4smarts Micro & Nano Sim 2-in-1 Simkaartknipper klantbeoordelingen

Gemiddelde scores van de 4smarts Micro & Nano Sim 2-in-1 Simkaartknipper:

9,0
38 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: M.J. van den Braak

6 februari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Doet wat het moet doen

Werkt prima. Alleen jammer dat je het maar 1 keer nodig hebt. Er zat gebruiksaanwijzing bij maar dat stond achterop de doos. Door te gebruiken kwamen we erachter dat we twee keer moesten knippen. Van gewone sim naar micro en dan van micro naar nana. Flink hard knijpen maar werkte goed. Op het apparaat staat ook een icoontje hoe je het kaartje erin moet stoppen. Even schuin houden anders valt het niet op.

Geluid natuurlijk niet van toepassing

Review van: Peter

18 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Prima apparaatje!

In mijn nieuwe smartphone gaat een andere simkaart. Daarom deze simkaartknipper erbij genomen.
Knippen ging prima en met bijgeleverd bijtje de randen gevijld.
Simkaart in mijn nieuwe smartphone gedaan en ik kon meteen aan de slag!

Review van: J Mundel

30 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima

Doet wat hij doen moet

Review van: Frank

26 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Hndige simkaart knipper

Om je bestaande simkaart te verkleinen met behoud van de eigenschappen.
De knipper werkte zonder problemen.

Review van: J Zwiep

25 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

handige knipper

super handig om een sim te knippen hoef je geen nieuwe aan te vragen bij de provider

Review van: A Dekker

19 juni 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Handig

Handig

Review van: N Jebali

12 mei 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

nano sim

Tsja wat moet ik er over zeggen. Alleen gekocht zodat ik mijn note 8 direct kon gebruiken met een nano simkaart. Wel een top apparaatje!

Review van: Niels

19 april 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Perfecte knipper

Perfecte knipper om het formaat van de SIM kaart aan te passen. Zeer degelijke uitvoering.

Review van: E.J. Vonk

5 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekend werkend apparaatje.

Top!

Review van: C Reker

9 december 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Doet wat hij belooft

apparaat doet wat hij belooft, behoeft enige studie hoe de simkaart erin moet.

Review van: J C B v.d.H

6 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

super apparaatje

werkt super!!, niet eerst 20 km rijden voor ik weer terug ben van dichts bij zijnde tel winkel

Review van: PAUL Detry

15 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

prima ding

werkt perfect, zeer handig en geen risico op fout knippen

Review van: Mr Deelen

29 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

handig apparaatje

De sim knipper doet het perfect:)
Zelf knippen leek me net te risicovol.

Review van: P.J. Keijzer

12 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Erg handig

Super handig apparaatje.

Review van: M Mensink

7 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Wat een gemakkelijke oplossing

lekker gemakkelijk even knippen en voila het past.

Review van: Jacob Pen

13 april 2017

2,0
1 ster

waardeloos ding

wegens de aanschaf van een nieuwe smartphone kocht ik deze sim cutter in de hoop meteen de smartphone te kunnen gebruiken.

HELAAS: de cutter knipte precies een rand van de sim kaart waardoor hij het niet meer deed.
Dus € 8,95 weggegooid.

Provider T-Mobile leverde in 3 dagen een passende sim kaart voor iets meer dan 5 euro

Review van: LUUK hettinga

6 januari 2017

10
5 sterren
Fantastisch

handige knipper

handige knipper, je hoeft hem er alleen maar in te doen en te knippen. en hij werkt met alle simkaarten

Review van: G.J Kooy

27 november 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Doet wat het moet doen

Degelijk apparaat: doet wat het moet doen, namelijk simkaarten knippen. Apparaat zal ws een leven lang mee gaan. De vraag die rijst is of het nodig is voor die enkele sim- kaart die eens geknipt moet worden of een desbetreffend degelijk apparaat dan nodig is. Een mal en een schaar doen hetzelfde, echter met dit apparaat kan het niet fout gaan (mag ik aannemen).

Vwb de geluidskwaliteit: ik heb geen luidspreker in het apparaat kunnen vinden ;))

Snelle levering door Belsimpel. As always, snel en betrouwbaar.

Review van: AGH5

20 oktober 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Werkt prima

Aangezien ik micro SIM had en een telefoon met Nano SIM kocht had ik iets nodig om te "knippen". Mijn dochter heeft het met een schaar n schuurpapier gedaan, maar dit is toch iets gecontroleerder. Zit ook een strip schuurpapier bij om randjes af te vijlen. Plaatsing en werking van SIM kaarten (dual) ging gelijk goed en paste goed. Zeer tevreden.

Review van: J. van den Berg

9 oktober 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Goed stukje gereedschap!

Ik heb er weinig woorden voor: Dit apparaatje is perfect!

Review van: Ubbink

30 september 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima ding.

Ik vind het handig dat je gewoon je eigen simkaart kan houden, geen gedoe met nummers overzetten etc.
Dus ideaal ding.
Je gebruikt het alleen maar 1x dus wat ik er nu mee moet?! ;)

Review van: NR ter punt

23 september 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Handig & effectief

Doet in 1 knip wat je ervan verlangt. Geen gezeur met een schaar en bijvijlen: met dit apparaat ben je zo klaar. Handig en snel

Review van: G.G. Vos

8 september 2016

10
5 sterren
Fantastisch

kan niets anders zeggen dan perfect.

werkt zoals die hoort te werken! perfect

Review van: Heran

7 september 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Werkt perfect

Voordat ik ging knippen was ik huiverig dat het niet goed zou gaan. Maar door de mooie gleuf waarin het kaartje komt te liggen, kan het niet misgaan. Dus erg gebruiksvriendelijk.

Review van: C.J. Sierhuis

14 augustus 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer handige en degelijke simkaart-knipper. Werkt uitstekend

Uitstekend werkende simkaart-knipper. Degelijke uitvoering en makkelijke bediening.

Review van: G Gouda

24 juli 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Werkt uitstekend

Apparaatje werkt prima als je geen geduld hebt om een nieuwe simkaart bij je provider te bestellen. Uiteraard kost hij wel iets meer dan een nieuwe simkaart.

Review van: H van Daalen

20 juli 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Een goede 4smarts Sim Cutter

Net voor 23.30 uur besteld en de volgende dag in huis zonder problemen. Ik heb de 4Smarts Micro en Nano Sim 2-in-1 Cutter besteld en deze werkt naar behoren.

Review van: H.P Pot

25 juni 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Knipt gemakkelijk en succesvol

Ik heb nu drie simkaarten van een gewoon formaat naar een micro-simkaart geknipt en kan ze zonder probleem gebruiken. Een prima en handig apparaat.

Review van: Opa Roel

27 mei 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima ding, doet waar hij voor gemaakt is.

Dit is een stevig ding van ijzer, met twee mogelijkheden: voor een nano-simkaart en een micro-simkaart. Het stansen is geen enkel probleem, en de aangepaste simkaartjes komen er goed en ongeschonden onder vandaan. Het is wel goed opletten hoe je de simkaart in de cutter steekt, maar dat staat ook op de cutter zelf uitgelegd.

Review van: Stefan

15 mei 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Simpel en effectief

Prima simkaart knipper voor het knippen naar Micro-SIM of Nano-Sim.
Werkt perfect en eenvoudig in gebruik.

Review van: R.W.H. van Rijkom

10 mei 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Degelijke kaartknipper

Dit is een stevige kaartknipper die er degelijk uitziet. Hij doet wat je ervan verwacht. Heb jij nog een "normale" simkaart? Dan moet je wel eerst naar een micro simkaart knippen en daarna kun je de kaart naar een nano simkaart knippen.

Review van: Widjai

6 mei 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Goed stuk gereedschap doet wat het zou moeten doen

Zeer degelijk apparaat, volledig gemaakt van metaal, en werkt snel en goed. Voorheen knipte ik de simkaart zelf uit, maar daar was je zeker vijf à tien minuten mee bezig. Nu ben je in één seconde klaar en het resultaat is perfect.

Review van: I.M.A Ekkers

22 april 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Handig apparaatje!

Helemaal top en super degelijk. Ik kon mijn oude, grotere simkaart uit de 4S direct overzetten in de 5S. En het is ook nog eens goedkoper dan een nieuwe nano-simkaart bestellen.

Review van: AWF Berendsen

27 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Handige tool...

Hij werkt goed en makkelijk.

Review van: K.J.E.H. polman

18 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

goed alleen niet geschikt om van gewone sim naar nano sim

Werkt goed, alleen moet je wel goed opletten dat je de sim er op de juiste wijze in doet.
Je kunt alleen geen gewone sim-kaart (die erin past) eerst terug brengen naar micro-sim en dan deze micro sim naar nano-sim. Hoewel deze gewone sim-kaart er wel in past is hij toch te groot voor het apparaat.
Dus heb je nog zo'n oude sim dan moet je wel eerst een micro sim bestellen, of jezelf natuurlijk gewoon de moeite besparen en meteen een nano-sim bestellen.

Review van: Ger

17 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Handig!

Geen geklungel meer met het aanpassen van je sim-kaart voor een andere smartphone. Klik-knip-klaar. En met het meegeleverde vijltje worden ook de laatste plooien - indien nodig - glad gestreken.

Review van: M van Bommel

25 februari 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Prima apparaat.

Ik besloot om eerst met een andere simkaart te kijken of het perforeren goed ging, en dat ging helemaal prima. Daarna ook met mijn eigen simkaart gedaan en hij doet het nog steeds. Werkt gemakkelijk en kan haast niet fout gaan.
Ook krijg je er een ijzeren stokje en een vijltje bij zodat je alles hebt om je simkaart goed te knippen.

Review van: A.M. van Hest

14 januari 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Perfect apparaatje !!

Zelf knippen lijkt me riskant, handig hulpje !!

‹ Terug naar Belsimpel.nl