Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack:

6,6
20 geverifieerde reviews
3,5 sterren
Beoordeling
  • Prijs/kwaliteit: 6,8
  • Pasvorm: 7,1
  • Bevestiging: 6,1
  • Zichtbaarheid scherm: 6
  • Krasbestendigheid: 6,8
6,5
3,5 stars
Beoordeling

Te kleine protector

B de Boer | 9 februari 2019 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Dit product gekocht voor mijn iPhone 6S. Makkelijk op het scherm te plakken, maar ik vind hem wat aan de smalle kant. Ik voel nu ook echt een randje van de protector.

10
5 stars
Fantastisch

Beste hoesje ooit

A.C.F. Troost | 22 december 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Dit hoesje heeft al een aantal vallen meegemaakt maar is stevig niet zo slap als veel soft cases en er past nog een pasje achter als het nodig is maar sluit eigenlijk beter aan zonder

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Goede pasvorm en degelijke bescherming.

Groosman | 20 augustus 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Mooi heldere screenprotector met een goede pasvorm.

5,5
3 stars
Beoordeling

De tijd zal het leren.

E. Baarends | 14 juni 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Moeilijk om precies op de juiste plaats te "plakken".

6,0
3 stars
Beoordeling

Precies werkje

FRANS | 3 juni 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Het is ons niet gelukt zonder luchtbel de protector toe te passen.

2,5
1,5 star
Beoordeling

Niet goed

Noord | 1 mei 2018 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Op een of andere manier blijft er altijd een stofje achter onder zo’n screen protector en daardoor een luchtbel.
Volgende keer koop ik weer een harde protector, deze zijn toch beter is mijn ervaring.

8,0
4 stars
Erg goed

Praktische screenprotector

DJ Golsteijn | 10 oktober 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Makkelijk te bevestigen. Eerst schoonmaken met bijgeleverd doekje en bubbels eruit gehaald met schraper. Dat is op een paar hele kleintjes na goed gelukt. Nog een tweede als reserve achter de hand.

8,5
4,5 stars
Erg goed

Goeie degelijke screenprotector.

anoniem | 3 juli 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Goeie degelijke screenprotector, houdt je mobiel schoon en zonder krassen.
Zeker een aanrader voor deze prijs.

7,5
4 stars
Goed

Prima beschermfolie

Frans | 4 mei 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Fijne beschermfolie, makkelijk op de telefoon te bevestigen en beschermt tegen krassen, vuil etc.

3,5
2 stars
Beoordeling

Zeer moeilijk zonder bellen aan te brengen.

M Smelik | 16 februari 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

De screenprotector is moeilijk zonder luchtbellen aan te brengen. Het hulpmiddel (scraper) helpt niet mee.

9,5
5 stars
Fantastisch

Zo blij dat er 2 in zaten!

Edwin Boon | 5 februari 2017 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

De 1ste ging erg vervelend maar omdat er 2 in zitten, wist je goed hoe het wel moest en hoe het juist niet moet! De 2de zit dus perfect!

10
5 stars
Fantastisch

Plak scherm top

BABS | 16 december 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Bescherming hoesje, heel eenvoudig te plakken op tel

5,5
3 stars
Beoordeling

Past niet

Student | 23 november 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

De screenpotector is een stuk te klein voor mijn 6s. Ik heb aan alle kanten zo'n 4mm over. Daarnaast is het mij niet gelukt om hem aan te brengen zonder stofdeeltjes onder de screenprotector wat voorheen bij andere wel altijd lukte. Misschien twee keer domme pech, maar ik lees het vaker bij deze.

4,0
2 stars
Beoordeling

Niet zo blij mee

N Walters | 26 april 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

De eerste plakte gelijk verkeerd en de tweede kwam al snel lucht onder. Heb nu een van glas die bevalt wel goed.

5,5
3 stars
Beoordeling

Screenprotector, wat moet je er mee

Hilaire | 3 april 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Deze screenprotector is in basis een prima hulpmiddel om beschadigingen van het scherm tegen te gaan. Het aanbrengen is alleen wel lastiger dan gewenst en de luchtbellen zijn niet echt te verwijderen.

4,5
2,5 stars
Beoordeling

Niet passende screen protector voor iPhone 6

May | 14 maart 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Normaal gesproken heb ik zonder problemen een screenprotector op het beeldscherm aangebracht. Echter heb ik er nu veel moeite mee gehad en heb ik hem er maar weer afgehaald omdat blijkt dat de protector film niet groot genoeg is voor het beeldscherm. Het is niet netjes passend aan te brengen, op basis van homeknop, speaker en camera. En overlapt niet eens het beeldscherm.

10
5 stars
Fantastisch

supercooool

F J H van well | 5 maart 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Te gek voor woorden, met geen pen te beschrijven!!

2,5
1,5 star
Beoordeling

Heel slecht

F Saraç | 26 februari 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Ik ben zeer ontevreden over het product. Ik heb het samen met de iPhone 6S besteld maar het past er niet eens op, is te klein!

8,0
4 stars
Erg goed

Goede beschermer tegen krassen e.d.

Desi | 21 januari 2016 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Deze screenprotector werkt goed - als het je is gelukt om hem goed aan te brengen. Dat moet je zorgvuldig doen in een stofvrije omgeving. Het enige dat je dan ziet zijn de randjes langs je beeldscherm; niet storend.
Ook goede service van Belsimpel.nl toen ik in eerste instantie ontevreden was met het geleverde product; direct gratis vervanging gekregen.

4,5
2,5 stars
Beoordeling

Lastig op te plakken

M Hendriks | 25 december 2015 over de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack

Kreeg de protector er niet op zonder allerlei stofjes tussen het toestel en de protector te krijgen. Jammer.

‹ Terug naar Belsimpel.nl