Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Gelly Case Clear Apple iPhone 5/5S/SE:

8,0
15 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 7,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: HALIL Kaynak

2 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekend

Goede pasvorm en uitstekende kwaliteit

Review van: R van Laar

18 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Zeer goede doorzichtige bumper voor iPhone SE

De case is volledig transparant. Aan de achterkant onderaan staat een klein zwart logo. In vergelijking met andere bumpers voor iPhones heeft deze een iets hogere opstaande rand bij het scherm. Dat is prettig vanwege bescherming tegen krassen.

Alle knoppen aan de zijkanten, achterkant (camera, flitser) en onderkant zijn goed te gebruiken door de uitsparingen in de bumper. Echter de volume knoppen kunnen wat lastiger te bedienen zijn als je grotere handen/vingers hebt.

Aan de onderkant is er één grote uitsparing in de bumper voor de speakers, oplader en 3,5 mm jack. De bumper voelt hier alsof deze niet volledig glad is afgewerkt.

Over het algemeen heel tevreden met deze bumper. In combinatie met een screen protector is het een zeer goede bescherming van je telefoon zonder grote hoesjes waar je telefoon dikker en zwaarder van wordt.

Review van: Dick uit Raamsdonksveer

11 maart 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

mooie bescherming voor toestel

Mooi transparante hoes.
Zal moeten blijken hoe sterk het hoesje is.

Review van: J C B v.d.H

6 november 2017

6,0
3 sterren

Mooi hoesje

Dec apple maakt het af

Review van: Mai

30 september 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima beschermhoesje voor iPhone SE

Mooi transparant beschermhoesje voor mijn iPhone SE. Past goed en was gemakkelijk aan te brengen. Wel hadden de randen voor mij iets verder boven het telefoonscherm uit mogen steken, zodat bij een val het scherm wat beter beschermd wordt.

Review van: Pennings

8 september 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

goed hoesje

fijn doorzichtig hoesje met een antislip achterkant ligt goed in de hand

Review van: John

4 september 2017

6,0
3 sterren

Mooi maar na verloop van tijd treed verkleuring op.

Een prima case, mooi en strak rond het toestel. Echter nu 3 maandjes in bezit en het mooie is er wel vanaf. De heldere transparante kleur heeft plaatsgemaakt voor een vergeelde case. Jammer want dat doet toch afbreuk aan het algemeen esthetisch aspect van je combo telefoon/case. Dat neemt niet weg dat de case doet waar deze voor bedoeld is, het beschermen van je iPhone.

Review van: B. Alblas

22 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Mooi goedkoop en handig hoesje.

Mooi goedkoop en handig hoesje.

Review van: Paul Lieverse

9 augustus 2017

6,0
3 sterren

Simpel en degelijk

Heel handzaam, door opstaande rand is scherm toch beschermd

Review van: PJ Lieverse

9 augustus 2017

6,0
3 sterren

Simpel en degelijk

Voldoet!@ Door opstaande rand is scherm ook beschermd

Review van: WAME Pieters

25 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

De telefoon blijft mooi zichtbaar

Doorzichtigheid van de gellcase zorgt dat de telefoon mooi zichtbaar blijft.

Review van: I. van Roon

29 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Mooie bescherming voor je telefoon.

Strak en sluit mooi aan als bescherming voor je telefoon.

Review van: W.A. Besselsen

4 maart 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Goed passend en stoer hoesje

Dit hoesje past prima om de Iphone 5, 5S en mijn SE. Ziet er stoer uit en beschermd goed.
En helemaal volgens afspraak en keurig snel geleverd door Belsimpel.nl!

Review van: J.C

18 januari 2017

2,0
1 ster

Slap hoesje. Dunne achterkant.

Ik adviseer dit hoesje Niet!

Review van: Just2b

6 januari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Mooi en functioneel

Er is geen ander 'hoesje' welke ik voor mijn iPhone wil want de schoonheid van het design mag niet teniet worden gedaan. Met deze Gelly Case bewaar je de 'look' van je iPhone maar met de geruststellende gedachte dat hij beter beschermd je vergezeld tijdens je dagelijkse bezigheden.

‹ Terug naar Belsimpel.nl