPhones heeft deze een iets hogere opstaande rand bij het scherm. Dat is prettig vanwege bescherming tegen krassen.

Alle knoppen aan de zijkanten, achterkant (camera, flitser) en onderkant zijn goed te gebruiken door de uitsparingen in de bumper. Echter de volume knoppen kunnen wat lastiger te bedienen zijn als je grotere handen/vingers hebt.

Aan de onderkant is er één grote uitsparing in de bumper voor de speakers, oplader en 3,5 mm jack. De bumper voelt hier alsof deze niet volledig glad is afgewerkt.

Over het algemeen heel tevreden met deze bumper. In combinatie met een screen protector is het een zeer goede bescherming van je telefoon zonder grote hoesjes waar je telefoon dikker en zwaarder van wordt.

0
0

7,5
4 stars
Goed

mooie bescherming voor toestel

Dick uit Raamsdonksveer | 11 maart 2018 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Mooi transparante hoes.
Zal moeten blijken hoe sterk het hoesje is.

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Mooi hoesje

J C B v.d.H | 6 november 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Dec apple maakt het af

0
0

8,5
4,5 stars
Erg goed

Prima beschermhoesje voor iPhone SE

Mai | 30 september 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Mooi transparant beschermhoesje voor mijn iPhone SE. Past goed en was gemakkelijk aan te brengen. Wel hadden de randen voor mij iets verder boven het telefoonscherm uit mogen steken, zodat bij een val het scherm wat beter beschermd wordt.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

goed hoesje

Pennings | 8 september 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

fijn doorzichtig hoesje met een antislip achterkant ligt goed in de hand

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Mooi maar na verloop van tijd treed verkleuring op.

John | 4 september 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Een prima case, mooi en strak rond het toestel. Echter nu 3 maandjes in bezit en het mooie is er wel vanaf. De heldere transparante kleur heeft plaatsgemaakt voor een vergeelde case. Jammer want dat doet toch afbreuk aan het algemeen esthetisch aspect van je combo telefoon/case. Dat neemt niet weg dat de case doet waar deze voor bedoeld is, het beschermen van je iPhone.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Mooi goedkoop en handig hoesje.

B. Alblas | 22 augustus 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Mooi goedkoop en handig hoesje.

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Simpel en degelijk

Paul Lieverse | 9 augustus 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Heel handzaam, door opstaande rand is scherm toch beschermd

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Simpel en degelijk

PJ Lieverse | 9 augustus 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Voldoet!@ Door opstaande rand is scherm ook beschermd

0
0

10
5 stars
Fantastisch

De telefoon blijft mooi zichtbaar

WAME Pieters | 25 juni 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Doorzichtigheid van de gellcase zorgt dat de telefoon mooi zichtbaar blijft.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Mooie bescherming voor je telefoon.

I. van Roon | 29 april 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Strak en sluit mooi aan als bescherming voor je telefoon.

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Goed passend en stoer hoesje

W.A. Besselsen | 4 maart 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Dit hoesje past prima om de Iphone 5, 5S en mijn SE. Ziet er stoer uit en beschermd goed.
En helemaal volgens afspraak en keurig snel geleverd door Belsimpel.nl!

0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

Slap hoesje. Dunne achterkant.

J.C | 18 januari 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Ik adviseer dit hoesje Niet!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Mooi en functioneel

Just2b | 6 januari 2017 over de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE

Er is geen ander 'hoesje' welke ik voor mijn iPhone wil want de schoonheid van het design mag niet teniet worden gedaan. Met deze Gelly Case bewaar je de 'look' van je iPhone maar met de geruststellende gedachte dat hij beter beschermd je vergezeld tijdens je dagelijkse bezigheden.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl