Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack:

7,5
10 geverifieerde reviews
4 sterren
Goed
  • Prijs-kwaliteit: 7,5
  • Pasvorm: 7,5
  • Bevestiging: 7,8
  • Zichtbaarheid scherm: 7
  • Krasbestendigheid: 7,5
9,5
5 stars
Fantastisch

Perfect

JC de Bruin | 6 juli 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Ook hier is dochter erg blij mee!!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Uitstekende kwaliteit

Bruin | 10 juni 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Screenprotector is gemakkelijk op het toestel te plaatsen en zit uitstekend.
Geen gekke blaasjes er onder.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

0
0

4,5
2,5 stars
Beoordeling

Niet zoals verwacht

S.J.M. Schenkelaars | 11 november 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Ik heb een nieuwe iPhone 7 plus gekocht en daarbij ook deze screenprotector. Ontzettend veel bubbels kwamen eronder en kreeg ze er niet allemaal uit. Begrijp me niet verkeerd hij is op goede wijze aangebracht.

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Makkelijk aan te brengen, bediening blijft goed gaan

Ymmy | 12 augustus 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Prima screenprotector die zijn werk doet. De 'feel' van het toestel is iets minder glad, maar als je af en toe en droog brillendoekje over je scherm haalt is het prima. Valt wel nets iets binnen je scherm waardoor je iets ronde rand overhoudt

0
0

6,0
3 stars
Beoordeling

Niet de geschikte folie voor Appele.

BAM Berendsen | 27 juli 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Kwaliteit valt mij tegen van dit product.
Heb alle twee screenprotectors gebruikt en er blijven luchtbelletjes/ blaasjes onder de folie zitten. Wat je ook doet het gaat niet weg. 😕

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

goede screenprotector

M.P.G. van de Werf | 16 mei 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Makkelijk aan te brengen en zeker niet te duur

0
0

10
5 stars
Fantastisch

top beschermlaagje

E Rottier | 15 mei 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

blijft lang zitten en beschermt goed!

0
0

4,5
2,5 stars
Beoordeling

Waardeloos

Dhemi | 20 december 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Bij het aanbrengen van het folie kwamen er, hoe schoon en stofvrij ik het scherm ook maakte, toch stofjes onder. De uitleg was dan ook wat karig. Aangezien mijn telefoon net nieuw is wil ik deze goed beschermen, daarom heb ik de eerste (mislukte) folie eraf gehaald. Vervolgens direct de tweede moeten gebruiken waar weer precies hetzelfde gebeurde. Nu zitten er weer belletjes onder en zelfs al een kras terwijl er nog niks mee gedaan is.

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Doet wat het moet doen.

J.P.M. Hoefnagel | 28 mei 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Je krijgt twee screenprotectors. Redelijk moeilijk op te plakken op zo'n grote telefoon, maar doet zijn werk verder prima. De randen blijven wel bloot liggen.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Prima screensaver

APFX geenen | 15 oktober 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 Plus/8 Plus 2-Pack

Voldoet aan de wensen.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl