Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy S7 2-Pack klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy S7 2-Pack:

4,0
17 geverifieerde reviews
2 sterren
  • Vormgeving: 3,0
  • Degelijkheid: 5,0
  • Mogelijkheden: 4,0
  • Gebruiksgemak: 5,0
  • Geluidskwaliteit: 4,0

Review van: BERT Zaman

27 juli 2019

4,0
2 sterren

Goede kwaliteit. Slechte afmetingen...

Er zat een doekje en een zeer degelijke kaart bij voor de belletjes weg te werken. Qualiteit is het wel. Jammer dat de afmeting niet juist is. Het beschermd niet volledig het scherm waardoor je die irritante randjes krijgt opzij en vanboven tijdens het kijken. Aangezien het niet alles bedekt is er kans op krasjes op het echte scherm.

Review van: E.M.J. Zegger

21 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

fijn dat je er een op reserve hebt

je krijgt er 2 bij de bestelling, het is ook niet echt glas maar een soort hard plastic maar hij pakt niet het hele scherm

Review van: N De Koning

29 december 2017

4,0
2 sterren

Screen protector veel te smal

Screenprotector besteld voor Samsung s7 Staat op verpakking voor s7 maar aan de zijkanten heb ik aan elke kant 2mm over. Dat werkt niet fijn en nog kans op krassen.

Review van: C.I. Kouwenhoven

7 november 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede screenprotector, maar wat smaller dan het scherm

Goede screenprotector, die ik niet zo gemakkelijk te bevestigen vond, doordat het een dunne soepele folie betreft. Sympathiek dat er daarom 2 velletjes in de verpakking zitten.
Doordat de Samsung Galaxy S7 aan de zijkanten wat rond wegloopt, is ervoor gekozen de protector wat smaller te maken dan de breedte van het scherm (ongeveer 2 3 mm aan beide kanten).
Persoonlijk vind ik dit niet zo'n fijne oplossing en heb ik liever een folie die zich over de hele breedte voegt naar de vorm van het toestel.
De degelijkheid kan ik nog niet beoordelen, omdat ik het toestel pas een paar dagen in huis heb.

N.B. Ik moet blijkbaar alle criteria beoordelen alvorens ik de review kan versturen. Ik heb al aangegeven dat ik de degelijkheid nog niet kan beoordelen en 'Mogelijkheden' en 'Geluidskwaliteit' zijn natuurlijk niet van toepassing op dit product.
Om de review te kunnen verzenden heb ik de 3 laatste aspecten met 3 sterren beoordeeld, maar eigenlijk moeten die uit de review worden geschrapt.

Review van: Vic

5 augustus 2017

6,0
3 sterren

Past niet, de randjes blijven onbedekt

Let op: de randjes van je S7 blijven onbedekt. Omdat de S7 afbuigende randen heeft, en deze screenprotector dat niet heeft, zullen er aan alle zijden randjes over blijven die niet bedekt zijn met de protector.

Als je het volledige scherm wilt beschermen kun je beter een "Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Samsung Galaxy S7" kopen.

Review van: J. van Slooten

3 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Werkt makkelijk, plakt makkelijk op de juiste plek.

Werkt makkelijk, plakt makkelijk op de juiste plek.

Review van: H Karsdorp

21 maart 2017

2,0
1 ster

Slecht Te klein voor het scherm.

Dit Screenprotector voor de Samsung S7 is te klein voor het scherm. aan beide kanten wordt er 1 cm niet beschermd waar door je ook als je een wit scherm hebt soort zwarte randen hebt staan

Review van: Anoniem

4 januari 2017

2,0
1 ster

bedekt maar 80% van het scherm en plakt niet goed en heeft lelijke lijmresten

Erg slecht product bedekt maar 80% van het scherm en plakt niet goed en heeft lelijke lijmresten

Review van: M. Bovenkamp

29 november 2016

4,0
2 sterren

Slechte en niet aansluitende screemprotector

De screenprotector is veel te klein, echt een miskoop. Ik heb zelfs gemaild met de vraag of ik niet per ongeluk een verkeerde screenprotector heb ontvangen. Dat hij wat kleiner is omdat het scherm rond afloopt, is tot daar aan toe, maar er blijft aan beide kanten circa een halve cm over en er loopt dus een streep over je beeld aan beide kanten. Kan meteen de prullenbak in, echt waardeloos.

Review van: A.C.M. Heyms

14 september 2016

2,0
1 ster

Waardeloze screenproductor

Denk je slim te zijn om direct een screenprotector mee te bestellen is deze veel te klein. Zowel boven, onder, links en rechts is er ruimte over. Omdat de screen protector veel te klein is is het ook nog eens zeer lastig om deze goed in het midden aan te brengen, daarom was het goed dat er 2 in de verpakking zaten.

Review van: Edwin

31 augustus 2016

2,0
1 ster

Te klein, past niet bij S7

De protector is niet breed genoeg voor de S7. Links en rechts ongeveer 3mm te weinig. Dit stoort enorm op het scherm.

Review van: J.W. van Luenen

20 augustus 2016

6,0
3 sterren

Te klein

Prima product, al is het eigenlijk te klein, er is aan beide kanten van het scherm nog zo'n halve cm van het scherm niet beschermd.

Review van: Marloes

21 juli 2016

2,0
1 ster

Veels te smal!

Naast de Samsung Galaxy S7 kon je ook gelijk er voor kiezen om accessoires mee te bestellen. Op zich ideaal!
Deze screenprotector aangevinkt, maar was helaas geen goede keus.
Deze is namelijk veels te SMAL, waardoor aan beide kanten een hele rand van je scherm niet bedekt is. Kortom, je hebt er niks aan! Het schiet zijn doel totaal voorbij.
Geen aanrader!

Review van: Teleurgestelde Koper

16 juli 2016

2,0
1 ster

Geen waardevolle aankoop

De screenprotector past, zoals velen voor mij al vertellen, niet in zijn geheel op het toestel. Dit ziet er apart uit en doet het design van de Galaxy S7 tekort. Voor deze prijs krijg je een screenprotector met weinig kwaliteit die niet aan zijn definitie kan voldoen.

Review van: J Koster

27 mei 2016

2,0
1 ster

Veel te klein

De screenprotector dekt niet het gehele scherm af. Daardoor is een rand van ongeveer 2 milimeter rondom je screenprotector onbeschermd en dat ziet er niet uit. Ik zou verder zoeken naar een variant die wel past op de S7.

Review van: M.W.P. van Es

27 mei 2016

4,0
2 sterren

Paste niet

In mijn geval paste de screenprotector niet, deze is te smal terwijl er toch Galaxy S7 op staat.

Review van: Stefan

15 mei 2016

2,0
1 ster

Waardeloze screenprotector

Bij het bestellen van mijn Samsung S7 direct enkele accessoires mee besteld waaronder deze screenprotectors.
Helaas zijn de screenprotectors volkomen nutteloos. De screenprotector bedekt namelijk niet het gehele scherm, waardoor er nog steeds krassen op het scherm kunnen ontstaan en het swipen niet prettig werkt.
Mijn advies is dus om naar een andere screenprotector op zoek te gaan die wel het volledige scherm bedekt (ik weet inmiddels dat deze er wel zijn).

‹ Terug naar Belsimpel.nl