Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack:

6,9
33 geverifieerde reviews
3,5 sterren
Beoordeling
  • Prijs-kwaliteit: 7
  • Pasvorm: 7,4
  • Bevestiging: 6,7
  • Zichtbaarheid scherm: 6,5
  • Krasbestendigheid: 7
2,5
1,5 star
Beoordeling

zeer slechte schermbeschermer

O Tilstra | 11 januari 2020 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

De screenprotector bevat twee stickers om los te halen. Eén van die stickers laat niet goed los, je houdt een kleverig stuk op je screenprotector. Ik durf het niet met stickerverwijderaar eraf te halen, ik weet niet of het scherm van de iphone daar wel tegen kan. Ik heb de screenprotector er weer af gehaald, zonde van de aankoop

0
0

3,5
2 stars
Beoordeling

meer lucht dan plastic

JT Howard | 1 november 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

de schermbeschermer is van slechte kwaliteit en de prijs niet waard. 3 leden van mijn familie konden het niet goed bevestigen. Ik gooide het weg.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Perfecte bescherming scherm, aanrader

Marjolein | 15 juli 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Gemakkelijk zelf aan te brengen en sluit mooi aan. Niet tot aan de randjes, maar dat is juist perfect: zo kan mijn case er gewoon omheen en is mijn toestel dus perfect beschermd!

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

Product wel in één keer goed aanbrengen!

@ | 1 juni 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Product in één keer goed aanbrengen, anders krijg je luchtbellen.

0
0

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Matige screenprotector

M.P.J. Nooten | 22 mei 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

De protector lijkt te klein voor het scherm.
Heb vaker protectors erop gezet. Bij deze had ik er 2 nodig voor hij goed zat. Gelukkig zaten er 2 in het pak.

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

Goede Screenprotector

Xander Schim | 23 maart 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

De screenprotector die ik binnen heb gekregen zat goed verpakt in een kartonnen omhulsel. Er was duidelijk aangegeven hoe ik het product moest gebruiken en wat de 1e stap was en wat de 2e. Toch heb ik wel problemen ondervonden met de luchtbellen onder mijn screenprotector. Ik heb (in mijn mening) precies gedaan wat op het etiket stond alleen had ik nog op het einde 3 luchtbellen eronder omdat er kleine gaatjes zaten op die plekken van de screenprotector waardoor er lucht onder kwam. Hij is wel erg dun wat fijn is in het gebruik en de vorm is ook perfect.

0
0

4,0
2 stars
Beoordeling

Drama om aan te brengen

Apple fan | 14 maart 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Dit product werd door Belsimpel geadviseerd bij mijn iPhone. Vandaag gelijk na uitpakken van mijn nieuwe iPhone 8 de protector proberen aan te brengen. Het kost de grootste moeite om het scherm met het meegeleverde doekje geheel stof vrij te krijgen. Het lijkt wel alsof het doekje stof vasthoudt en vervolgens weer terugwerpt als je het doekje er nog een keer langs haalt.
Als je vervolgens het eerste laagje weghaalt van de schermprotector, zit er al stof aan voordat je het kunt aanbrengen met een lelijk resultaat. De belletjes onder de protector laten zich ook zeer moeilijk verwijderen en het aanraken van de protector met de vingers laat lelijke sporen na. Ik kan zeggen dat mijn huis toch vrij schoon gehouden wordt en ik netjes mijn handen heb gewassen van te voren. Maar dat was toch een behoorlijk teleurstellend resultaat. Beide protectors zijn in de prullenbak belandt.
De pasvorm is op zich wel goed al had de protector naar mijn idee rondom nog iets meer van het scherm mee kunnen pakken.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Fijne dunne screenprotector

J.W. van Olst | 29 januari 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Dunne flexibele screenprotector. Moest hem wel opnieuw bevestigen doordat er een stofje tussen zat, was mijn eigen fout, maar het is mogelijk om hem opnieuw te plaatsen. Je ziet er niks van, super.

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Doet wat het moet doen

Meine | 27 januari 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Bescherming van je scherm. Wel moeilijk om er geen bellen in te krijgen en ook moeilijk om eruit te krijgen. Is mij niet gelukt.

Er zit een microvezel doekje en kaartje bij om het scherm schoon te maken en de bellen te verwijderen

0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

protector

JHM immers | 12 januari 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

helaas liggen na 3 min al beide in de bak gewoon niet kopen meer krassen op scherm door plastic veeg plaatje dan je je zou wensen. Vervelend om te zeggen maar de euros gewoon in de bak dus. Ik heb een iphone se die al 1 jaar zonder bescherm scherm is waar geen krasje op staat duuuus !

0
0

4,5
2,5 stars
Beoordeling

Bubbel

F Duijnhouwer | 30 oktober 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Er zit nog een bubbeltje onder de screenprotector wat ik niet weg krijg.

0
0

7,5
4 stars
Goed

Gewoon goed

R Mulder | 16 oktober 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Makkelijk in gebruik en toepasbaar voor IPhone 7 en 8

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Goede screenprotector! Alleen aanbrengen lastig

Rosa P | 2 oktober 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Screenprotector doet wat het moet doen. Het aanbrengen is alleen lastig en ik krijg sommige luchtbubbels er gewoon niet echt uit. Misschien als ik er nog 10 minuten voor het uitgetrokken, maar dat vond ik een beetje tijdsverspilling. Mijn telefoon doet het er niet minder om! En het valt niet echt op. Dus prima aankoop.

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

Simpele screenprotector

AHR Bootsma | 23 augustus 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Simpele protector maar ik vind het eigenlijk een te kleine protector.

0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

Troep

R | 17 augustus 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Het gaat er niet makkelijk op en je houdt heel veel luchtbellen over. Nu ben ik zeer nauwkeurig en handig maar mij lukt het niet goed. Ik vond het zonde van mijn geld.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Mooie stevige protector

S. Berkhout | 8 augustus 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Goede stevige screenprotector,

0
0

9,5
5 stars
Fantastisch

Geen schermbeschadigingen meer

M. van der Pluijm-van der Graaf | 29 juli 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Beetje nauwkeurig werkje om erop te plakken, maar als hij eenmaal zit is het top! Voelt als een normaal scherm, reageerde als een normaal scherm...alleen biedt wel optimale bescherming!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Gewoon goed.

Dennis | 14 juli 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Wat moet je zeggen over een screenprotector: 2 in 1 pack en doet wat ie moet doen. Handig aan te brengen en blijft zitten!

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

voldoende bescherming

JAN neys | 7 juli 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Screenprotector niet het makkelijkst om aan de brengen, maar voldoende dik en degelijk om krassen te voorkomen en de telefoon te beschermen.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Goed

PLMA Hollevoet | 7 juli 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Super

0
0

8,5
4,5 stars
Erg goed

Goed berschemlaagje

C Veenhof | 28 juni 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Ik vind het een goede protector, alleen is het niet heel handig dat je hem er zelf nog op moet plakken als je hem bij je nieuwe telefoon koopt. Je plakt hem namelijk al gauw schuin. Verder is het schermpje wel heel stevig en geeft hij een goede bescherming. Ik raad hem zeker aan.

0
0

2,5
1,5 star
Beoordeling

Waardeloos

J.P Kool | 5 april 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Lucht moeilijk weg te krijgen.

0
0

6,0
3 stars
Beoordeling

Past niet te klein voor iPhone 8

M leander | 22 februari 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Het product is compleet er zit een pasje en een doekje bij om de screen protector zo goed mogelijk te plaatsen. Alleen de screenprotector is een stuk kleiner dan de telefoon zelf.

0
0

5,5
3 stars
Beoordeling

Prima folie

SGM Broersen | 2 februari 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Mooie folie makkelijk te plakken. Ben even benieuwd naar de levensduur. Voelt iets minder degelijk aan dan de folies van Gecko maar alsnog in orde.

0
0

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Altijd verstandig zo’n screenprotector

L.B. Lunenburg | 13 januari 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Ideaal zo’n screenprotector. Zo blijft de conditie van je scherm goed beschermd. Wel fijn dat je 2 van die screenprotectors krijgt, want het is nog knap lastig om hem zonder luchtbelletjes op je scherm te krijgen.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Prijs qualiteit super gewoon

YVES De Witte | 30 december 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Je hebt direct 2 beschermglaasjes voor de prijs van 1.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

mooi!!

D Knijnenburg | 3 december 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

netjes verpakt samen met de Iphone8

0
0

3,5
2 stars
Beoordeling

Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7 2-Pack

I Leroy | 31 juli 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Heb de 2 screenprotectors al gebruikt. Eerste poging was mislukt en zat vol stof. de poging was beter maar toch nog enkele luchtbelletjes te zien

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Strakke protector

B. Kolk | 29 mei 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Strakke protector wel aan de dunne kant dus ik hoop dat hij iets hebben kan als ik mijn toestel laat vallen. Ook weer een super snelle levering van Belsimpel!!

0
0

7,0
3,5 stars
Goed

prima passende cover

E.P.B. de Kleijn | 13 april 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

geen apple product dus ben benieuwd op de langere termijn.
Ziet er goed uit, past prima. bevestigen altijd lastig.
voor die prijs, in vergelijing met apple, tot op heden top

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Simpel maar functioneel

Anoniem | 30 januari 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Prima cover, relatief makkelijk op te brengen. Even lastig om alle bubbels eraf te krijgen. Groot nadeel is dat de microvezel doek erg pluist waardoor ik nu op mijn net nieuwe telefoon alsnog stofjes onder de cover heb zitten. Erg jammer.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Prima protector

Latupeirissa | 13 december 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Een prima screen protector en makkelijk aan te brengen op je Iphone 7.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Fijn dat er twee in zitten

Marijk | 19 oktober 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 7/8/SE 2020 2-Pack

Voor die kleine prijs was ik verrast dat er twee screenprotectors in zaten. Helemaal goed en simpel te bevestigen.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl