Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8 2-Pack klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8 2-Pack:

7,0
31 geverifieerde reviews
3.5 sterren
Goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 7,0
  • Mogelijkheden: 7,0
  • Gebruiksgemak: 7,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: Marjolein

15 juli 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Perfecte bescherming scherm, aanrader

Gemakkelijk zelf aan te brengen en sluit mooi aan. Niet tot aan de randjes, maar dat is juist perfect: zo kan mijn case er gewoon omheen en is mijn toestel dus perfect beschermd!

Review van: @

1 juni 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Product wel in één keer goed aanbrengen!

Product in één keer goed aanbrengen, anders krijg je luchtbellen.

Review van: M.P.J. Nooten

22 mei 2019

4,0
2 sterren

Matige screenprotector

De protector lijkt te klein voor het scherm.
Heb vaker protectors erop gezet. Bij deze had ik er 2 nodig voor hij goed zat. Gelukkig zaten er 2 in het pak.

Review van: Xander Schim

23 maart 2019

6,0
3 sterren

Goede Screenprotector

De screenprotector die ik binnen heb gekregen zat goed verpakt in een kartonnen omhulsel. Er was duidelijk aangegeven hoe ik het product moest gebruiken en wat de 1e stap was en wat de 2e. Toch heb ik wel problemen ondervonden met de luchtbellen onder mijn screenprotector. Ik heb (in mijn mening) precies gedaan wat op het etiket stond alleen had ik nog op het einde 3 luchtbellen eronder omdat er kleine gaatjes zaten op die plekken van de screenprotector waardoor er lucht onder kwam. Hij is wel erg dun wat fijn is in het gebruik en de vorm is ook perfect.

Review van: Apple fan

14 maart 2019

2,0
1 ster

Drama om aan te brengen

Dit product werd door Belsimpel geadviseerd bij mijn iPhone. Vandaag gelijk na uitpakken van mijn nieuwe iPhone 8 de protector proberen aan te brengen. Het kost de grootste moeite om het scherm met het meegeleverde doekje geheel stof vrij te krijgen. Het lijkt wel alsof het doekje stof vasthoudt en vervolgens weer terugwerpt als je het doekje er nog een keer langs haalt.
Als je vervolgens het eerste laagje weghaalt van de schermprotector, zit er al stof aan voordat je het kunt aanbrengen met een lelijk resultaat. De belletjes onder de protector laten zich ook zeer moeilijk verwijderen en het aanraken van de protector met de vingers laat lelijke sporen na. Ik kan zeggen dat mijn huis toch vrij schoon gehouden wordt en ik netjes mijn handen heb gewassen van te voren. Maar dat was toch een behoorlijk teleurstellend resultaat. Beide protectors zijn in de prullenbak belandt.
De pasvorm is op zich wel goed al had de protector naar mijn idee rondom nog iets meer van het scherm mee kunnen pakken.

Review van: J.W. van Olst

29 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Fijne dunne screenprotector

Dunne flexibele screenprotector. Moest hem wel opnieuw bevestigen doordat er een stofje tussen zat, was mijn eigen fout, maar het is mogelijk om hem opnieuw te plaatsen. Je ziet er niks van, super.

Review van: Meine

27 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Doet wat het moet doen

Bescherming van je scherm. Wel moeilijk om er geen bellen in te krijgen en ook moeilijk om eruit te krijgen. Is mij niet gelukt.

Er zit een microvezel doekje en kaartje bij om het scherm schoon te maken en de bellen te verwijderen

Review van: JHM immers

12 januari 2019

2,0
1 ster

protector

helaas liggen na 3 min al beide in de bak gewoon niet kopen meer krassen op scherm door plastic veeg plaatje dan je je zou wensen. Vervelend om te zeggen maar de euros gewoon in de bak dus. Ik heb een iphone se die al 1 jaar zonder bescherm scherm is waar geen krasje op staat duuuus !

Review van: F Duijnhouwer

30 oktober 2018

6,0
3 sterren

Bubbel

Er zit nog een bubbeltje onder de screenprotector wat ik niet weg krijg.

Review van: R Mulder

16 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon goed

Makkelijk in gebruik en toepasbaar voor IPhone 7 en 8

Review van: Rosa P

2 oktober 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede screenprotector! Alleen aanbrengen lastig

Screenprotector doet wat het moet doen. Het aanbrengen is alleen lastig en ik krijg sommige luchtbubbels er gewoon niet echt uit. Misschien als ik er nog 10 minuten voor het uitgetrokken, maar dat vond ik een beetje tijdsverspilling. Mijn telefoon doet het er niet minder om! En het valt niet echt op. Dus prima aankoop.

Review van: AHR Bootsma

23 augustus 2018

6,0
3 sterren

Simpele screenprotector

Simpele protector maar ik vind het eigenlijk een te kleine protector.

Review van: R

17 augustus 2018

2,0
1 ster

Troep

Het gaat er niet makkelijk op en je houdt heel veel luchtbellen over. Nu ben ik zeer nauwkeurig en handig maar mij lukt het niet goed. Ik vond het zonde van mijn geld.

Review van: S. Berkhout

8 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Mooie stevige protector

Goede stevige screenprotector,

Review van: M. van der Pluijm-van der Graaf

29 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geen schermbeschadigingen meer

Beetje nauwkeurig werkje om erop te plakken, maar als hij eenmaal zit is het top! Voelt als een normaal scherm, reageerde als een normaal scherm...alleen biedt wel optimale bescherming!

Review van: Dennis

14 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon goed.

Wat moet je zeggen over een screenprotector: 2 in 1 pack en doet wat ie moet doen. Handig aan te brengen en blijft zitten!

Review van: JAN neys

7 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

voldoende bescherming

Screenprotector niet het makkelijkst om aan de brengen, maar voldoende dik en degelijk om krassen te voorkomen en de telefoon te beschermen.

Review van: PLMA Hollevoet

7 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goed

Super

Review van: C Veenhof

28 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Goed berschemlaagje

Ik vind het een goede protector, alleen is het niet heel handig dat je hem er zelf nog op moet plakken als je hem bij je nieuwe telefoon koopt. Je plakt hem namelijk al gauw schuin. Verder is het schermpje wel heel stevig en geeft hij een goede bescherming. Ik raad hem zeker aan.

Review van: J.P Kool

5 april 2018

2,0
1 ster

Waardeloos

Lucht moeilijk weg te krijgen.

Review van: M leander

22 februari 2018

2,0
1 ster

Past niet te klein voor iPhone 8

Het product is compleet er zit een pasje en een doekje bij om de screen protector zo goed mogelijk te plaatsen. Alleen de screenprotector is een stuk kleiner dan de telefoon zelf.

Review van: SGM Broersen

2 februari 2018

6,0
3 sterren

Prima folie

Mooie folie makkelijk te plakken. Ben even benieuwd naar de levensduur. Voelt iets minder degelijk aan dan de folies van Gecko maar alsnog in orde.

Review van: L.B. Lunenburg

13 januari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Altijd verstandig zo’n screenprotector

Ideaal zo’n screenprotector. Zo blijft de conditie van je scherm goed beschermd. Wel fijn dat je 2 van die screenprotectors krijgt, want het is nog knap lastig om hem zonder luchtbelletjes op je scherm te krijgen.

Review van: YVES De Witte

30 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prijs qualiteit super gewoon

Je hebt direct 2 beschermglaasjes voor de prijs van 1.

Review van: D Knijnenburg

3 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

mooi!!

netjes verpakt samen met de Iphone8

Review van: I Leroy

31 juli 2017

6,0
3 sterren

Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 2-Pack

Heb de 2 screenprotectors al gebruikt. Eerste poging was mislukt en zat vol stof. de poging was beter maar toch nog enkele luchtbelletjes te zien

Review van: B. Kolk

29 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Strakke protector

Strakke protector wel aan de dunne kant dus ik hoop dat hij iets hebben kan als ik mijn toestel laat vallen. Ook weer een super snelle levering van Belsimpel!!

Review van: E.P.B. de Kleijn

13 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

prima passende cover

geen apple product dus ben benieuwd op de langere termijn.
Ziet er goed uit, past prima. bevestigen altijd lastig.
voor die prijs, in vergelijing met apple, tot op heden top

Review van: Anoniem

30 januari 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel maar functioneel

Prima cover, relatief makkelijk op te brengen. Even lastig om alle bubbels eraf te krijgen. Groot nadeel is dat de microvezel doek erg pluist waardoor ik nu op mijn net nieuwe telefoon alsnog stofjes onder de cover heb zitten. Erg jammer.

Review van: Latupeirissa

13 december 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Prima protector

Een prima screen protector en makkelijk aan te brengen op je Iphone 7.

Review van: Marijk

19 oktober 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn dat er twee in zitten

Voor die kleine prijs was ik verrast dat er twee screenprotectors in zaten. Helemaal goed en simpel te bevestigen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl