Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack:

7,0
10 geverifieerde reviews
3.5 sterren
Goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 7,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: JC de Bruin

6 juli 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Perfect

Ook hier is dochter erg blij mee!!

Review van: Bruin

10 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende kwaliteit

Screenprotector is gemakkelijk op het toestel te plaatsen en zit uitstekend.
Geen gekke blaasjes er onder.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review van: S.J.M. Schenkelaars

11 november 2018

2,0
1 ster

Niet zoals verwacht

Ik heb een nieuwe iPhone 7 plus gekocht en daarbij ook deze screenprotector. Ontzettend veel bubbels kwamen eronder en kreeg ze er niet allemaal uit. Begrijp me niet verkeerd hij is op goede wijze aangebracht.

Review van: Ymmy

12 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Makkelijk aan te brengen, bediening blijft goed gaan

Prima screenprotector die zijn werk doet. De 'feel' van het toestel is iets minder glad, maar als je af en toe en droog brillendoekje over je scherm haalt is het prima. Valt wel nets iets binnen je scherm waardoor je iets ronde rand overhoudt

Review van: BAM Berendsen

27 juli 2018

6,0
3 sterren

Niet de geschikte folie voor Appele.

Kwaliteit valt mij tegen van dit product.
Heb alle twee screenprotectors gebruikt en er blijven luchtbelletjes/ blaasjes onder de folie zitten. Wat je ook doet het gaat niet weg. 😕

Review van: M.P.G. van de Werf

16 mei 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

goede screenprotector

Makkelijk aan te brengen en zeker niet te duur

Review van: E Rottier

15 mei 2018

10
5 sterren
Fantastisch

top beschermlaagje

blijft lang zitten en beschermt goed!

Review van: Dhemi

20 december 2017

4,0
2 sterren

Waardeloos

Bij het aanbrengen van het folie kwamen er, hoe schoon en stofvrij ik het scherm ook maakte, toch stofjes onder. De uitleg was dan ook wat karig. Aangezien mijn telefoon net nieuw is wil ik deze goed beschermen, daarom heb ik de eerste (mislukte) folie eraf gehaald. Vervolgens direct de tweede moeten gebruiken waar weer precies hetzelfde gebeurde. Nu zitten er weer belletjes onder en zelfs al een kras terwijl er nog niks mee gedaan is.

Review van: J.P.M. Hoefnagel

28 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Doet wat het moet doen.

Je krijgt twee screenprotectors. Redelijk moeilijk op te plakken op zo'n grote telefoon, maar doet zijn werk verder prima. De randen blijven wel bloot liggen.

Review van: APFX geenen

15 oktober 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Prima screensaver

Voldoet aan de wensen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl