Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8 2-Pack klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8 2-Pack:

8,0
23 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 7,0
  • Gebruiksgemak: 7,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: F Duijnhouwer

30 oktober 2018

6,0
3 sterren

Bubbel

Er zit nog een bubbeltje onder de screenprotector wat ik niet weg krijg.

Review van: R Mulder

16 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon goed

Makkelijk in gebruik en toepasbaar voor IPhone 7 en 8

Review van: Rosa P

2 oktober 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede screenprotector! Alleen aanbrengen lastig

Screenprotector doet wat het moet doen. Het aanbrengen is alleen lastig en ik krijg sommige luchtbubbels er gewoon niet echt uit. Misschien als ik er nog 10 minuten voor het uitgetrokken, maar dat vond ik een beetje tijdsverspilling. Mijn telefoon doet het er niet minder om! En het valt niet echt op. Dus prima aankoop.

Review van: AHR Bootsma

23 augustus 2018

6,0
3 sterren

Simpele screenprotector

Simpele protector maar ik vind het eigenlijk een te kleine protector.

Review van: R

17 augustus 2018

2,0
1 ster

Troep

Het gaat er niet makkelijk op en je houdt heel veel luchtbellen over. Nu ben ik zeer nauwkeurig en handig maar mij lukt het niet goed. Ik vond het zonde van mijn geld.

Review van: S. Berkhout

8 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Mooie stevige protector

Goede stevige screenprotector,

Review van: M. van der Pluijm-van der Graaf

29 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geen schermbeschadigingen meer

Beetje nauwkeurig werkje om erop te plakken, maar als hij eenmaal zit is het top! Voelt als een normaal scherm, reageerde als een normaal scherm...alleen biedt wel optimale bescherming!

Review van: Dennis

14 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon goed.

Wat moet je zeggen over een screenprotector: 2 in 1 pack en doet wat ie moet doen. Handig aan te brengen en blijft zitten!

Review van: JAN neys

7 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

voldoende bescherming

Screenprotector niet het makkelijkst om aan de brengen, maar voldoende dik en degelijk om krassen te voorkomen en de telefoon te beschermen.

Review van: PLMA Hollevoet

7 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goed

Super

Review van: C Veenhof

28 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Goed berschemlaagje

Ik vind het een goede protector, alleen is het niet heel handig dat je hem er zelf nog op moet plakken als je hem bij je nieuwe telefoon koopt. Je plakt hem namelijk al gauw schuin. Verder is het schermpje wel heel stevig en geeft hij een goede bescherming. Ik raad hem zeker aan.

Review van: J.P Kool

5 april 2018

2,0
1 ster

Waardeloos

Lucht moeilijk weg te krijgen.

Review van: M leander

22 februari 2018

2,0
1 ster

Past niet te klein voor iPhone 8

Het product is compleet er zit een pasje en een doekje bij om de screen protector zo goed mogelijk te plaatsen. Alleen de screenprotector is een stuk kleiner dan de telefoon zelf.

Review van: SGM Broersen

2 februari 2018

6,0
3 sterren

Prima folie

Mooie folie makkelijk te plakken. Ben even benieuwd naar de levensduur. Voelt iets minder degelijk aan dan de folies van Gecko maar alsnog in orde.

Review van: L.B. Lunenburg

13 januari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Altijd verstandig zon screenprotector

Ideaal zon screenprotector. Zo blijft de conditie van je scherm goed beschermd. Wel fijn dat je 2 van die screenprotectors krijgt, want het is nog knap lastig om hem zonder luchtbelletjes op je scherm te krijgen.

Review van: YVES De Witte

30 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prijs qualiteit super gewoon

Je hebt direct 2 beschermglaasjes voor de prijs van 1.

Review van: D Knijnenburg

3 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

mooi!!

netjes verpakt samen met de Iphone8

Review van: I Leroy

31 juli 2017

6,0
3 sterren

Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 2-Pack

Heb de 2 screenprotectors al gebruikt. Eerste poging was mislukt en zat vol stof. de poging was beter maar toch nog enkele luchtbelletjes te zien

Review van: B. Kolk

29 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Strakke protector

Strakke protector wel aan de dunne kant dus ik hoop dat hij iets hebben kan als ik mijn toestel laat vallen. Ook weer een super snelle levering van Belsimpel!!

Review van: E.P.B. de Kleijn

13 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

prima passende cover

geen apple product dus ben benieuwd op de langere termijn.
Ziet er goed uit, past prima. bevestigen altijd lastig.
voor die prijs, in vergelijing met apple, tot op heden top

Review van: Anoniem

30 januari 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel maar functioneel

Prima cover, relatief makkelijk op te brengen. Even lastig om alle bubbels eraf te krijgen. Groot nadeel is dat de microvezel doek erg pluist waardoor ik nu op mijn net nieuwe telefoon alsnog stofjes onder de cover heb zitten. Erg jammer.

Review van: Latupeirissa

13 december 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Prima protector

Een prima screen protector en makkelijk aan te brengen op je Iphone 7.

Review van: Marijk

19 oktober 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn dat er twee in zitten

Voor die kleine prijs was ik verrast dat er twee screenprotectors in zaten. Helemaal goed en simpel te bevestigen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl