Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 klantreviews

Gemiddelde scores van de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020:

8,5
9 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Erg goed
  • Prijs-kwaliteit: 8,6
  • Pasvorm: 8,6
  • Ligging in de hand: 8,6
  • Design: 8,3
  • Bescherming: 8,6
10
5 stars
Fantastisch

Fantastisch

IvdWal | 31 mei 2020 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Ik raad dit product aan

  • Strak design
  • Geen
0
0

9,5
5 stars
Fantastisch

Fantastisch

BAS van der Vlist | 26 februari 2020 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Ik raad dit product aan

0
0

7,5
4 stars
Goed

Prima pasvorm

T Stuart | 1 juni 2019 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Netjes afgewerkt en past goed om het toestel.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Gewoon net degelijk telefoonhoesje

Bertus | 30 december 2018 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Dit hoesje gelijktijdig met de iPhone 8 besteld.
Materiaal is van kunstleer maar géén plastic aanvoelend rommel.
Het gedeelte waar de mobiel ingedrukt moet worden is in feite een ( soft ) bumper.
Sluit erg goed aan om de mobiel.
Ook slipt je mobiel zo niet snel uit je handen.
Het gehele beeldscherm blijft zichtbaar, word niet afgedekt.
De functies met knoppen links en rechts blijven goed bereikbaar en nog steeds makkelijk te bedienen.
Hoewel je daar niet veel gebruik van zult maken, 99% van de tijd zul je gewoon met het beeldscherm bezig zijn.

Minpunt ; het magneetje aan de flap over het beeldscherm opent / sluit een beetje onnatuurlijk.
Namelijk aan de achterkant van de telefoon.
Hier ben ik ondertussen wel aan gewend, maar andersom ; magneetje rechts aan de cover en clicken op de flap is waarschijnlijk logischer.

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Een fijn hoesje

MGA van Lankveld | 11 juli 2018 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Ik hoop dat hij langer mee gaat als eentje van de action

0
0

6,0
3 stars
Beoordeling

Handig en praktisch

P.M.W. Bosch | 6 juni 2018 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Jammer dat het hoesje niet transparant te verkrijgen is nu kan je de mooie kleur van mijn telefoon niet zien. Verder een prima product, snel geleverd.

0
0

7,5
4 stars
Goed

Mooi stevig hoesje met plaats voor 2 pasjes

Robin010 | 8 april 2018 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Maar wat heb je meer nodig als student? Een stevig hoesje voor de IPhone, een bankpas en een OV kaart. En daar voldoet deze wallet book case precies aan.

Prima hoesje voor een fijne prijs!

0
0

6,5
3,5 stars
Beoordeling

Past perfect

Helen | 20 augustus 2017 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Net hoesje wat perfect past!

0
0

10
5 stars
Fantastisch

Makkelijk te gebruiken hoesje, goed design

G.L. | 24 januari 2017 over de Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Black Apple iPhone 6/6S/7/8/SE 2020

Het hoesje ziet er erg goed uit en is gemakkelijk te gebruiken. Er is ruimte voor genoeg pasjes en de bescherming blijkt meer dan voldoende te zijn voor de telefoon. Het enige minpunt is de sluiting, die van achteren naar voren gaat, i.p.v. van voren naar achteren. Dit is soms onhandig.

0
0

‹ Terug naar Belsimpel.nl