Universele Ventilatierooster Autohouder Black klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de Universele Ventilatierooster Autohouder Black:

8,0
16 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 7,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: Frank

26 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende telefoonhouder

Voor in de auto is dit een uitstekende telefoonhouder. Makkelijk in gebruik en voor verschillende type telefoons te gebruiken. Makkelijk te installeren.

Review van: Frank

7 december 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Top ding voor die prijs

Doet precies wat je ervan verwacht.

Review van: B Egas

27 november 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Makkelijk en stevig.

De houder is gemakkelijk en stevig te plaatsen, ook zit de telefoon stevig vast door de sterke veer. Het grote voordeel van een houder voor op het ventilatierooster is dat de telefoon gekoeld wordt door de ventilator, sommige telefoons kunnen behoorlijk warm worden als ze als navigatie gebruikt worden en/of in de zon geplaatst worden. Het enige nadeel van deze houder vind ik dat ze even wat vilt aan de binnenkant hadden moeten plaatsen. Omdat dit hard plastic is zou dit de zijkanten van je telefoon kunnen beschadigen.

Review van: Angelo

30 september 2017

4,0
2 sterren

Makkelijk te plaatsen houder

Blijft goed in het ventilatierooster zitten. Telefoon erin zetten gaat in verticale stand makkelijker dan horizontaal.

Klein, compact, simpel. Jammer dat een autofabrikant dit niet standaard inbouwt.

Review van: HARRY

8 september 2017

6,0
3 sterren

Niet erg handig

Durf dit niet goed te gebruiken met hoesje rond de gsm, bang dat dit na enige tijd beschadigd geraakt

Review van: RMHM Roijen

18 augustus 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima houder

Past goed op rooster en zit goed vast.
Ook de telefoon kan goed vast op de houder geplaatst worden

Review van: S Haralanova

11 augustus 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel, maar handig

Het past goed in het ventilatierooster, alleen is het ventilatierooster in onze auto verstelbaar waar ik niet aan had gedacht, waardoor de telefoon nogal beweegt als je hem probeert te bedienen. Niet het probleem van het product, maar hou er rekening mee. Verder werkt het prima.

Review van: AC stroink

25 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Hoe eenvoudig en stabiel kan een autohouder zijn. erg fijn!

Hoe eenvoudig en stabiel kan een autohouder zijn. erg fijn!

Review van: WAME Pieters

25 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Simpele oplossing voor de auto

Eenvoudig functioneel ontwerp en daarom handig in gebruik.

Review van: ALEX rijbroek

22 februari 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Simpel uiterlijk

Simpel maar toch doeltreffend. Echter met een hoesje om de telefoon past het maar net en ben ik er niet geheel gerust op of de telefoon wel blijft zitten

Review van: S.B. van Werkhoven

23 januari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Jarenlang naar gezocht..

.. en hij is gewoon mee te bestellen bij een een telefoon!
Jaren lang gewoon lekker een doosje uit zitten knippen van karton en in het ventilatierooster zitten proppen en ook vaak zat zuignapdingen geprobeerd maar die vielen er altijd binnen een paar dagen weer af dus altijd blijven werken met zelfgeknipte doosjes (wat ook goed werkt trouwens, alleen geen schoonheidsprijs verdient). Nu ineens de optie bij de bestelling van een nieuwe telefoon een ventilatieroosterhouder! Super! Werkt goed en stukken mooier dan een stuk geknipt karton (ook al had ik mijn best er op gedaan!).

Review van: MOHAMMED Sabbar

31 december 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Universele Ventilatierooster Autohouder Black niet als ik het verwacht jammer.

Review van: A.D. Schaap

2 december 2016

4,0
2 sterren

Wat een tegenvaller, je kunt hem niet eens recht plaatsen in het rooster

Dit is een behoorlijke tegenvaller, en zeker geen waar voor je geld.
Het lijkt een leuke gemakkelijke unit om snel je telefoon in de de auto kwijt te kunnen.
In de praktijk hangt hij alleen scheef aan het rooster en kun je beter iets meer geld uit geven voor een fatsoenlijke plaatsings unit welke direct goed op zijn plaats zit.

Review van: Koen

5 september 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima houdertje voor de prijs

Voor de ca. 8 euro dat deze houder kostte bij de Galaxy S6 een eenvoudig doch simpel ding. Valt te draaien zodat deze eenvoudig vast schuift in de ventilator schleuven van de auto. Telefoon klem je er in door een zijkant uit te trekken. Dit gaat ietwat zwaar en stroef, maar daardoor zit de telefoon wel goed vast. Kan zowel in landscape als portrait mode gebruikt worden. Tevens blijven alle aansluitingen, waaronder de lader, vrij en te gebruiken. Zeker in combinatie met het transparante hoesje om m'n S6 heen heb ik niet het idee dat het de telefoon zelf beschadigd. Wel tikkeltje zwaar bevestigen en verwijderen dus. Wellicht gewenning.

Review van: Anja

15 augustus 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Gewoon een goed en gemakkelijk dingetje!

Handig voor in de auto.

Review van: J. Dahmann

17 juni 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Handig!

Handig, maar wel lastig om je toestel erin te krijgen, dat moet echt met twee handen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl