Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Mobilize Clear Screenprotector Apple iPhone 6/6S 2-Pack:

7,0
20 geverifieerde reviews
3.5 sterren
Goed
  • Vormgeving: 7,0
  • Degelijkheid: 7,0
  • Mogelijkheden: 6,0
  • Gebruiksgemak: 6,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: B de Boer

9 februari 2019

6,0
3 sterren

Te kleine protector

Dit product gekocht voor mijn iPhone 6S. Makkelijk op het scherm te plakken, maar ik vind hem wat aan de smalle kant. Ik voel nu ook echt een randje van de protector.

Review van: A.C.F. Troost

22 december 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Beste hoesje ooit

Dit hoesje heeft al een aantal vallen meegemaakt maar is stevig niet zo slap als veel soft cases en er past nog een pasje achter als het nodig is maar sluit eigenlijk beter aan zonder

Review van: Groosman

20 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Goede pasvorm en degelijke bescherming.

Mooi heldere screenprotector met een goede pasvorm.

Review van: E. Baarends

14 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

De tijd zal het leren.

Moeilijk om precies op de juiste plaats te "plakken".

Review van: FRANS

3 juni 2018

4,0
2 sterren

Precies werkje

Het is ons niet gelukt zonder luchtbel de protector toe te passen.

Review van: Noord

1 mei 2018

4,0
2 sterren

Niet goed

Op een of andere manier blijft er altijd een stofje achter onder zo’n screen protector en daardoor een luchtbel.
Volgende keer koop ik weer een harde protector, deze zijn toch beter is mijn ervaring.

Review van: DJ Golsteijn

10 oktober 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Praktische screenprotector

Makkelijk te bevestigen. Eerst schoonmaken met bijgeleverd doekje en bubbels eruit gehaald met schraper. Dat is op een paar hele kleintjes na goed gelukt. Nog een tweede als reserve achter de hand.

Review van: anoniem

3 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Goeie degelijke screenprotector.

Goeie degelijke screenprotector, houdt je mobiel schoon en zonder krassen.
Zeker een aanrader voor deze prijs.

Review van: Frans

4 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima beschermfolie

Fijne beschermfolie, makkelijk op de telefoon te bevestigen en beschermt tegen krassen, vuil etc.

Review van: M Smelik

16 februari 2017

2,0
1 ster

Zeer moeilijk zonder bellen aan te brengen.

De screenprotector is moeilijk zonder luchtbellen aan te brengen. Het hulpmiddel (scraper) helpt niet mee.

Review van: Edwin Boon

5 februari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Zo blij dat er 2 in zaten!

De 1ste ging erg vervelend maar omdat er 2 in zitten, wist je goed hoe het wel moest en hoe het juist niet moet! De 2de zit dus perfect!

Review van: BABS

16 december 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Plak scherm top

Bescherming hoesje, heel eenvoudig te plakken op tel

Review van: Student

23 november 2016

4,0
2 sterren

Past niet

De screenpotector is een stuk te klein voor mijn 6s. Ik heb aan alle kanten zo'n 4mm over. Daarnaast is het mij niet gelukt om hem aan te brengen zonder stofdeeltjes onder de screenprotector wat voorheen bij andere wel altijd lukte. Misschien twee keer domme pech, maar ik lees het vaker bij deze.

Review van: N Walters

26 april 2016

4,0
2 sterren

Niet zo blij mee

De eerste plakte gelijk verkeerd en de tweede kwam al snel lucht onder. Heb nu een van glas die bevalt wel goed.

Review van: Hilaire

3 april 2016

6,0
3 sterren

Screenprotector, wat moet je er mee

Deze screenprotector is in basis een prima hulpmiddel om beschadigingen van het scherm tegen te gaan. Het aanbrengen is alleen wel lastiger dan gewenst en de luchtbellen zijn niet echt te verwijderen.

Review van: May

14 maart 2016

4,0
2 sterren

Niet passende screen protector voor iPhone 6

Normaal gesproken heb ik zonder problemen een screenprotector op het beeldscherm aangebracht. Echter heb ik er nu veel moeite mee gehad en heb ik hem er maar weer afgehaald omdat blijkt dat de protector film niet groot genoeg is voor het beeldscherm. Het is niet netjes passend aan te brengen, op basis van homeknop, speaker en camera. En overlapt niet eens het beeldscherm.

Review van: F J H van well

5 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

supercooool

Te gek voor woorden, met geen pen te beschrijven!!

Review van: F SaraƧ

26 februari 2016

2,0
1 ster

Heel slecht

Ik ben zeer ontevreden over het product. Ik heb het samen met de iPhone 6S besteld maar het past er niet eens op, is te klein!

Review van: Desi

21 januari 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede beschermer tegen krassen e.d.

Deze screenprotector werkt goed - als het je is gelukt om hem goed aan te brengen. Dat moet je zorgvuldig doen in een stofvrije omgeving. Het enige dat je dan ziet zijn de randjes langs je beeldscherm; niet storend.
Ook goede service van Belsimpel.nl toen ik in eerste instantie ontevreden was met het geleverde product; direct gratis vervanging gekregen.

Review van: M Hendriks

25 december 2015

4,0
2 sterren

Lastig op te plakken

Kreeg de protector er niet op zonder allerlei stofjes tussen het toestel en de protector te krijgen. Jammer.

‹ Terug naar Belsimpel.nl