Kingston microSDHC 16GB Class 4 + adapter klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Kingston microSDHC 16GB Class 4 + adapter:

9,0
11 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Fulgencio

12 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Goedkoop en is snel met het uitwisselen van bestanden.

Werkt goed.
Toestel herkent de geheugen kaart snel.
Bestanden uitwisselen tussen de computer en de kaart is zeer snel.

Review van: S.G.P. Suij

13 juli 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Supersnelle levering!

Het geheugenkaartje met adapter had ik net voor 23:00u 's avonds besteld en de volgende middag voor 15:00u had ik hem al in huis. Netjes ingepakt. De microSD-kaart past perfect in mijn Samsung Galaxy Young, die ik ook bij Belsimpel heb gekocht :)

Review van: MN Bartman

29 april 2016

6,0
3 sterren

Goede uitbreiding

Dit is een uitstekende uitbreiding van mijn nieuwe telefoon, ik hoef nu namelijk gelukkig geen foto's meer te verwijderen. Er zit alleen een maximum van 14,4 GB in plaats van 16 GB op, wat overigens normaal is en nog steeds meer dan voldoende is voor een microSD-kaart.

Review van: sander

1 april 2016

6,0
3 sterren

kingston altijd goed

Werkt prima, echter met de nieuwe Android 6.0 heb je de mogelijkheid om het SD-geheugen te gebruiken als intern geheugen, makkelijk voor al je apps en dergelijke.

Ik had veel van deze SD-kaart verwacht, maar het kaartje is te langzaam. Dit wordt na het installeren ook vermeld door Android. Ik zou een snellere kaart aanraden.

Wat het nadeel is weet ik niet aangezien ik het nog niet heb kunnen uittesten (want ik heb hem nog maar sinds korte tijd in bezit), waarschijnlijk zijn er vertragingen in de apps die op dit kaartje staan.

Review van: L.W. Houtman

22 december 2015

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel: een MicroSDHC

Doet wat hij moet doen. Goed merk, maar wel met een prijskaartje. Zeker genoeg om flink wat muziek om op te zetten.

Review van: M.H.M. Kempel Zegers

16 mei 2015

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekend

Deze sd-kaart behoeft eigenlijk geen review. Alle memorycards van Kingston werken uitstekend en goed en ik ben dus zeer tevreden over de aankoop.

Review van: S. Luiten

25 september 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Prima geheugenkaartje

Geen bijzonderheden, werkt waarvoor het bedoeld is. Nette adapter erbij!

Review van: J.H. Joling

24 augustus 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Goed product

Het geheugenkaartje heb ik besteld voor mijn LG G2 Mini. Bestelling geplaatst bij Belsimpel. Levering perfect, binnen 3 dagen was het toestel met geheugenkaartje geleverd.
Ja wat moet je nu zeggen over een geheugenkaartje? Het doet wat het moet doen, opslaan van bestanden. En dat gaat geweldig.

Review van: J van de Bovenkamp

4 augustus 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Goed

Doet waarvoor hij bedoeld is.

Review van: G.G.M.A. Hendriks

22 juli 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Makkelijk te installeren

Genoeg geheugenuitbreiding voor mijn doel.

Review van: J.M. Pot

31 mei 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima

Prima geheugenkaart voor een smartphone.

‹ Terug naar Belsimpel.nl