Universele Ventilatierooster Autohouder Black klantreviews

Gemiddelde scores van de Universele Ventilatierooster Autohouder Black:

7,8
36 geverifieerde reviews
4 sterren
Goed
  • Prijs/kwaliteit: 7,9
  • Bevestiging: 7,9
  • Design: 7,9
  • Gebruiksgemak: 7,3
  • Stabiliteit: 7,9
10
5 stars
Fantastisch

universele houder voor alle telefoons

G.J. Bussing | 14 december 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

deze is zelfs te gebruiken met de OnePlus 7T Pro (Mclaren) met het hoesje er nog omheen echter is dit dan ook wel de max formaat toestel 6,67".
de veer voor het uitrekken is erg sterk dus enige kracht is vereist om de telefoon er in vast te zetten.

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Gewoon simpel: een handige tool!

Puck | 17 november 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Gewoon simpel: een handige tool!

9,0
4,5 stars
Uitstekend

kleine simpele telefoonhouder

Wilfred | 24 september 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Toepasbaar in de meeste auto's. De poot die je in de ventilatierooster schuift kan je draaien bij bredere lamellen of wanneer de ventilatielamellen niet horizontaal hangen.

Mijn toestel hangt prima in de houder. Het plaatsen of loshalen kost wel wat gepiel met de geveerde klem. Hiervoor een magneethouder gehad (wat makkelijker klemt) maar de metalen plaatjes achterop mijn toestel plakten niet meer goed waardoor het niet meer werkten. Verwacht dat deze houder beter werkt.

6,0
3 stars
Beoordeling

handige telefoon houder voor in de auto

SAJ Verbeek | 30 augustus 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Handig en klein perfect! Valt niet zo erg op als die grote telefoonhouders

7,5
4 stars
Goed

Uitstekende

A Majkan | 5 augustus 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Zeer goed

7,5
4 stars
Goed

Simpele/doeltreffende houder.

B Sievers | 13 juli 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Simpele/doeltreffende houder. Werkte meteen OK, nu even afwachten hoe die zich op termijn gaat houden (duurzaamheid)

5,0
2,5 stars
Beoordeling

PRIMA

AL Mos | 26 april 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

PRIMA APARAAT. Alleen niet handig voor je telefoon als je je blowers lekker warm hebt staan........

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Het is een klein en simpel hulp middel

A.J.S. Hermus | 14 april 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Ik heb hem nog niet kunnen proberen. Ben wel bang dat het rooster van mijn auto het gewicht niet kan dragen. Ga hem binnenkort proberen. Wat ik wel weet is dat ik mijn gsm uit het hoesje moet halen voor ik de houder kan gebruiken.

10
5 stars
Fantastisch

Prima

H.O. Postma | 5 februari 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Handig en stevig!

4,5
2,5 stars
Beoordeling

Waardeloze telefoon houder

M Lucassen | 23 januari 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Houder bevestigen is lastig. Gaat niet overal in ventilatie rooster. Telefoon bevestigen gaat lastig. Houder met telefoon is te zwaar en valt uit rooster bij een hobbel. Telefoon uit houder halen is lastig. Indien rooster meedraait naar beneden door het gewicht van de telefoon, is het scherm van de telefoon niet meer af te lezen.

10
5 stars
Fantastisch

goed passend te maken

J Papenhuyzen | 3 januari 2019 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Hij past bijna bij iedere auto en is goed verstelbaar bij iedere telefoon.
Goed bedacht en handig als goedkope alternatieve oplossing voor mensen die geen luxe auto hebben waar alles al bij is ingegeven.

7,5
4 stars
Goed

handig

A.D Dohnal | 28 december 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

snelle bezorging

10
5 stars
Fantastisch

Super Houder

J te Boekhorst | 22 december 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Eenvoudige maar degelijke houder , houd de telefoon ook op een hobbelig wegdek vast.

10
5 stars
Fantastisch

Kwaliteit en snelheid voor een goede prijs

W van de Belt | 12 november 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Zeer tevreden, wat wil je meer!

2,5
1,5 star
Beoordeling

Hangt er los bij

A Meyer | 1 november 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Nadat je de houder in je ventilatierooster schuift hangt hij er los bij, omdat het rooster niet krachtig genoeg is de houder en telefoon te "dragen". Het verschilt wellicht per ventilatierooster, maar voor een volkswagen Tiguan is deze houder zeker niet geschikt. Let overigens op hoe je hem in het rooster schuift, want mijn ventilatierooster is erdoor kapot gegaan. Houder retour gezonden.

8,0
4 stars
Erg goed

praktisch, stevig en degelijk

Janny | 18 juni 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

mijn nieuwe s7 past er met hoesje nog makkelijk in. Erg praktisch in de auto en nu kan ik dus ook makkelijk navigatie via de mobiel gebruiken in de auto.

8,0
4 stars
Erg goed

Handig gadget!

M.G. | 6 mei 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Eenvoudig toestelletje. Het is makkelijk te installeren. Zelf had ik wel de pech dat door de vormgeving van mijn verwarmingsroosters van mijn wagen, ik het toestelletje enkel schuin kan hangen. Maar desondanks toch een meerwaarde.

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Doeltreffend

Paul | 27 april 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Het was even kijken wat de beste plaatje in de auto is en omdat de roosters in mijn auto iets dieper liggen dacht ik dat het niet ging lukken. Maar zit goed en heel stabiel.

Enige punt van aandacht is dat de veer erg stroef is, dus je hebt wat kracht nodig om de telefoon erin te krijgen. Maar ja, je wil ook weer niet dat je telefoon eruit valt tijdens het rijden. Overigens past prima met een Motorola Moto X4 (5.2") en simpele rubber case.

9,5
5 stars
Fantastisch

Simpele degelijke houder

Thomas | 23 april 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Fijne stabiele en degelijke houder voor in de auto. Ondanks de grootte van mijn telefoon (Huawei P20 Pro + case) werkt de houder uitstekend en blijft deze ook stevig aan het ventilatierooster zitten. Telefoon in en uit de houder krijgen vereist wel 2 handen.

9,5
5 stars
Fantastisch

Goed geprijst, makkelijk te bevestigen en handzaam formaat

M.M. Bentlage | 9 april 2018 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

De prijs kwaliteit verhouding van dit product is erg goed. De houder is gemakkelijk te bevestigen op het ventilatierooster, waarbij het rooster niet beschadigd door het flexibele materiaal en toch stevig blijft zitten. De telefoon is er ook gemakkelijk in en uit te klemmen. Verder is het een degelijk en niet te groot product, waardoor het niet opvalt in de auto. Kortom, ik ben erg tevreden!

8,5
4,5 stars
Erg goed

Uitstekende telefoonhouder

Frank | 26 december 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Voor in de auto is dit een uitstekende telefoonhouder. Makkelijk in gebruik en voor verschillende type telefoons te gebruiken. Makkelijk te installeren.

7,5
4 stars
Goed

Top ding voor die prijs

Frank | 7 december 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Doet precies wat je ervan verwacht.

7,0
3,5 stars
Goed

Makkelijk en stevig.

B Egas | 27 november 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

De houder is gemakkelijk en stevig te plaatsen, ook zit de telefoon stevig vast door de sterke veer. Het grote voordeel van een houder voor op het ventilatierooster is dat de telefoon gekoeld wordt door de ventilator, sommige telefoons kunnen behoorlijk warm worden als ze als navigatie gebruikt worden en/of in de zon geplaatst worden. Het enige nadeel van deze houder vind ik dat ze even wat vilt aan de binnenkant hadden moeten plaatsen. Omdat dit hard plastic is zou dit de zijkanten van je telefoon kunnen beschadigen.

5,5
3 stars
Beoordeling

Makkelijk te plaatsen houder

Angelo | 30 september 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Blijft goed in het ventilatierooster zitten. Telefoon erin zetten gaat in verticale stand makkelijker dan horizontaal.

Klein, compact, simpel. Jammer dat een autofabrikant dit niet standaard inbouwt.

7,5
4 stars
Goed

Niet erg handig

HARRY | 8 september 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Durf dit niet goed te gebruiken met hoesje rond de gsm, bang dat dit na enige tijd beschadigd geraakt

10
5 stars
Fantastisch

Prima houder

RMHM Roijen | 18 augustus 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Past goed op rooster en zit goed vast.
Ook de telefoon kan goed vast op de houder geplaatst worden

9,5
5 stars
Fantastisch

Simpel, maar handig

S Haralanova | 11 augustus 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Het past goed in het ventilatierooster, alleen is het ventilatierooster in onze auto verstelbaar waar ik niet aan had gedacht, waardoor de telefoon nogal beweegt als je hem probeert te bedienen. Niet het probleem van het product, maar hou er rekening mee. Verder werkt het prima.

10
5 stars
Fantastisch

Hoe eenvoudig en stabiel kan een autohouder zijn. erg fijn!

AC stroink | 25 juli 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Hoe eenvoudig en stabiel kan een autohouder zijn. erg fijn!

10
5 stars
Fantastisch

Simpele oplossing voor de auto

WAME Pieters | 25 juni 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Eenvoudig functioneel ontwerp en daarom handig in gebruik.

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Simpel uiterlijk

ALEX rijbroek | 22 februari 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Simpel maar toch doeltreffend. Echter met een hoesje om de telefoon past het maar net en ben ik er niet geheel gerust op of de telefoon wel blijft zitten

8,5
4,5 stars
Erg goed

Jarenlang naar gezocht..

S.B. van Werkhoven | 23 januari 2017 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

.. en hij is gewoon mee te bestellen bij een een telefoon!
Jaren lang gewoon lekker een doosje uit zitten knippen van karton en in het ventilatierooster zitten proppen en ook vaak zat zuignapdingen geprobeerd maar die vielen er altijd binnen een paar dagen weer af dus altijd blijven werken met zelfgeknipte doosjes (wat ook goed werkt trouwens, alleen geen schoonheidsprijs verdient). Nu ineens de optie bij de bestelling van een nieuwe telefoon een ventilatieroosterhouder! Super! Werkt goed en stukken mooier dan een stuk geknipt karton (ook al had ik mijn best er op gedaan!).

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Universele Ventilatierooster Autohouder Black

MOHAMMED Sabbar | 31 december 2016 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Universele Ventilatierooster Autohouder Black niet als ik het verwacht jammer.

5,0
2,5 stars
Beoordeling

Wat een tegenvaller, je kunt hem niet eens recht plaatsen in het rooster

A.D. Schaap | 2 december 2016 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Dit is een behoorlijke tegenvaller, en zeker geen waar voor je geld.
Het lijkt een leuke gemakkelijke unit om snel je telefoon in de de auto kwijt te kunnen.
In de praktijk hangt hij alleen scheef aan het rooster en kun je beter iets meer geld uit geven voor een fatsoenlijke plaatsings unit welke direct goed op zijn plaats zit.

7,5
4 stars
Goed

Prima houdertje voor de prijs

Koen | 5 september 2016 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Voor de ca. 8 euro dat deze houder kostte bij de Galaxy S6 een eenvoudig doch simpel ding. Valt te draaien zodat deze eenvoudig vast schuift in de ventilator schleuven van de auto. Telefoon klem je er in door een zijkant uit te trekken. Dit gaat ietwat zwaar en stroef, maar daardoor zit de telefoon wel goed vast. Kan zowel in landscape als portrait mode gebruikt worden. Tevens blijven alle aansluitingen, waaronder de lader, vrij en te gebruiken. Zeker in combinatie met het transparante hoesje om m'n S6 heen heb ik niet het idee dat het de telefoon zelf beschadigd. Wel tikkeltje zwaar bevestigen en verwijderen dus. Wellicht gewenning.

7,5
4 stars
Goed

Gewoon een goed en gemakkelijk dingetje!

Anja | 15 augustus 2016 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Handig voor in de auto.

9,0
4,5 stars
Uitstekend

Handig!

J. Dahmann | 17 juni 2016 over de Universele Ventilatierooster Autohouder Black

Handig, maar wel lastig om je toestel erin te krijgen, dat moet echt met twee handen.

‹ Terug naar Belsimpel.nl