FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black klantreviews

Gemiddelde scores van de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black:

7,3
11 geverifieerde reviews
3,5 sterren
Goed
  • Prijs/kwaliteit: 6,8
  • Design: 7,3
  • Geluidskwaliteit: 7,7
  • Draagcomfort: 7,7
  • Bouwkwaliteit: 6,8
7,0
3,5 stars
Goed

Super en goed geluid

BAS Melchers | 7 juni 2019 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Het zij super goede draadloze oortjes heb ze lang gebruikt maar toen hoorde ik dat het rechter oortje iets zachter werd.
Ik heb een reparatie aan gemeld en ging super goed.
Gelijk nieuwe gekregen

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Playing music at it

P.J. Wirahadikusuma | 18 mei 2019 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

FLAVR surely lives up to my expectations, these bad boys really do pack a punch! I am always a fan of bluetooth earphones, since I am very active and work out a lot, so these are very convenient to use. The sound quality is excellent, and the design is to my favor, albeit the buttons are a bit off the center, which could cause balancing problems for extreme movements. Overall, it's a really good product and I am glad that I picked this out during checkout. For you gym workaholics, these are your new best friends!

4,0
2 stars
Beoordeling

Zonde van het geld

N.S. | 4 december 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Ze zien er leuk uit, het geluid is redelijk. Maar daar blijft het bij.
Het in mijn oren wurmen van de dopjes is al een drama, het laten zitten is nog erger. Bij de minste beweging schieten ze al weer los, en vallen ze er weer uit.
Het is echt verschrikkelijk.
Mijn advies: niet kopen. Echt weggegooid geld.

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Top oortjes

N | 3 oktober 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Makkelijk te gebruiken en gaan lang mee

7,0
3,5 stars
Goed

Goed

Sanne. | 4 september 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Goede en snelle levering. Ik ben tevreden over het product. Ik kon het snel gebruiken en het word allemaal duidelijk uitgelegd.

6,0
3 stars
Beoordeling

OK Geleuid, slechte kwaliteit

JOACHIM Verheyen | 11 juni 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Geluidskwaliteit van de oortjes valt best wel mee, de fit en finish daarentegen is een hele andere zaak.

Het geluid dat deze produceren is okay de mids en highs zijn redelijk maar de lows laten veel te wensen over. Volume kan redelijk hoog tot op het punt waar je jammer genoeg kan horen dat ze beginnen hissen als het stil is. Pairen gaat soepel en de controls zijn ook simpel en intuitief te gebruiken, enkel wel gemerkt dat ze de neiging hebben af en toe voor een halve seconde uit te vallen.

Ik heb redelijk grote oren en zelfs voor mij passen deze amper, de filtertjes die het stof en vuil moeten tegenhouden zijn na een paar uur al weg daar de lijm die deze vasthield blijkbaar niet tegen lichaamswarmte kan.

Door de slecht fit en het feit dat de controller/batterij redelijk hoog bij het oor hangt gebeurt het dus ook veel dat de rechterkant uit het oor valt.

TL;DR: Okay geluid, maar er is een rede dat ze nog geen 20 euro kosten, goed voor als een backup op vakantie of zo.

10
5 stars
Fantastisch

Geweldig

C.H.J. van de Pol | 28 mei 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

het geluid is super goed en het, wat ik een nadeel vind is dat ik mijn geluid niet via mijn telefoon harder of zachter kan zetten. voor de rest echt een top product

7,0
3,5 stars
Goed

Heel mooi geluid

S Kaarsemaker | 5 maart 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Een draadloze koptelefoon is erg handig bij het sporten. Deze werd voorgesteld bij het bestellen van mijn telefoon. Hij was niet zo duur en het geluid is geweldig.

7,5
4 stars
Goed

prijs/kwaliteit vehouding is goed

D van Melis | 5 maart 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

prijs/kwaliteit vehouding is goed zit goed geluid in en zitten comfertable

6,0
3 stars
Beoordeling

Prima draadloze oordopjes

Niels | 29 januari 2018 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Voor deze prijs zijn dit echt goede, draadloze oordopjes en zijn er eigenlijk geen vergelijkbare alternatieven. Voor iedereen die geen audiofiel is, is de geluidskwaliteit prima; in mijn optiek vergelijkbaar met de meegeleverde oordopjes bij telefoons van bijv. Apple. Het grootste nadeel is dat het dingetje met de start/stop/volumeregeling niet in het midden van de kabel zit, daardoor trekt de kabel het dopje vaak uit het andere oor, zeker bij veel bewegen.

7,5
4 stars
Goed

Simpele koptelefoon die doet wat nodig is

Pascal | 31 oktober 2017 over de FLAVR Stereo Bluetooth Headset Black

Oortjes blijven bij gewoon lopen niet altijd goed zitten, vallen uit het oor en dat is lastig. Verder is het een gebruiksgemakkelijke koptelefoon die doet waar het voor gemaakt is....handsfree bellen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl